-
مشكل با صفحه خوشامد گويي سايت
سلام
من يك صفحه استاتيك تعريف كردم و اونو در صفحه اول منتشر كردم ولي همه پارامترها را "عدم نمايش" كردم ولي باز هم نام نويسنده و عنوان صفحه و تاريخ ايجاد نمايش داده ميشود.
آيا جاي ديگري را بايد تغيير دهم. البته من در پارامترهاي صفحه اصلي گفته ام كه اينها را نمايش بده ولي با غير فعال كردن اينها در صفحه اصلي باز هم مشكل به قوت خود باقيست.
ممنون ميشوم سريعتر راهنمايي كنيد. ببخشيد چون عجله دارم جستجو نكردم. اگه لينكي سراغ داريد بگذاريد.
ممنون
-
پاسخ : مشكل با صفحه خوشامد گويي سايت
شما به قول خودتون عجله دارید زحمت سرچ نمیکشید؟؟؟
قرار نیست که همیشه آماده باشه و سوال زیر 5 دقیقه جواب داده بشه!!!
از تنظیمات کلی این تغییرات رو بده ببین ست میشه یا نه!
-
اگه من از طريق تنظيمات كلي اين كار را انجام بدهم چون پارامتهاي تمام مطالب سايت را در حالت "پيش فرض" قرار دادهام با مشكل مواجه ميشوند.آيا درست ميگويم؟
-
البته انجام دادم ولي افاقه نكرد.
-
آيا ميشود من بجاي ايجاد يك صفحه استاتيك، يك مطلب را مثل بقيه مطالب آپلود كنم بعنوان صفحه خوشامدگويي و بكويم كه در صفحه اصلي منتشر شود ولي از اين به بعد هميشه در قسمت بالاي سايت باشد و مطالب جديد زير آن بروند بطورخودكار البته.
ممنون
-
كسي ميتونه اين مشكل را حل كنه؟
ممنون
-
نیم ساعت شد سوال کردید ؟؟!!
این مورد قبلا تو انجمن گفته شده!
شما به خودتون زحمت گشتن نمیدید !!
ما هم از این به بعد زحمت جواب دادن به سوالات تکراری شما رو نمیدیم!!
دینی هم به ما نداریم که هر وقت سوال (اکثرا تکراری) میپرسی 3 سوت جواب بدیم !
قوانین رو هم 1 بار با دقت بخونید: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نقل قول:
20 ) انجمنهای مامبولرن برای پاسخ گویی به مشکلات کاربران و کمک به ایشان فعالیت میکند، اما در صورت عدم پاسخ دهی به یک سؤال مسئولیتی متوجه ناظرین انجمنها و مدیران سایت نخواهد بود.
-
من دقيقاً از امروز صبح اين مشكل را داشتم ولي بقدري جستجو كردم كه خسته شدم چون جوابي بدست نياوردم. اشكالي نداره پاسخ ندهيد.
ممنون
-
یک نمونش!
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
من اينو قبلاً هم خونده بودم ولي خوب جوابم اين نبود. شايد از صبح تا حالا بيشتر از 100 تاپيك در مورد صفحه اول خوندم ولي جوابمو نگرفتم.
-
[quote author=sadatian link=topic=4148.msg25408#msg25408 date=1168973345]
آيا ميشود من بجاي ايجاد يك صفحه استاتيك، يك مطلب را مثل بقيه مطالب آپلود كنم بعنوان صفحه خوشامدگويي و بكويم كه در صفحه اصلي منتشر شود ولي از اين به بعد هميشه در قسمت بالاي سايت باشد و مطالب جديد زير آن بروند بطورخودكار البته.
[/quote]
اون لینک جواب این سوال شماست!
-
وردار بالاي Main Body يك قسمت براي ماژول درست كن (اگر قالب خودش بالاي قسمت Main Body قسمتي براي ماژول داره كه هيچي)
بعد وارد قسمت مديريت ماژول ها شو. يك خوش آمد گوئي درست كن بزار بالاي سايت نمايش داده بشه.
-
راستش كلي فكر كردم در مورد اون جوابي كه در اون تاپيك داده بوديد. ولي اصلاً شبيه جواب من نبود. با اين حال فكر كنم منظورتون اينه كه من بايد يك يوزر 5 يا آخرين يوزر رو بسازم و اونو در فايل index.php در بالاي ماژول mainbody قرار بدهم. آن ماژول مربوط به بخشها را بايد از مامبو لرن دانلود كنم.درسته؟
-
هم اون کاری که من گفتم و هم این کاری که BlackPrince گفته رو میتونید انجام بدید.
