هنگام نسب نسخه ویتو مارت مخصوص جوملا ۱.۷ با اخطار زیر روبه رو میشوم علت چیست
JInstaller: :نصب: فایل نصب XML یافت نشد
نمایش نسخه قابل چاپ
هنگام نسب نسخه ویتو مارت مخصوص جوملا ۱.۷ با اخطار زیر روبه رو میشوم علت چیست
JInstaller: :نصب: فایل نصب XML یافت نشد
چک کنید ببینید شاید این افزونه به صورت یک فایل zip در درون فایلی که شما دانلود کردید قرار دارد
ابتدا فایل را در یک فولدر استخراج کنید بعد افزونه مربوطه را نصب کنید
میشه لطفاسایت من رو ببینیدچرابعدازنصب ویرتومارت اینطوری شده؟
shanei.net
بله . سایت تون رو دیدم ولی از گزینه فروشگاه وارد Virtuemart نشد .
ورژن جوملا تون 1.6 یا 1.7 ?
joomla 1.6.6
خوب دوست عزیر اگر شما در سایت Virtuemart نوشته که این افزونه فقط برای جوملا 1.5 , 1.7 l موجوده و هیچ پشتیبانی در قبال 1.6 ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط iranscs [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نقل قول:
VirtueMart 2.0.0 is the latest stable version available. It is compatible with Joomla! 1.7 and Joomla! 1.5.x.
سلام دوستان من هم این مشکل رو دارم. من روی لوکال هاست XAMPP version 1.7.4 رو نصب کردم و از Joomla_Persian_1.7.4-Stable-Full_Package استفاده میکنم و تازه کار هستم . لطفا راهنماییم بفرمایید.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با تشکر
دروود
افزونه های نصب شده رو حذف کنید و از اخرین ورژن این افزونه 2.0 استفاده کنید
شاد و سلامت در پناه ایزد
من از نسخه ی 2 استفاده کردم که این اررور رو نشون داد! نمیدونم چی کار باید کنم؟
لایه FTP رو ست کردید ؟!
شاد و سلامت در پناه ایزد
تشکر دوست عزیز. من روی vmware به صورت مجازی ویندوز سرور 2003 دارم و اونجا امتحان کردم، البته با نسخه های پایینتر و به راحتی مشکلم حل شد. اما یه سوال دیگه: چه جوری میشه روی صفحه ی اول بیارمش. چون وقتی آدرس صفحه ی اول رو تو مرورگر تایپ میکنم صفحه ی خوشامدگویی جومفا رو نشون میده، نه فروشگاه ویرچومارت رو.
سلام
فکر میکنم کامل نصب شده باشه.
بخصوص که پایینشم نوشته که کامل نصب شده، اگر مشکلی نمی بینید، انشاالله مشکلی هم نیست!!!
یا علی
با توجه به [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] پست مشکلم حل شد
فقط یه سوال دیگه:
من از joomfa 1.5.23 و virtuemart 1.1.5 j15 استفاده میکنم، از نظر امنیت مشکل نداره؟ باگ نداره؟
اگه کاری باید انجام بدم برا امنیتش لطفا راهنمایی بفرمایید.
دروود
ابتدا جوملا خودتون رو به 1.5.25 ارتقا بدید
سپس افزونه خودتون رو هم با استفاده از پچ هایی که در سایت منتشر کننده افزونه موجود هست ارتقا بدید
شاد و سلامت در پناه ایزد