سلام
بعد از فعال کردن پلاگین مربوط به زبان و قرار دادن ماژول تغییر زبان ماژول مربوطه لیست زبان ها را لود نمی کند.
چه راهکاری پیشنهاد می کنید ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
بعد از فعال کردن پلاگین مربوط به زبان و قرار دادن ماژول تغییر زبان ماژول مربوطه لیست زبان ها را لود نمی کند.
چه راهکاری پیشنهاد می کنید ؟
سلام
آیا مطالب شما به چند زبان ست شده ؟
مطالبی که اضافه کردم زبانشون بروی همه زبان ها بوده
سلام
برای سایت خود مولتی زبانه را تنظیم کرده اید ؟
در بخش مدیریت زبان ها منظورم هست ! اگر بله تصویری از این قسمت قرار دهید !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
از سربرگ "عنوان" عکس بگذارید. (اونجا باید زبان ها را تنظیم کنید.)
یا علی
یک یوزر مدیریتی اینجا قرار دهید تا بررسی کنیم !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
با سلام
همچین مشکلی رو قبلا تجربه کردم و اشکال کار از مشخص نکردن صفحات پیشفرض (خانه) برای هر زبان بود. این مورد را هم بررسی کنید.
یا علی
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] جان براتون پ.خ کردم ادمین رو.
@ جلال عزیز : از کجا باید این تنظیم رو اعمال کنم.
براتون انجام دادمش !
همانطور که جلال عزیز گفتن شما برای هر زبان صفحه ای رو وبژه نکرده بودید !
با مطالعه مطلب مربوط به این موضوع در دانشنامه بهتر میتونستید کانفیگ کنید !
الان بنده براتون کانفیگ کردم :)
هم قالبتون که در دو حالت فارسی و انگلیسی کار کنه (مدیریت قالبها)
هم برای هر زبان مجموعه های جدا ایجاد کرده (مدیریت مجموعه ها)
برای هر زبان منویی را اختصاص دادن (مدیریت منوها و ایجاد دسته منو)
وارد شدن به هر منو و ساختن صفحه اصلی و home برای هر کدام از دسته منوها (مدیریت آیتم منوها) البته ویژه هم برای هر زبان شد !
تنظیم پیوستگی منوی صفحه اصلی و home (پارامتر منوی اصلی دسته فارسی و انتخاب صفحه همزاد)
البته تنها با کاری که جلال گفته بودن (مورد چهارم در بالا) مشکل شما حل میشد اما نه اصولی برای سایتی که شما دارید ! قالبتون هم با اینکه تجاری بود اما چون مربوط به قالبتون نمیشد کمکتون کردم برای بهتر کانفیگ کردن مولتی زبان جوملا.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
مهدی عزیز بی نهایت از زحمتی که کشیدین ممنونم.
از سایر دوستانی که در این topic شرکت کردن ممنونم.