با سلام و خسته نباشید
من هاست نا محدود گرفتم می خواستم بدونم آیا این هاست میتونه 2 تا جوملا 2.5 را پشتیبانی کنه؟ یعنی از یک هاست 2 تا سایت بگیرم؟
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام و خسته نباشید
من هاست نا محدود گرفتم می خواستم بدونم آیا این هاست میتونه 2 تا جوملا 2.5 را پشتیبانی کنه؟ یعنی از یک هاست 2 تا سایت بگیرم؟
اگه addon domain داشته باشی میتونی به تعداد دومینی که میتونی add کنی سایت داشته باشی
ولی اگه نداری میتونی با ساب دومین این کارو بکنی که به صورت x.yoursitename.com
به ازا تعداد ساب دومینی که اجازه ثبت داری میتونی سیستم مختلف نصب کنی
ولی اگه همه چی نامحدوده شما هم میتونید نامحدود سایت داشته باشی و هر چی خواستی نصب کنی
با سلام و خسته نباشید
ببینید این اطلاعات که نامحدود هست:
فضای هاست: نامحدود
پهنای باند: نامحدود
پارک دامین:نامحدود
تعداد زیردامنه:نامحدود
یعنی میخوام هردو آدرس اینطوری باشه
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
آیا با اینها میشه؟
بله میشه
شما باید
رو خریداری کنید و dns تنظیم کنید
کنترل پنل سایتتون چیه؟
نوشته cpanel Accelerated 2
دروود
دوست عزیز شما باید انجمن مناسبی رو برای سوتال خودتون انتخاب کنید !
عر دو دومین یا ادرس رو خریداری کنید روی هاست نصب کنید و یکی از این ادرس ها رو روی دیگری دایرکت کنید
در پناه ایزد
درود .
دوست عزیز [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] ابتدا چرا سوال موب.ط به جوملا را در مامبو مطرح کردید ؟
در اینترنت چیزی به نام هاست نامحدود نداریم . ! مگر شما هارد نامحدود دیده اید ؟ کلمه هاست نامحدود جنبه تبلیغاتی داره .
شما اگر فضا - ساب دومین - دیتابس - کافی دارید می توانید به دو روش زیر جوملا را نصب کنید .
1. روش ساب دومین که به محض ایجاد ساب دومین یک ÷وشه به نام ساب دومین در روت هاست ایجاد میشود و در ان می توانید جوملا را نصب کنید که به صورت زیر نمایش داده میشود :
subdomin.sitename.com
2. ایجاد یک پوشه در روت هاست و نصب جوملا در ان که به صورت زیر نمایش داده میشود :
sitename.com/name Folder
موفق باشید .
با سلام و خسته نباشید
شرمنده بابت اینکه اشباه گذاشتم خوب دوست عزیز [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] حرف شما در مورد هارد درست ولی اگه یه نگاهی به این عکس بندازین میبینید نوشته بی نهایت
دوستان اینطور که من فهمیدم پس نمیشه دو آدرس جدا ازهم بدون دایرکت و غیره داشته باشم درسته؟
درود .
دوست عزیز نوشتن که من هم می تونم خیلی موارد را برای مشتری تغییر بدم . چون سرور دست خودمه .
اما ایا شما می دانید سرور چیست ؟ سرور کامپیوتر هایی هست که همانند سیستم شماست فقط در ابعاد بزرگتر و قطعات بهتر و همیشه متصل به اینترنت . حتی اگر شما سیستم بالایی دارید هم می توانید خودتان سرور مجازی بدهید و یا هاست . باید فضای کافی در هارد داشته باشیم . همیشه متصل به اینترنت باشه و کلا سیستم در حد حرفه ای باشه .
حالا شما بفرماید هارد نامحدود دیده اید ؟؟
موفق باشید .
اگه هاست شما دامین اضافه به شما بده شما به تعداد دامین اضافه ای که دارید میتونید سایت بسازید
که این ربطی به فضای هارد نداره
بفرض اگه شما 1 گیگ فضای هاست دارید میتونید روی اون هر تعداد دامینی که میخایید ثبت کنید
برای این کار ما فرض میکنیم شما دامین های (a.com,b.com,c.com.d.com و ...)دارید
برای هرکدم از این دامین ها یک فولدر اختصاص داده میشه(حتی میشه به چند دامنه یک فولدر اختصاص داد)
شما تو هر کدوم از این فولدرها میتوند انواع مختلف و یا یکسان cms نصب کنید
و بالاخره کابر با وارد کردن هر کدوم از این دامنه ها وارد اون فولدر بشه.البته وقتی محتویات سایت لود میشه آدرس بار به صورت yoursitename.com/folder/ نمایش داده میشه
تو کنترل پنل شما وقتی وارد addon domains میشید دامین جدید رو وارد میکنید و در قسمت Document Root: یک فولدر به این دامین اختصاص میدید.
دوست عزیز سلام
بله شما میتوانید طبق گفته خود اگر سرویس نا محدود گرفته اید نا محدود سایت داشته باشید.نقل قول:
به شرط اینکه آیتم های مربوطه هم نا محدود باشند.
