-
سوال در مورد نصب smf
سلام بر دوستان عزیز ! خسته نباشید
من برای راه اندازی یک انجمن داخل سایت خودم فایل اس ام اف فارسی رو از مامبو لرن دانلود کردم
در هاستم یک دیتابیس مخصوص انجمن ساختم و در فولدری که برای انجمن ایجاد کرده بودم فایل smf رو آپلود و اکسترکت کردم مطابق اموزشهایی که در انجمنها مختلف خونده بودم تنظیماتی رو بر روی پوشه ها و فایلهای مختلف انجام دادم و نهایتا فایل اینستال رو اجرا کردم تا بتونم smf رو نصب کنم اما این کار میسر نمیشه لطفا بگید باید چی کار کنم و مشکل کجاست ؟
خیلی اط لفتون متشکرم
-
پاسخ : سوال در مورد نصب smf
عزیزم قوانین یادت رفته
اینجا انجمن مامبو هستش
لطفا به تالرا گفتمان یاران توس که برای این کاره مراجعه کنید
-
نوید اینجا انجمن متفرقه هست!!!
یعنی دوستان میتونند سوالات متفرقه بپرسند
ما هم در حد اطلاعمون جواب میدیم.
آقای طباطبائی اون انجمنی که از سایت ما دانلود کردید مال خیلی وقت پیشه و پیشنهاد میکنم اصلا اون رو نصب نکنید!!
شما SMF ورژن 1.1.1 رو دریافت کنید از سایت یاران طوس. آموزش نصب هم به همراهش هست
-
دکترجان ممنون از لطفت الان میرم فایلی که گفتید رو دانلود میکنم امیدوارم راهنمای نصبش یکی از زحمتای منو برای شما کم کنه !
-
سلام بر دوستان عزیز
من دیتا بیس و فولدر خاصی برای انجمن ساختم و بسته فارسی شده یاران توس رو هم آپلود و باز کردم اما فایل اینستال اجرا نمیشه ! متاسفانه انجمن یاران توس هم مثل اینجا فعال و به روز نیست و مشکل من برای نصب لاینحل باقی مونده ! لطفا اگر دوستان میتونند راهنمایی کنند و یا اگر برای کسی مقدور هست این زحمت رو برای من متقبل بشه بگه .
از لطفتون متشکرم
-
تو چه فولدری ریختید؟؟
بزارید لطفا لینک رو
-
سلام محمد جان خوب هستی ؟ ممنون از لطفت لینکش اینه
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
سلام
شما این اس ام اف رو دانلود کنید ورژن 1.1.1 است تست هم شده روی فاروم ام درست کار میکنه
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
پکیج فارسیش هم لینک زیر است پیشنهاد میکنم اینو نصب نکنین چون بعضی جاهاش اشکال داره.
امید وارم مثل همیشه پیروز باشید! ;)
-
سلام
امید جان اگر پکیج فارسی رو نصب نکنم پس چطوری فارسیش کنم ؟
ممکنه راهنمایی کنید
در ضمن پس از دانلود و اپلود در فولدر خاص خودش باید اکسترکتش کنم و فایل اینستال رو اجرا کنم دیگه ؟ کار دیگه که لازم نیست ؟
-
ببینین شما باید هر دو فایل را در دایرکتوری pasokh آپلود و اکستراکت کنین.
سپس به نصب آن بپردازید.
-
قربانت سید جان
ببین احتمالا توی پلانی که داری باید اون فولدر رو توی tazohoor.ir بریزی
ببین بیرون اون فولدر نریخته باشی، اکه ریختی اونجا انتقالش بده داخل فولدر tazohoor.ir
خوش باش
-
حق دسترسی فایل agreement رو 777 کن تا صفحه اینستال بیاد
-
چه ربطی داره Farhad جان؟؟؟
اصلا فولدری به نام پاسخ وجود نداره!!!!!
لطفا:
نقل قول:
8 ) لطفاً در صورتی که جواب یک سوالی را نمی دانید از ارسال مطالبی که باعث شلوغ کردن آن ارسال ( یا سوال ) شود خودداری فرمایید. در صورتی که بحث خاصی دارید می توانید در
قسمت پيشنهادات مطرح كنيد .
ممنونم
-
سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستان خصوصا دکتر عزیز
محمدجان مطابق راهنمایی شما فولدر مختص انجمن رو داخل tazohoor.ir هم ساختم و هر دو فایل دانلود شده رو اونجا آپلود کردم اما وب شل اجازه اکسترکتشون رو نمیده ! پیغام خطاش هم اینه :
Warning: ftp_mkdir(): PORT command successful in /hsphere/shared/apache/htdocs/webshell4/classes/ftpmgr.php on line 211
Warning: ftp_site(): /tazohoor.ir/PASOKH/Themes: No space left on device in /hsphere/shared/apache/htdocs/webshell4/classes/ftpmgr.php on line 169
Fatal error: Call to a member function on a non-object in /hsphere/shared/apache/htdocs/webshell4/classes/ftpmgr.php on line 637
لطفا راهنمایی کنید
در ضمن اگر باید پوشه یی که آقا فرهاد گفت رو دسترسیش رو بالا ببرم بگید کجا قرار داره ؟
متشکرم
-
سلام
من کوچیکتم
یوزر و پسورد رو برام بفرست خودم برات ست میکنم
-
محمد جان
این ارور فارسی به هنگام عضویت در انجمن به چه معناست ؟
خطا در ساختار قالب
چندین مشکل در ساختار قالب انجمن بوجود آمده است. این مشکل موقتی است و بزودی شما می توانید مجددا تلاش کنید. اگر شما بطور مداوم این پیغام را مشاهده نمودید، لطفا به مدیر سایت اطلاع دهید.
