با سلام به همه دوستان.
یکی از اعضای سایت من که سطح کاربری اش را به نویسنده ارتقا داده ام بصورت خود بخود تیک گروه کاربری اش برداشته می شود. بنظر شما علت از چه می تواند باشد؟
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام به همه دوستان.
یکی از اعضای سایت من که سطح کاربری اش را به نویسنده ارتقا داده ام بصورت خود بخود تیک گروه کاربری اش برداشته می شود. بنظر شما علت از چه می تواند باشد؟
سلام
چند تا مدير ارشد توي سايتتون داريد؟ چند نفر از مديران به بخش كاربران دسترسي دارند؟
موفق باشيد
2 تا مدیر ارشد. داریم
اين تغيير امكان داره توسط مدير ارشد ديگه اي انجام بشه.
موفق باشيد
نه دوست عزیز هر دو مدیر ارشد خودم هستم. یعنی شخص دیگری دسترسی ندارد. سایت تازه راه اندازی شده و چند تا عضو بیشتر نداره. تیک یکی از کاربران اینجوری میشه و تقریبا هر 24 ساعت یکبار این اتفاق می افته و من خودم دستی درستش کینم.
پلاگين هايي نصب كرديد روي جوملاتون؟
به جز پلاگين هاي پيش فرض همگي رو غير فعال كنيد و نتيجه رو ببينيد
موفق باشيد
پلاگین امتیاز دهی alphauserpoints را نصب کردم. و من هم احتمال می دهم اشکال از این باشد. ولی سوال اینجاست چرا یکی از اعضا اینجوری میشه؟
كدوم پلاگينش رو نصب كرد؟
يك پلاگيني وجود داره كه اگر اعضا در يك بازه اي از زمان فعاليت نداشته باشند ازشون امتياز كاربري كسر ميشه و سطح دسترسيشون پايين مياد
كامپوننت رو غير فعال كنيد و تغييرات رو ببينيد
اگر درست شد مشكلتون حتماً كانفيگ كامپوننتون بد بوده يا اينكه تغييراتي ايجادكرديد كه به اين شكل در اومده
اگر كه درست نشد بايد اشكال رو درجايي ديگه جستجو كرد
موفق باشيد
آخه اون کاربری اینجوری میشه که بیشترین فعالیت رو داره
مواردي رو كه در بالا گفتم انجام داديد؟
نتيجه نداد؟
سلام. دوست عزیز اینم نتیجه نداد. دلیل دیگری به ذهنتون نمی رسه؟
دوستان من این سیستم امتیاز دهی رو نصب کردم و خیلی وقته دارم استفاده می کنم یه مشکل خیلی مهم دارم اونم اینه که وقتی کاربری به هر نوعی امتیاز می گیره گروه کاربری آن عضو غیر فعال میشه و باید از طریق مدیریت تیک گروه کاربری (مثلا نویسنده، ویرایشگر و... ) فعال بشه تا کاربر بتونه لاگین کنه. این برای من دردسر خیلی مهمی شده و کار زاید برای من درست کرده. مشکل هر چی هست به پلاگین ها ربط داره چون وقتی پلاگین ها را غیر فعال می کنم این اتفاق نمی افته ولی وقتی هر کدام از پلاگین های امتیاز دهی رو فعال می کنم (که اتوماتیک به کاربر امتیاز بده) و بمحض اینکه کاربری امتیاز می گیره گروه کاربری اش غیر فعال می شود.
توضیح اینکه: این مشکل در مورد کاربران فعال اتفاق می افته که به هر دلیل امتیاز می گیره و برای کاربرانی که لاگین نمیکنند و یا امتیاز خاصی نمی گیرند اتفاقی نمی افته.
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط irantej [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
آخرين نسخه يعني 1.7.3 رونصب كنيد
به مديريت قوانين بريدو پلاگين تغييرسطح كاربر روغير فعال كنيد
موفق باشيد
نسخه 1.7.2 بود که به 1.7.3 ارتقا دادم و تغییر سطح کاربر را هم غیر فعال کردم. تا شب معلوم میشه که مشکل حل شده یا نه.
جناب [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] عزیز این مشکل دلیلش چیست؟ اطلاعاتی داریئ در این زمینه؟ تغییر سطح کاربر چرا باید غیر فعال بشه؟
من نیاز دارم که یک کاربر با یک مدت فعالیت بتونه سطح کاربری اش به نویسنده ارتقا پیدا کنه و بتونه مطلب بفرسته. حالا چه جوری باید تنظیم کنم؟