سلام
لطفا بفرمایید جوملا 2.5 فارسی دقیقا در چه تاریخی منتشر خواهد شد؟
با تشکر از گروه ترجمه جوملا
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
لطفا بفرمایید جوملا 2.5 فارسی دقیقا در چه تاریخی منتشر خواهد شد؟
با تشکر از گروه ترجمه جوملا
سلام
بزودی منتشر خواهد شد !
اخبار سایت را دنبال کنید.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
می*دانم که در کارهای گروهی تعیین دقیق زمان کار آسانی نیست؛ اما می*توان با تعیین یک بازه*ی زمانی، تقریب به دقت را تمرین کرد. عبارت به زودی تقریب خوبی نیست.
باز هم از زحمات گروه جوملا فارسی تشکر می*کنم.
دوست عزیز سلام
تقریبا تمام تیم جوملا فارسی در حال آماده سازی قسمت های مختلف نسخه جوملا 2.5 میباشد.
برای نسخه پایدار و کیفیت بالاتر کمی صبور باشید
که این هدف اصلی جوملا فارسی می باشد.
چون فارسی سازی فقط ترجمه فایل های ترجمه نیست که اگر این بود همون روز منتشر میشد( چون فایل های مربوطه همون روز انتشار جوملا انگلیسی 2.5 آماده بودند)
یا حق.
دوستان تروخدا مدیریان جوملا فارسی رو برای جوملا 2.5 به عجله نندازید ، یک مقداری صبر ارزش یه جوملا فارسی با یه تاریخ جلالی عالی و ... رو داره
ممنون
سلام
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] کاملا آماده است اما بنا به دلایلی که بیشتر بر میگرده به سوء استفاده برخی از سایت های همکار! که منتظر انتشار این نسخه و تغییر کپی رایت آن بنام خود بدون صرف هیچ زحمتی و انتشار آن هستند به تعویق افتاده
اما مطمئن باشید زیاد شمارو منتظر نخواهیم گذاشت ;) خود ما بیشتر از شما مشتاق هستیم این نسخه را برای دانلود منتشر کنیم.
با تشکر از شما
یا علی
ممنون می شم اینم جواب بدین که فقط قرار بسته نصبی 2.5 فارسی ارائه بشه یا بسته بروز رسانی از 1.7 به 2.5 هم شما می خوایم فارسی شو عرضه کنید ؟ که ممنون می شم این کار هم اتفاق بیوفته چون اگه قرار باشه فقط 2.5 فارسی عرضه بشه اون هایی که 1.7 هستن و می خوان بروز رسانی کنن داستان می شه کارشون .
درودنقل قول:
نوشته اصلی توسط firoozmandan [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
واقعا جناب فیروزمندان عاقلانه می اندیشند . خوشحالیم
هیچ عجله ای در کار نیست . دوستان هم عجله ندارن . درسته ؟
چون دوست نداریم مثل بعضی سیستم ها بعدش اصلاحیه نیاز باشه
در کار حرفه ای جناب فیروزمندان و تیم اش هیچ شکی نیست که بهترین ها را ارئه می دهند .
دوستان گرامی!
اصلا بحث عجله و شتاب نیست.
گاهی تعیین زمان یا لااقل بازۀ زمانی مشخص، میتواند بسیار موثر باشد.
موفق باشید
آقای فیروزمندان فرمودند "[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] کاملا آماده است اما بنا به دلایلی که بیشتر بر میگرده به سوء استفاده برخی از سایت های همکار! که منتظر انتشار این نسخه و تغییر کپی رایت آن بنام خود بدون صرف هیچ زحمتی و انتشار آن هستند به تعویق افتاده"
من سخن شما رو تا حدودی قبول دارم ولی اگر قرار باشه برنامه زمانبندی اعلام بشه، دوستان کپی کننده هم طبق برنامه زمانبندی عمل میکنند. پس اگه اعلام نشه خیلی بهتره
لطفا توضیح دهید که کپی کن ها چگونه عمل میکنند و تعیین زمان یا بازۀ زمانیِ مشخص چه کمکی به آنها میکند.
لطفا بحث را از مسیر اصلی خارج نکنید.
شما عضو انجمن شدید تنها برای طرح این سوال و پاسخ لازم رو گرفتید.
