سلام دوستان
آیا به جز نرم افزار artisteer نرم افزار دیگه ای هست برای طراحی قالب جوملا ؟؟؟؟؟
یا نرم افزار تبدیلی هست که در یک نرم افزار دیگه طراحی کرد و در آن نرم افزار به قالب جوملا تبدیل کرد؟؟؟؟؟؟؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان
آیا به جز نرم افزار artisteer نرم افزار دیگه ای هست برای طراحی قالب جوملا ؟؟؟؟؟
یا نرم افزار تبدیلی هست که در یک نرم افزار دیگه طراحی کرد و در آن نرم افزار به قالب جوملا تبدیل کرد؟؟؟؟؟؟؟؟
درود
دوست عزیز شما می توانید قالب های Html و یا فایل های Psd را به جوملا تبدیل کنید .
در نت و انجمن جستجو کنید به نتیجه های خوبی دست پیدا می کنید .
موفق باشید
آیا برنامه ای هست که قالب html رو به جوملا تبدیل کرد ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط kianesfahan [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
چون من نتونستم پیدا کنم
دروود
برنامه ای برای این کار نیست
مرحله به مرحله باید به صورت دستی پیش برید
شاد و سلامت در پناه ایزد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mersad [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
منظورتون از مرحله به مرحله چیه؟؟؟؟؟؟؟
درود
یعنی باید به صورت دستی و توسط خودتان این کار صورت بگیرد .
آموزش ها در نت و انجمن موجود میباشد . حتی بنده فیلم آموزشی اش را هم در نت دانلود کردم . جستجو کنید به نتیجه های خوبی دست پیدا می کنید .
موفق باشید
من قالب هایی که دانلود میکنم روی ساینم بالا نمیاد چیکار کنم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزیز قالبی رو که دانلود کردید و قصد نصب دارید مخصوص ورژن 1.7 هست؟
لطفا قالبهای مخصوص 1.7 رو دانلود کنید و نصب کنید ببینید باز هم همین مشکل براتون پیش میاد!
موفق باشید
به احتمال زیاد قالب مخصوص ورژن 1.7 نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط alirezazx1 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یه سایت خوب معرفی می کنید که ما ازش قلب دانلود کنیم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]نقل قول:
نوشته اصلی توسط alirezazx1 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این نمونه ای از سایتی هستش که قالب های جوملا طراحی میکنه و معمولا قالب های جالبی توش قرار میده
شما خودتون میتونید با جستجودر گوگل باز هم چنین سایت های رو پیدا کنید
در ضمن خودتون هم میتونید با برنامه ی artisteer قالب های که خودتون علاقه دارید طراحی کنید
موفق باشید:)
مثلا این قالب برای 1.7 ولی منو ها رو نمایش نمیده
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نقل قول:
دوست عزیز باید در جوملا یک منو ایجاد کنید تا منو ها رو نشون بده
خود قالب اگه توش چیزی ایجاد نکنید مثل ورود کاربر و منو و..... هیچی نشون نمیده فقط یک قالب معمولی نشون میده
مثلا این قالب برای 1.7 ولی منوها رو بال نمیاره بدشم قالب رو عوض هم میکنم بازم همین قالب میمونه رفتم حذفشم کردم ولی بازم قالب جدید نمیاد گیج شدم .
دوست عزیز در مورد اینکه قالب جدید رو نمیاره باید بعد از نصب قالب , باید قالب رو به حالت پیش فرض انتخاب کنید تا قالب قبلیتون با قالب جدید تعویض بشهنقل قول:
در مورد منوها هم باید از قسمت ماژول منو رو فعال کنید اگر در قسمت مدیریت ماژول ماژول منو رو ایجاد نکنید باز نشون نمیده
کلا اینجوری بگم هرچیزی که در قسمت ماژول ایجاد بشه اون در قالب نمایش داده میشه