سلام
تیم جوملا فارسی بسته آپگرید جوملا 1.7.5 به 2.5 را کی برای دانلود روی سایت قرار خواهد داد؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
تیم جوملا فارسی بسته آپگرید جوملا 1.7.5 به 2.5 را کی برای دانلود روی سایت قرار خواهد داد؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]2.5
بعدش باید[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] جوملا 2.5 رو نصب کنید
سلام
آموزش [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] در دانشنامه جوملا فارسی منتشر شد.
موفق باشید
ایا مستقیما میتوان از 1.73 به 2.5.1 با این بسته و این روش اقدام کرد؟
در غیر اینصورت
نحوه اپگرید دستی 1.7.3 به 1.7.5 به چه صورت هست؟
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط ourpars [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بله
آموزش رو مطالعه کنید. کامل توضیح داده شده
موفق باشید
موقع بروز رسانی این خطا رو داد
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
حالا باید چیکار کنم؟
ممنون
سلام
در ادامه آموزش گفته شده که پایگاه داده رو بروز رسانی کنید.
موفق باشید
مدیریت منو پنل من اینتوری شد
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
حالا نمی دونم ارتقا پیدا کرد؟
اون عکس هایی که تو آموزش هستن شبیه این نیستن و جایی هم ننوشته که از نسخه 2.5 استفاده می شه
ممنون
پس یعنی شما میفرماییدنقل قول:
نوشته اصلی توسط hamidy [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مستقیما میتوان با این اموزش از 1.7.3 به 2.5.1 ارتقا داد؟
(دیگه نیازی به ارتقا 1.7.3 به 1.7.5 در ابتدا نیست؟)
مال من که 1.7.3 بود که ارتقا دادمنقل قول:
نوشته اصلی توسط ourpars [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ولی مدیریت پنلش یه خورده با عکسی که تو آموزش دیده میشه متفتوته
حالا نمی دونم که درست بروز رسانی شده یا نه
ببینیم مدیران انجمن چی میگن
سلام
می تونید به 2.5.1 آپدیت کنید.نقل قول:
مراحل درست انجام شده.نقل قول:
نوشته اصلی توسط hossein0241 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
صفحه رو رفرش کنید درست میشه :)
بسته زبان فارسی نسخه 2.5 رو هم نصب کنید.
موفق باشید
من برای ارتقا جوملا 1.7.5 فارسی خودم به 2.5.1 در قسمت بروز رسانی مدیریت افزونه با پیغام:
- JInstaller: :نصب: فایل نصب XML یافت نشد
- مسیر به روز رسانی مشخص نیست
- امکان شناسایی فایل manifest وجود ندارد
و در قسمت نصب مدیریت افزونه با پیغام:
- این مسیر دارای بسته نصبی معتبری نمیباشد
مواجه میشم تمام فایل بسته بروزرسانی هم در root فایل zip هست.
لطفا منو راهنمایی کنید که چه جوری به 2.5.1 ارتقا بدم.
سلام
پوشه هاي جوملاتون رو قابل نوشتن كنيد و مجدداً تست كنيد
موفق باشيد
میشه بیشتر توضیح بدید من منظورتون رو متوجه نمیشم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط safajuy [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با تشکر
به كنترل پنل هاستتون بريد ودسترسي پوشه هاي جوملا رو به 777 تغيير بديد تا بشه بروزرساني رو انجام داد
منظور تمامي پوشههاست(administrator,library و ...)
این کار رو انجام دادم باز هم پیغام زیر ظاهر میشه:نقل قول:
نوشته اصلی توسط safajuy [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
- این مسیر دارای بسته نصبی معتبری نمیباشد
لطفا یکی منو راهنمایی کنه کلافه شدم همش فایل xml می خواد. از کجا بیارم بهش بدم
سلام
دوست عزیز سطح دسترسی پوشه های tmp , log و cache رو بررسی کن ببینن سطح دسترسی دارن
سطح دسترسی فایل configuration.php رو هم چک کن
در فایل configuration.php مسیر پوشه های log , tmp رو چک کن ببین درست وارد شده
یعنی باید مسیر درست وارد شده باشه
FTP رو درست تنظیم کردید ! آموزشش رو در انجمن پیدا می کنید !
موفق باشید
همش درسته ولی در قسمت تنظیمات FTP وقتی مشخصاتش رو وارد می کنم با پیغام:نقل قول:
نوشته اصلی توسط P30Yaran [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
- JFTP: :write: پاسخ بد
- نمیتواند تاریخ را ذخیره کند خطا: امکان نوشتن در فایل تنظیمات وجود ندارد
مواجه میشم.
حالا نمی دونم این موضوع ربطی به پیغام "فایل xml یافت نشد" دارد یا نه ولی همچنان من با این پیغام دست و پنجه نرم می کنم امیدوارم آنقدر کمکم کنید تا مشکلم حل شود.
باز هم ممنون
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط hamidy [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
آموزش رو خوندم. گفته بود "ابتدا بسته بروز رسان جوملا نسخه 1.7 به نسخه 2.5 را دانلود نمایید"
اما نگفته از کجا!!! پیداش نکردم.....
سلام
دوست عزیز منظور از بسته بروزرسان فکر کنم منظورشون این بوده که جوملای شما باید آخرین نسخه از 1.7 باشه یعنی 1.7.5 تا بتونید به 2.5 ارتقا بدید !
اگه جوملای شما 1.7.5 هست طبق آموزش عمل کنید
شاید این لینک هم به کارتون بیاد
موفق باشید