اما در مورد اینکه کپی کن ها چطور عمل میکنند :
با استفاده از dreamweaver یا نرم افزارهای مشابه CTRL + F را می زنند
مسیر فایل ها را ست میکنند و کلمه joomlafarsi را وارد میکنند و در قسمت replace کلمه joomla..... را وارد میکنند و روی replace all کلیک میکنند
اگر سوال دیگه ای دارید اما مربوط به این تاپیک نمیشه از طریق پیام خصوصی در تماس باشید
من تنها برای طرح این سوال عضو انجمن نشدم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط firoozmandan [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
روشی که شما در مورد نحوۀ کار کپی کن ها ذکر کردید، چگونه به تعیین زمان انتشار ارتباط پیدا میکنه؟
---------------------
من از زحمات شما و سایر اعضای گروه ممنونم اما کمی مهربان تر هم میتوان بود.
از این جهت عرض کردم که شما با این سوال، فعالیتتون رو شروع کردید !
الان برخی از سایت ها جوملا 2.5 رو منتشر کردند اما اگر یکبار دانلود کنید میبینید که اکثرا با استفاده از google translate / ناقص ترجمه شده و حتی برخی از رشته ها و یا حتی فایل ها در ترجمه حذف شده
بعد از انتشار توسط ما کاربران میبینند که جوملای سایر سایت ها هم منتشر میشه و این نشون میده که این سایتها تنها منتظر بودند که [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]، جوملا 2.5 را منتشر کند و سپس اقدام به تغییر کپی رایت کنند ( همان اتفاقی که برای جوملا 1.7 افتاد )
البته از نسخه قبل برای جلوگیری از سوء استفاده تغییراتی در برخی از قسمت های جوملا دادیم که اگر تیمی! از نسخه ما هم استفاده کنند باز برای کاملا مشخص باشد و هر زمان که نیاز باشد به معرفی آنها بپردازیم.
متاسفانه علارغم میل باطنی زمان دقیقی نمیتوانیم اعلام کنیم اما اینو نوید میدیم که شمارو زیاد منتظر نخواهیم گذاشت.
یا علی
جوملا فارسی معتبرترین سایت فعال در حوزه ی جوملا به زبان فارسی ه و دیگران با صرف کپی کردن نمیتونن اعتباری برای خودشون ایجاد کنن.
البته تجربه ی شما با من قابل مقایسه نیست اما به نظر من اگر شما هم از مدتها پیش مثل سایت اصلی جوملا و بر اساس تاریخ اعلام شده از طرف سازندگان جوملا، تاریخی رو برای انتشار جوملا فارسی اعلام کنید (مثلا یک هفته پس از تاریخ انتشار نسخه ی انگلیسی) هم بر اعتبار گروه جوملا فارسی افزوده میشه و هم کپی کن ها نمیتونن ادعایی داشته باشن و از زحمات شما برای خودشون اعنباری به دست بیارن.
باز هم از زحمات شما و گروه جوملا فارسی تشکر میکنم
از اینکه با صبر و حوصله جواب من رو دادید ممنونم
به امید موفقیت های بیشتر شما و همکارانتون
سلام
ممنون از زحمات شما جناب فیروزمندان. امیدوارم که زیاد ما رو منتظر تست این نسخه جوملا نگذارید.:)
سلام
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] و [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] در راه هستند .
تجربه ثابت کرده که معمولا نسخه های اول جوملا مشکلات امنیتی دارند. یکی دیگر از دلایل تاخیر در انتشار جوملا 2.5 فارسی همین مورد بود.
انشالله مستقیما [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] را منتشر خواهیم کرد.
یا علی
الان نسخه 2.5 را از سایت جومینا دانلود کردم
ایا با اون چیزس که شما منتشر میکنید فرق داره؟
الته ترجمه ی ضعیفی داره
دوست من موضوع این تاپیک زمان انتشار جوملا 2.5 فارسی توسط تیم جوملا فارسی هست!نقل قول:
نوشته اصلی توسط sarallahe73 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
میتونید از هر دو نسخه استفاده کنید و مقایسه کنید.
موفق باشید.
نسخه جومینا از نظر ترجمه خیلی ضعیفهنقل قول:
نوشته اصلی توسط sarallahe73 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
و در ضمن جومینا از همون تاریخ جلالی 1.7 استفاده کرده
سلام
اغلب كاربران فكرمي كنند ترجمه و تاريخ فقط مهمه.
درصورتيكه فقط اين مواردنيست. ما سعي كرديم كه اين جوملا رو بهينه كنيم و نسخه اي بهينه براي فارسي زبانان منتشر كنيم. تأخير جوملا 1.6 گوياي اين قضيه ست كه بهينه سازيش با فارسي يك مقدار مشكل بود و هيچ تيمي نتونست اين مشكل رو برطرف كنه و تيم هايي كه ترجمه كردند هم بعد از مدتي متوجه اشتباه خودشون توي ترجمه شدند و از 1.6 به بعد هيچ نسخه يامنيتي ي خاصي رو منتشر نكردند!