-
اون ماژول را پيدا نكردم. تو مامبولرن يكي هست كه با مامبو 4.6.1p مشكل داره در ايل xml.
ممنون ميشوم اگه لينك اون ماژول رو بدهيد.
ممنون
-
SEARCH !!
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
سلام
من در مامبو لرن جستجو كردم نه در انجمن
ممنون
-
سلام
ميتوني يه كار ديگه هم انجام بدي
يه جاي ماژول بالاي mainbody كه ميزاري ، تو مديريت ماژول ها ميري لينك آور رو ميندازي توش
يه صفحه html سادي درست ميكني، ميزاري هر جايي رو سرور كه دلت ميخواد
آدرسش رو به لينك آور ميدي
براي اينكه فقط تو صحه اول نمايش داده بشه ، تو فايل قالب، اونجايي كه خواستي جاي قالب رو بندازي رو طبق اين آموزش
(آخراش رو نگاه كن)
ميندازي تو if
کد:
if(trim($option) == ' ' || trim($option) == 'com_frontpage' ) {
mosloadmodule('top')
}
حل ميشه ايشالا
يا علي
-
سلام
آقاي رادمهر روشي را كه شما ذكر كرديد را من نتوانستم اجرا كنم چون قالب را بهم ميريزد. من از مامبو 4.6.1 و appsrv 2.5.4 استفاده ميكنم. بنظر توضيحاتتون خيلي كلي است و شايد هم من نميتوانم درك كنم. ممنون ميشوم اگه طوري توضيح دهيد كه متوجه بشوم. من را يك تازه كار بدانيد و توضيح دهيد. ممنون
-
Black Prince عزيز
روش شما هم قالب رو بهم ميريزه.
ممنون
-
-
روش شما رو در حال تست هستم.
ولي جداً اون كسي كه كامپوننت صفحه اصلي رو مينوشته آنقدر فكر نكرده كه اين كار جزو بديهي ترين كارهاست و بايد اونو در نظر بگيره. تعجب ميكنم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
H_SH_VB عزيز
من روش شما را تا اونجا پيش رفتم كه بايد قالب رو تغيير بدهم. ولي اين قسمتش براي وقتي استكه بخواهيم اون مطلب ثابت باشه و بقيه مطالب زير اون بيان.درسته؟ كه البته من هم همين را ميخواهم ولي فعلاً با اين قسمتش كاري نداريم.
الان روش شما را تست كردم اون هم قالب را بهم ميريزه. كل عرض قالب را ميگيره ضمن اينكه عنوان ماژول را هم مي ياره. حالا چكار كنم؟
ممنون
-
سلام سعادتيان عزيز
در مورد عرض قالب، من نميدونم قالبي كه ميخواهيد ، عرضش static است، يا با توجه به تغييرات صفحه متغير؟
اين رو بفرماييد، راه حل وجود داره ايشالا
و ... عنوان ماژول رو ميتونيد تو تنظيمات ماژول غير فعال كنيد
موفق باشيد،
اگه حل شد، جاي تشكر دعاي فرج بخونيد
يا علي
-
من از قالب پيش فرض مامبو انگليسي يعني waterandstone استفاده ميكنم. نميدونم استاتيك است يا خير. چطور ميشه تشخيص داد اين موضوع را؟
ممنون
دعاي فرج هم حتماً.
-
سلام
قالب رو ديدم
اون استاتيكه
ببينيد جدولي كه عرضش 100% يا 8 هست ديناميك ميشه، يعني با اندازه متن يا بروزر تغيير ميكنه
حالا شما يه cell بساز، عرضش رو مثلا بده 300pixel بعدش توي اون cell ماژولت رو لود كن
ببين درست ميشه؟
يا علي
-
سلامH_SH_VB
در خصوص راه حل شما:
مشكل با فايرفكس حل شد ولي با همهي نسخه هاي اينترنت اكسپلورر كلاً بهم ميريزه.
راه ديگه اي به نظر نميرسه.
-
ميشه قالبت رو برام ايميل كني ببينم؟
من اين كار رو خودم انجام دادم مشكلي نداشت
يا علي