همچنین شما میتوانید این صفحه را مجددا بارگذاری کنید.
-
مشکل از قالبت هست!
یه قالب جدید بریز رو انجمنت از سایت یاران طوس دانلود کن چون روی قالب پیشفرض خوب کار نکردند ;)
-
محمد جان
ممنون از لطفت چشم الان میرم یه قالب دانلود میکنم و نصب میکنم
الان قالب خود سایت هم به هم ریخت سی اس اس هم باز نمیشه ممکنه ربطی داشته باشه ؟
-
پیغام خطاش هم اینه
Warning: fread(): Length parameter must be greater than 0. in /hsphere/local/home/tazohoor/tazohoor.ir/administrator/components/com_templates/admin.templates.php on line 318
-
این اررور رو کجا میگیری؟
تو انجمن؟
ربطی نداره؟!
چی شد اینطوری شد؟
قالب SMF رو بجای مامبو نریختید؟
-
نه بابا من هنوز سراغ انجمن و قالب نرفتم
البته داشتم روی سی اس اس کار میکردم اما فقط چند تا تغییر رنگ داشتم !
-
با سلام :D
ميخواستم بدونم قالب smf انجمن شما چيه؟
و اگه ميشه لينك دانلودش رو بذاريد :P
-
سلام
زیرش رو بخونین:
Inspired by Joomla
تو انجمن هم فکر کنم قبلا گفته بودن;(
موفق باشی یا علی
-
سلام دوستان
آدرس ورود به پنا اس ام اف چیه ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
-
آدرس نداره عزیزم
وقتی با مدیر وارد بشی
یک دکمه جدید به نام مدیریت به دکمه هات اضافه میشه
موفق باشی
-
ممنونم نوید جان
بخاطر مشکلی که در قلبش بود مجبور شدم مطابق راهنمایی انجمن یاران توس قالب ( دیفالت) رو عوض کنم ! بعد از این تعوض هم نوشته ها چپ چین شده هم باید برای هر بار نمایش از طریق ویو یونیکدش کنم !
ممکنه راهنمایی کنید چطور باید این مشکلات رو حل کنم البته در پایین صفحه انجمن هم این پیغام خطا ظاهر شده
Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.
Not sure why this message is appearing? Take a look at some common causes.
از کمکتون ممنونم
-
لازم نبود قالب دیفالت رو عوض میکردین ..[quote author=tabatabaey link=topic=4127.msg26225#msg26225 date=1169509947]
خطا در ساختار قالب
چندین مشکل در ساختار قالب انجمن بوجود آمده است. این مشکل موقتی است و بزودی شما می توانید مجددا تلاش کنید. اگر شما بطور مداوم این پیغام را مشاهده نمودید، لطفا به مدیر سایت اطلاع دهید.
همچنین شما میتوانید این صفحه را مجددا بارگذاری کنید.
[/quote]
برای حل این مشکل کافیه فایل Login.persian-utf8.php در پوشه language در پوشه ی قالب defult در پوشه thems رو به Login.persian.php تغییر نام بدین !
-
سلام
دوستان لطفا راهنمایی کنید این مشکلات قالب انجمن رو چطور میشه رفع کرد ؟
متشکرم
-
بورو اينجا مشكل انجمنت حل ميكنن اينجا كه انجمن اس ام اف نيست
-
سلام دوستان
بخاطر مشکلی که در قالب اس ام اف بود مجبور شدم مطابق راهنمایی انجمن یاران توس قالب ( دیفالت) رو عوض کنم ! بعد از این تعوض هم نوشته ها چپ چین شده و هم اینکه باید برای هر بار نمایش از طریق ویو یونیکدش کنم !
ممکنه راهنمایی کنید چطور باید این مشکلات رو حل کنم البته در پایین صفحه انجمن هم این پیغام خطا ظاهر شده
Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.
Not sure why this message is appearing? Take a look at some common causes.
از کمکتون ممنونم
-
بسته فارسی سازی یاران طوس رو نصب کنید این مشکل باید حل بشه
قالب هم همینطوری درست میشه ;)
-
سلام دوستان
من مجبور شدم انجمن رو دوباره نصب کنم برای طی کردن مراحل نصب نام دیتابیس انجمن و رمز ورود و نام کاربری رو میخاد و نام سرور رو بطور پیشفرض خودش لوکال هاست قرار داده اما مشخصات رو که وارد میکنم بدون دادن پیغام خطا باز همون فرم میاد و میخاد مشخصات رو با دقت وارد کنم
اگر ممکنه بگید مشکل از کجاست ؟
متشکرم
-
در پیغام خصوصی توضیح دادم
همه سرورها localhost نیست منجمله مال شما!!
وارد قسمت دیتابیس پلان خودتون بشید و مشخصات رو از اونجا استخراج کنید