سایت من الکی الکی افلاین شده حتی تو ادمینیستراتور هم نمی ره و صفحه افلاین می اد بنظر شما مشکل کجاست ممنون می شم راهنمای کنید
نمایش نسخه قابل چاپ
سایت من الکی الکی افلاین شده حتی تو ادمینیستراتور هم نمی ره و صفحه افلاین می اد بنظر شما مشکل کجاست ممنون می شم راهنمای کنید
سلام
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
عتلش توي تاپيك بالا نوشته شده و در انجمن بارها بحث شده .
البته الان سايت شما هيچ مشكلي نداره و به راحتي لود ميشه .
يا علي
این سایتم نیست اون یکی سایته!!
یعنی می فرمایید به علت مشکل دیتا بیسه ؟ اما چرا یک در میان این مشکل به وجود میاد و بعد از مدتی خود به خود درست می شه؟
سلام ;)
چند حالت داره
يا به علت فشار زياد به ديتابيس سرور مشكل پيدا ميكنه
يا سرور در حال ارتقا ديتابيس هست و اون رو غير فعال ميكنه و دوباره فعال ...
يا علي
اگه ممکنه یه نگاه به این سایت بندازید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این سایت رو می گم
سایت داره درست کار میکنه
ممکنه تو شهر ما این شکلی باشه چون با چندتا سیستم مختلف و ای اس پی ها مختلف هم چک کردم همشون می گه افلاین است
علت در تاپیکی که آقای فیروز مندان گفتند هست : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
راهنمای فارسی رو هم می تونین با سرچ کردن عبارت This site is temporarily unavailable در انجمن پیدا کنید .
شما که گفتید سایت کار می کنه ؟ در ضمن در حد تیم ملی کپی رایت مامبو رو رعایت کردیم ما به کپی رایت دست نزدیم
[quote author=فیروزمندان link=topic=4167.msg25497#msg25497 date=1169042607]
سلام ;)
چند حالت داره
يا به علت فشار زياد به ديتابيس سرور مشكل پيدا ميكنه
يا سرور در حال ارتقا ديتابيس هست و اون رو غير فعال ميكنه و دوباره فعال ...
يا علي
[/quote]
الان مشکلی نیست ولی ممکنه دوباره پیش بیاد .. اگه این مشکل زیاد پیش میآد بهتره به فکر یک هاست مناسب تر باشی!
[quote author=azizkhani link=topic=4167.msg25508#msg25508 date=1169044230]
شما که گفتید سایت کار می کنه ؟ در ضمن در حد تیم ملی کپی رایت مامبو رو رعایت کردیم ما به کپی رایت دست نزدیم
[/quote]
این به نظر شما کپی رایته مامبو هستش :
Copyright © 2004-2006 Abhar All rights reserved
Developed & Support by Abhar Blog
در مورد کپی رایت به جان خودم اقای نوری گفت که هر می خواهد دل تنگت بگو حتی میخواست اسم خودش رو هم نزنه ولی خوب مسلما مشکل از اونجا نبود مشکل از دیتا بیس بود که درست شد اما اگه به نظر شما مشکل دارد روی دو چشمانمان عوضش می کنیم
شما می تونید حال کنید و کپی رایتو حذف کنید - این یک امر شخصی هستش حتی من هم برای اشخاصی که سایت می زنم کپی رایت خودمو می زنم.
ولی انسانیت حکم میکنه که کپی رایت حفظ بشه
شوخی کردم که ایراد از اونجاست
موفق باشی