جوملا 1.7 ي كه الان موجو هست هم بعضي مشكلاتش مثل iconV و .... رو تيم جوملافارسي برطرف كرده و اين نشنون ميده كه ما فقط به دنبال ترجمه وتاريخ جلالي نيستيم.
شايد اولين نباشيم ولي قطعاً بهترينيم ;)
يا حق
سلام
اساتید محترم بالاخره جوملا فارسی کی می خواد 2.5 رو منتشر کنه؟ من یه پروژه آماده پیاده سازی دارم اما نمی خوام از نسخه های قبلی استفاده کنم تا دوباره مجبور به ارتقاء و مشکلات ثانویه ناسازگاری و ... بشم. از گذشته (مامبو لرن) تا امروز هم فقط از خدمات همین تیم بهره بردم و بسیار ازتون سپاسگزارم.
درودنقل قول:
نوشته اصلی توسط mgh494 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزیز عجله نکیند . اخبار جوملا را پیگیر باشید
در ضمن فعلا می توانید از اخرین نسخه جوملا 1.7 استفاده کنید که بعد از انتشار جوملا 2.5 به راحتی بتوانید جوملا خود را بروز کنید و مشکلی هم نخواهید داشت . موفق باشید
دوستان انتشار جوملا 2.5 فارسی کمی دیر نشد ؟
آخه من باید چند تا سایت رو بسازم به همین خاطر میخواستم از پایه 2.5 باشه ، یعنی مثلا آپدیت از 1.7 به 2.5 نشه
اگه زود تر منتشر کنید من خیلی خیلی خیلی ممنون میشم
سلام
دوستان صبور باشید.
قبلا آقای فیروزمندان هم گفتند تیم جوملا فارسی بیشتر از همه علاقه مند به انتشار این نسخه می باشد.
به هر حال برای نسخه ای تقریبا بی نقص نیاز به زمان و بررسی های متعدد می باشد.
یا حق.
این نسخه نهایتا تا 24 فبریه منتشر میشه. زمانی که جوملا 1.5 و جوملا 1.7 به پایان عمر خود می رسند.
سلام
یه سوال داشتم
تاریخ جلالی پکیج کامل جوملا فارسی 2.5.1 که قرار فردا یا پسفردا منتشر بشه با این پکیج فارسی سازی که [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] منتشر کردید تفاوتی هم داره ( انشاالله که داره )
آخه این پکیج هم تاریخش دقیقا مثل 1.7 میمونه و من همون مشکل رو باهاش دارم .
سلام
تاریخ جلالی و ترجمه نسخه ای که منتشر میشه به مراتب کامل تر، بهینه تر و روان تر از نسخه ای است که در لینک بالا منتشر کردیم.
اما این بدین معنی نیست که مشکل شما را حل می کند چرا که مشکل از تاریخ جلالی نیست ! مشکل از عدم سازگاری کامپوننت فوق است که باید از طرف گسترش دهنده حل شود
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] امکانات و مزایای زیادی دارد. منتظر انتشار آن باشید ;)
یا علی
با سلام خدمت دوستان
می خواستم ببینم من اشتباه می کنم یا موضوع چیز دیگری است !
من جوملا 2.5 لاتین نصب کردم و با پیش فرض قراردادن زبان فارسی که نصب شده همه منوهای جوملا فارسی هستند.
فرق جوملا فارسی که می خواهد منتشر بشه با این چیه ؟
ممنون از توجه شما
سلام
خیر اشتباه نمی کنید !
جوملا را ما به دو صورت منتشر میکنیم :
1- پکیج زبان که مدتهاست منتشر شده و قابل دریافت است. برای استفاده از این پکیج شما باید جوملا انگلیسی را دانلود و نصب کرده سپس پکیج زبان فارسی را دانلود و از طریق مدیریت افزونه ها نصب کنید. با این کار زبان سایت و مدیریت به فارسی تغییر خواهد کرد.
2- پکیج کامل جوملا فارسی که در آن همه موارد برای زبان فارسی بهینه شده، امکانات جالبی به آن افزوده شده و در نهایت ترجمه آن به مراتب روانتر از بسته بالاست. توصیه ما نصب این پکیج است.
یا علی
ممنون که پاسخ دادیدنقل قول:
البته من منتظر پکیج کامل جوملا فارسی هستم
انشاالله که با اون نسخه مشکلم حل بشه ولی اگه حل نشد در انجمن جوملا 2.5 که بعد از انتشار راه اندازیش میکنید یه مبحث با توضیحات و تصاویر کامل از مشکلم رو میزام که با کمک دوستان بتونیم حلش کنیم
بازم ممنون