دوستان من مي خواهم وارد كنترل پنلم بشم ادرش هم هست [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] ولي باز هم كار نمي كند ارور 404 رو ميدهد نمي تونم وارد بشم كمك كمك
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان من مي خواهم وارد كنترل پنلم بشم ادرش هم هست [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] ولي باز هم كار نمي كند ارور 404 رو ميدهد نمي تونم وارد بشم كمك كمك
سلام
فایلهای شما ناقص ریخته شده اند ! یکبار بسته جوملا فاسری را بر روی هاست خود اکسترکت کنید و پوشه installation را حذف کنید و بزنید :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
اکسترکت يعني چي؟
unzip zip file = extract :) کلمه نا مأنوسی هست به نظرتون ؟ :دی
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
راستي من به حالت zipدانلود كردم حالا با همين حالت اپلود كنم يا كاراي ديگه هم بايد روش انجام بدم راستي پوشه installation را بعد از اينكه اپلود كردم حذف كنم كي حذف كنم
دوست عزیز ! پیشنهاد میکنم به کلاسهای ICDL حتماً مراجعه فرمایید !
و همچنین اصول اینترنت و ویندوز را آشنا شوید !
فایل زیپ را بعد از آپلود باید بر روی فایلهای فعلی اکسترکت کنید و سپس پوشه اینستال را از روی هاست خود حذف کنید ! (step by step)
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
دوستان منم اروزه 404 رو دارم موقع ورود به مدیریت، کارهایی که گفتید رو چند بار انجام دادم ولی باز نمیشه.
این آدرس: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
هاستم cPanel هست
سلام
احتمالا شما کامپوننت هایی مثل jsecure یا ... را نصب کردید و مسیر administrator را تغییر دادید
خوب الان اینی که فرمودید که نمی دونم چی هست، حالا اگر مشکل چنین چیزیه چیکار باید کرد؟
دروود
جوملا رو خودتون نصب کردید ؟نقل قول:
احتمالا شما کامپوننت هایی مثل jsecure یا ... را نصب کردید و مسیر administrator را تغییر دادید
اطلاع ندارید که از این افزونه استفاده کردید یا خیر ؟
وارد phpmyadmin بشید و جداول مربوط به این افزونه رو پیدا کنید و حذف کنید تا بتونید به صورت عادی وارد مدیریت جوملا بشید
شاد و سلامت در پناه ایزد
سلام
جوملا رو خودم نصب کردم، هیچ چیز اضافه ای هم نصب کردم. phpmyadmin کجا هست؟
سلام
در بخش مدیریت سی پنل - قسمت database -گزینه phpmyadmin وجود داره!
(تو سی پنل بگردید پیدا می کنید!)
موفق باشید
آقا این عکس فولدرای ما تو سی پنل، data base نداره.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
اينجا نيست دوست عزيز. وارد cpanel كه ميشيد گزينه اي به نام ديتابيس وجود داره كه توش ابزار ديتابيس هم هست. اونجا بايد دنبال phpmyadmin بگرديد.
در ضمن دوست عزيز قبل ازهر چيز يك بار آموزش هاي لازمه رو در مورد نصب جوملا رو بخونيد و مستندات رو مطالعه بفرماييد. سؤالات شما پايه اي هست و نياز به اموزش داره
موفق باشيد
سلام
شما پس لطف کن 2تا لینک واسه این آموزش های پایه ای که فرمودید رو برای ما معرفی کن که مشکلاتمون حل شه.
یه مورد دیگه اینکه بخوام کلا cPanel رو ریست کنم امکانش هست؟
دروود
شاد و سلامت در پناه ایزد