در هر صورت برای اضافه کردن سایت دوستان راهنمایی های لازم را انجام داده اند
نقل قول:
و بالاخره کابر با وارد کردن هر کدوم از این دامنه ها وارد اون فولدر بشه.البته وقتی محتویات سایت لود میشه آدرس بار به صورت yoursitename.com/folder/ نمایش داده میشه
تو کنترل پنل شما وقتی وارد addon domains میشید دامین جدید رو وارد میکنید و در قسمت Document Root: یک فولدر به این دامین اختصاص میدید.
برای این کار فقط باید کمی دانش خود را افزایش دهید.نقل قول:
شما اگر فضا - ساب دومین - دیتابس - کافی دارید می توانید به دو روش زیر جوملا را نصب کنید .
1. روش ساب دومین که به محض ایجاد ساب دومین یک ÷وشه به نام ساب دومین در روت هاست ایجاد میشود و در ان می توانید جوملا را نصب کنید که به صورت زیر نمایش داده میشود :
subdomin.sitename.com
2. ایجاد یک پوشه در روت هاست و نصب جوملا در ان که به صورت زیر نمایش داده میشود :
sitename.com/name Folder
موفق و پیروز باشید.
یا حق.
با سلام .نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohsen3310 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
درود . بر روی یک هاست 1 گیگ می توانید هر تعداد دامنه ای ثبت کنید اما نمی توانید هر تعداد که هاست می خواهید سایت راه اندازی کنید . به طور مثال می توانید 70 دامنه ثبت کنبد اما ایا می توانید در یک گیگ هاست 70 جوملا نصب کنید ؟ فضا اجازه میدهد ؟
صحبت بنده سر این موضوع میباشد که هاست و هارد نامحدود وجود ندارد و این جمله تبلیغاتی میباشد .
موفق باشید
درسته ،روی یگ گیگ 70تا جوملا نمیشه نصب کرد ولی وقتی فضا نامحدوده ما هم محدودیتی نداریم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط kianesfahan [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این استدلال شما هم که چون یک هارد درایو محدود هست پس هاست ما هم محدود میشه به نظر من غیر منطقیه
این هاست نا محدود هم برای استفاده شخصی نامحدوده ولی اگه قرار باشه ازش استفاده تجاری بشه بله حرف شما درسته حتی میشه گفت عددی نیست
درود .نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohsen3310 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزیز مگر شما نمی فرماید هارد و هاست نامحدود داریم ؟
پس شما لطف کن یه هارد نامحدود برای بنده خریداری کنید و به ادرس پستی من بفرستید هزینه اش را تقدیم می کنم .
مشکل حله ؟
قبلا عرض کردم که سرور مثل سیستم های ما میباشد اما در ابعاد بزرگتر و قطعات با کیفیت تر . پس اگر برای سیستم یا لپ تاب من هارد نامحدود پیدا میشود پس باید برای سرور هم وجود داشته باشد .
در ضمن من 10 هزار ترابایت اطلاعات دارم . شما یه هاست به من معرفی کنید که این اطلاعات من را با پورت 1 گیگ بتواند نگه داری کند من خریدارم . هر روز هم بیشتر میشود و نباید مشکلی در اپلود فایل ها داشته باشم . سراغ دارید خریدارم
شما همین هاستی که دوستمون همون اول گفتن خریداری کنین و استفاده کنین هر وقت فضای هاستتون پر شد بیایین همینجا اعلام کنین من منتظرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط kianesfahan [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اینم یه نمونش:[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در ضمن میخام بدونم چه نوع اینترنتی استفاده میکنید و چقدر براش هزینه میکنید در ماه؟(adsl,sat,...)
دوست عزیز من نیازی به هاست ندارم . شما اون هارد نامحدود را لطف کنید ممنون میشم . ادرس بدم خدمتتون ؟
دانستن نوع اینترنت من چه ربطی داره به این مسئله ؟؟؟
اگه هاست گرفتم 300 تا جوملا روش نصب می کنم 500 تا وردپرس 200 تا هم دروپال ( چون هاسته نامحدوده دیگه !!) یوزر و پسوردش را می دم به بچه های انجمن که اونا هم استفاده کنند حیفه که هاست نامحدود را از دست بدن . اگر هاستینگ هاست منو بست شما باید خسارت بنده را بدهید .
اگه وسع مالیشو داشته باشید که حتما هم دارید میتونین یکی از اینا رو بخری یا اجاره کنی:
برای این میخاستم بدونم که چه جوری میخایی این 10هزار تراباتو آپ کنی!
در ضمن اونیم که لینکشو گذاشتم نوشته حجمش 120 میلیون گیگا بایته که میشه 120000 ترا بایت
عزیز من به قول شما (قبلا عرض کردم که سرور مثل سیستم های ما میباشد اما در ابعاد بزرگتر و قطعات با کیفیت تر .)
