-
مشکل در ایجاد کلاس ماژول
سلام
من در قالب yougrids می خوام یک کلاس برای ماژول تعریف کنم ولی نمیشه هر کاری میکنم.
این لینک رو هم کاملا مطالعه کردم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
کسی هست که بتونه برای این قالب یک مثال ساده بزنه که مثلا فقط رنگ بک گراند ماژول مشکی باشه؟
-
سلام
براي استفاده از پسوند كلاس ماژول بايد استايل خودتون رو در قالب اين كلاس هاي وارد كنيد:
div.moduletable-pasvand: براي بدنه ي ماژول
div.moduletable-pasvand h3 براي عنوان ماژول
حالا براي اينكه پسوند كلاس ماژول احرا بشه بايد توي فيلد پسوند كلاس ماژوا كلمه ي -pasvand رو بزنيد
موفق باشيد
-
سلام
بازم نشد میشه همون مثالی رو که گفتم کدشو کامل بنویسید امتحان کنم؟
-
اين مورد رو كپي كنيد توي قالبتون:
کد:
div.moduletable-pasvand{
background-color:#000;
color:#FFF
}
div.moduletable-pasvand h3{
background-color: #999;
color:#FFF;
height:30px;
}
-
من دقیقا همین رو کپی کردم توی template.css و کلاس ماژول رو وارد کردم بازم تغییر نکرد.
-
آدرس سايتي رو كه اين تغييرات رو اعمال كرديد و اعمال نشده رو قرار بديد
موفق باشيد
-
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ماژول آمار سایت و ورود به سایت
-
پسوند كلاس ماژولتون رو روي چه چيزي ميذاريد؟
نام كاملي كه توي كادر پسوند كلاس ماژول قرار مي ديد رو بنويسيد
-
سلام
-pasvand
من دقیقا همین رو کپی کردم چی باید بنویسم!
-
فايل css رو يك جايي آپلود كنيد تا بررسي كنم.
موفق باشيد
-
سلام
مشکل از سایت من تنها نیست مشکل از جوملا فارسی و این قالب دیفالتش هست چون من روی چندتا سایت و لوکال امتحان کردم رو هیچ کدام جواب نمی دهد!!
-
سلام
موردي رو كه از شما خواسته شده بود رو انجام بديد وفايل css رو يك جا آپلود كنيد تا بررسي كنم ببينم چه تغييراتي داديد كه اين مشكل بوجود اومده
موفق باشيد
-
سلام دوست عزیز کلیه فایل ها بدون تغییر هستند الان روی لوکال هم جوملا رو نصب کردم و کدها رو امتحان کردم باز هم جواب نداد
-
تستكردمهمين مورد رو وجواب داده.
قالب اميركبير با فريمورك ساخته شده و بايد دستورات مربوط به اين فريم ورك رو براي نوشتن پسوند كلاس ماژول بلد باشيد.
با قالب هاي معمولي ديگه مثل beez اين دستور اجرا مي شد
موفق باشيد
-
دوست عزیز من از ابتدا گفتم برای این قالب می خوام قالب های دیگر که بله این جواب میده....