با سلام
زمان بارگذاری چندین فایل با ریموستری پیغام زیر می ده :
Bulk upload not permitted except with auto-approve
و فایل بارگذاری نمی شه . چی کار کنم مشکل حل بشه .
شایان ذکر است ریموستری قابلیت ارسال چندین فایل رو به طور همزمان داره
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام
زمان بارگذاری چندین فایل با ریموستری پیغام زیر می ده :
Bulk upload not permitted except with auto-approve
و فایل بارگذاری نمی شه . چی کار کنم مشکل حل بشه .
شایان ذکر است ریموستری قابلیت ارسال چندین فایل رو به طور همزمان داره
معنی اش اینه : فله آپلود جز با تایید خودکار مجاز نیست ... که من اومدم توی تنظیمات "تایید از لیست" رو غیر فعال کردم اما بازهم درست نشد.
شما باید تنظیمات auto-approve را ON کنید .
ممنون از پاسخ سریع شما ... می شه بگین دقیقاً کدوم قسمت باید برم؟
ببینید در تنظیمات اش Enable_Admin_Autoapp باید YES باشدنقل قول:
نوشته اصلی توسط terminasiyan [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اگر پیدا نمیکنید از قسمت تنظیمات اش یک عکس تهیه کنید من خودم ندارم این افزونه رو.
ریموستری من فارسی هستش. چنین گزینه ای موجود نیست توی تنظیمات. آیا نباید کد را دستکاری کرد؟ اتچ نمی شه متاسفانه
این وب سایت پشتیبانی افزونه ای است که شما ازش استفاده میکنید ؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
خیر این مشکل مربوط به html نمیشه
سلام
ريموسيستري از افزونه هاي مشكل دارست كه بعضي سايتها بوسيله اون هك شدند
از يك سيستم دانلود معتبر تري مثل جي دانلود يا فوكا دانلود استفاده كنيد
موفق باشيد
ممنون از راهنمایی تون , اما من کارم فقط توی لوکال هستش و مشکل هک رو ندارم خیلی , مشکل من حل نشد دوستان ... توی سایت پشتیبانی هم نتونستم جواب سوالم رو پیدا کنم پلیز هلپ می
یعنی شما سایتی رو دارید طراحی میکنید که قصد ندارید انلاین کنید !نقل قول:
نوشته اصلی توسط terminasiyan [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دقیقاً... توی یه سازمانی یه سری سرویسهای تحت وب خواستند که سریع هم انجام بشه. من با جوملا چنین چیزی راه انداختم و بعد با آی پی خودم همه تونستن ازز اون استفاده کنند. خیلی هم خوبه. یه وب داخلی شده عین اینترانت ... ببهخشید کارم خیلی گیره واسه آپلود بیش از یک فایل توی ریموستری
کسی می دونه پیغام خطایی رو که می ده دقیقاآ چطوری برطرف می شه؟؟؟؟
چرااااا این سایت توی شبکه داخلی قراره باشه نه توی هاست و اینترنت