وقتی سرور فی..وک میتونه به بیش از 500 میلیون کاربر خدمات بده کل بچه های انجمن (که من ارادت خاصی بهشون دارم و هر چی از جوملا میدونم مدیون همین بچه هام) که سهله کل بچه های ایرانم بدی بازم به این عدد نمیرسن
شما یه ذره وسیعتر فکر کن
درود .
دوست عزیز اول شما بفرماید اینکه اون هارد نامحدود را ادرس بدم ؟
دوما اینکه سال حمایت از کار و سرمایه ملی هست چرا از سایت های خارجی خرید کنیم ؟
شما این جمله را فرمودید " شما همین هاستی که دوستمون همون اول گفتن خریداری کنین و استفاده کنین هر وقت فضای هاستتون پر شد بیایین همینجا اعلام کنین من منتظرم " چرا دوباره ادرس یک سایت دیگر را دادید ؟ مگه اون هاست نامحدود نیست ؟
من که گفتم تعداد فایل هام زیاد میشه الان شده 20 هزار ترابایت . بازم هاست هست ؟
الان هم میخوام اینترنتم را تغییر بدم و از دیال اپ استفاده کنم . مشکلی هست ؟
دوست عزیز باز هم قبول ندارید هاست نامحدود وجود ندارد و این کلمه جمله تبلغاتی میباشد ؟
دوست عزیز شما مطالعه کردید ؟نقل قول:
مطمن هستید داره روی یک سرور 500 میلیون کاربر میده ؟
گوگل با اون عظمتش چندین سرور داره اون وقت ف ی س ب و ک داره روی یه سرور خدمات ارائه میده ؟
مطمن شدم که از دانش سرور اطلاعاتس ندارید .
بیشتر مطالعه کنید و اینکه هاست نامحدود وجود ندارد را قبول کنید .
در ضمن بحث ما در مورد هاست نامحدود هست نه سایت های دیگر
شما هر چه قدر پول بدی همون قدر آش میخوری
شما تا اونجایی که سرمایت جواب بده میتونی فضا بگیری اگر هم محدودیتی باشه این بودجه شماست نه هاست
فردا میام ببینم چیکار کردی
اونا هردوتاشون الان دارن رو سرورهای ابری کار میکنن که تو این مبحث دیگه تعدادو محل سرور مهم نیست همشون یکی حساب میشن
اینم ایرانیش:[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
منظور من این بود اون حجم اطلاعاتو چهجوری میخایی آپ کنی؟
من adsl استفاده میکنم برای هر گیگ ترافیک هم 5000 تومن هزینه میدم .شما چقدر میدی؟اون 20 هزار ترابایت چقدر هزینه براتون بر میداره؟
دوست عزیز صبحت کردن با شما دیگر فایده ای ندارد . وقتی حتی شما نیم دانید فی سبوک چند سرور داره چه فایده ای داره صبحت با شما ؟؟
وقتی که می گوید " اونا هردوتاشون الان دارن رو سرورهای ابری کار میکنن که تو این مبحث دیگه تعدادو محل سرور مهم نیست همشون یکی حساب میشن " اصلا ادم خنده اش میگیرد .
ای خدا ......
شما هر وقت تونستی یه هارد نامحدود برای بنده بفرستید اون وقت بیاید و اینجا مطرح کنید .
من منتظر هارد نامحدود شما هستیم .
یه ایمیل بده به همون سرویس دهنده های داخلی یا خارجی بگو هارد نامحدود سرور میخوام . ببین چی میگن .
در ضمن وقت بنده بیش از اینا ارزش داره که بیام و این مباحث ابیتدایی را برای شما مطرح کنم و طبق قوانین سایت بحث از مبحث اصلیش خارج شده است .
به همه دوستان و خسته نباشید
من یه مدتی بود تو اینترنت نبودم آقا این مبحث من چقدر داغ شده بود آقا حق با شما هارد نامحدود نداریم ولی میتونیم به هاردمون اضافه کنیم مثلا من هاردم 160 بود یه هارد اکسترنال 1 ترا اضافه کردم اونا هم همین کارا را می کنن بالاخره گفتن نامحدود باید رو حرفشون بایستن آقا lچرا راه دور میری آقا سرور پارس [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] یکساله هاست لینوکس میده 45000 تومان به مراتب دو و سه ساله ارزون میشه
دوست عزیز [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] صحبت بنده سر این هست که هاست و هارد نامحدود وجود ندارد که خدا را شکر شما قبول کردید !
در ضمن اینکه می فرماید یک هارد اکسترنال بهش اضافه می کنند پس اون هارد هم نامحدود نبوده و نیست و امکان دارد اون هارد هم پر شود . درسته ؟
من گفتم 20 هزار ترابایت فایل دارم و هر روز بیشتر میشه . شاید فردا بشه 30 هزار ترابایت پس فردا بشه 70 هزار ترابایت . بازم چننی هاردی هست که بتونه اطلاعات و فایل های منو نگه داره ؟
نم بدونم چرا کسی نمی خواهد قبول کنه هارد نامحدود وجود ندارد !!!
در ضمن منظور من یک هارد هست نه اینکه صد تا هارد را به هم متصل کنید .
موفق باشید