سلام دوستان
اگر به هر دلیل فایلconfiguration پاک شده باشه و سایت بالا نیاد آیا با جایگزین کردم فایل configuration لوکال میشه مشکل رو حل کرد ؟ در اینصورت دقیقا چه تغییراتی باید در اون داده بشه بعد آپلود بشه ؟
خیلی متشکرم
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان
اگر به هر دلیل فایلconfiguration پاک شده باشه و سایت بالا نیاد آیا با جایگزین کردم فایل configuration لوکال میشه مشکل رو حل کرد ؟ در اینصورت دقیقا چه تغییراتی باید در اون داده بشه بعد آپلود بشه ؟
خیلی متشکرم
این موارد با به درستی تغییر دهیدکد:$mosConfig_host = 'localhost';
$mosConfig_user = 'database user';
$mosConfig_password = ' database password ';
$mosConfig_db = 'database name';
$mosConfig_dbprefix = 'mos_';
$mosConfig_lang = 'fa_IR';
$mosConfig_absolute_path = '/home/zzz/public_html';
$mosConfig_live_site = '[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
$mosConfig_cachepath = '/home/zzz/public_html/cache';
به نام دیتا بیس ، کلمه عبور و کلمه رمز و همچنین به جای zzz کلمه ی مناسب
سلام
من نام هاست نام دیتابیس و یوزر مربوطه و همچنین ادرس سایت و absolute_path وcachepath رو مطابق ادرس سایتم تغییر دادم اما باز هم سایت و یا مدیریت مامبو بالا نمیاد ! آیا باید کار دیگه یی هم انجام بدم ؟
لطفا راهنمایی کنید . متشکرم
مطابق آدرس سایت نیست ... مثلا $mosConfig_cachepath = '/home/zzz/public_html/cache مال سایت من $mosConfig_cachepath = '/home/blogtool/public_html/cache'; هست که معمولا با username ورود به کنترل پنل یکی هستش ولی در هاست ها متفاوت و اگه سرور لینوکس نباشه کلا فرق داره !
ممنون آبتین جان
من با یوزر نیم هم چک کردم بی فایده بود البته همونطور که گفتید مدیریت من هم cpanel nist !
لطفا اگر مورد دیگه یی به نظرتون میرسه که من بتونم این مشکل رو حل کنم بگید !
خیلی متشکرم
ببینین بستگی به سرور داره .. شما فکر کنم ویندوزه سرورتون .. اینو امتحان کن
کد:$mosConfig_absolute_path = 'C:/Inetpub/vhosts/zzz/httpdocs';
ممنون از لطفت اما این هم بی فایده بود ! آیا راهی وجود داره بشه این اطلاعات دقیق رو بدست آورد؟
میشه آدرس سایتتون و همچنین نمونه کارهایی که انجام می دهید از موارد که گفته شده را بنویسید تا ما هم چک کنیم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
$mosConfig_host = '[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
;$mosConfig_user = 'tazohoo_tazohoor';
$mosConfig_db = 'tazohoo_tazohoor';
$mosConfig_absolute_path = 'C:/Inetpub/vhosts/tazohoor/httpdocs';
$mosConfig_live_site = '[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
$mosConfig_sitename = 'tazohoor.ir';
$mosConfig_cachepath = ''/home/tazohoor/public_html/cache'';
مجیدجان اگر نیازی به پسورد هست بگید براتون بفرستم
متشکرم
آقای طباطبایی!
همه این اطلاعاتی که به شما دادن اشتباست !!
شما باید به اینصورت آدرس ها رو بنویسید:
و باقی ماجرا.. !کد:$mosConfig_absolute_path = '/hsphere/local/home/tazohoor/tazohoor.ir';
$mosConfig_cachepath = '/hsphere/local/home/tazohoor/tazohoor.ir/cache';
$mosConfig_host = 'libra.cmsserver.biz';
خیلی متشکر جناب رادمهر عزیز
اما هنوز مشکل رفع نشده و سایت بالا نمیاد
آیا باید کار دیگه یی هم انجام بدم ؟
شما فایل configuration.php رو کامل به هم ریخته بودید!
در هر صورت الان درست شد.
سلام
آقای رادمهر خیلی ممنون از لطفتون و زحمتی که متحمل شدید
ببینید دو بار این اتفاق برای من افتاد که بدون هیچ دلیلی و در هنگام سیو کردن فایل سی اس اس بعد از تغییرات کلا این فایل خالی شد و قالب سایت بالا نیومد ! این دفعه ی اخیر که این اتفاق افتاد دلیلشش رو از یکی از دوستان انجمن پرسیدم ایشون گفتند بخاطر این هست که در تنظیمات کلی قسمت سرور سطح دسترسی قابل تغییر هست !!! و باید اون رو به غیر قابل تغییر برگردونم ! به محض این کار ظاهرا بخاطر عدم تنظیم قبلی پرمیشن فایل کانفیگوریشن پاک شد و من مجبور شدم از لوکال کپی بگیرم و آپلودش کنم !!!
در هر صورت چرا این مشکل پیش میاد ؟ آیا ممکنه بخاطر کارکردن برروی سی اس اس و اچ تی ام ال اونم با ادیتور مدیریت مامبو باشه ؟ و در اینصورت توصیه چیه و باید برای اعمال تغییرات چه کرد ؟
ضمن تشکر مجدد لطفا راهنمایی کنید
از ادیتور مامبو استفاده نکنید!
تغییرات رو در لوکال بدید و در نهایت فایل ها رو جایگزین کنید.
بله چشم و متشکرم
آقای رادمهر الان سایت جز صفحه اصلی و انجمن - که دیتابیس مجزا داره - هیچکدوم از قسمتها کار نمیکنه مشکل از چی میتونه باشه ؟
البته اینکه باید تغییرات روی لوکال انجام بشه و بعد فایل مورد نظر جایگزین بشه مطمئنا راه خیلی خوبیه اما مشکل اینجاست که بیشتر مواقع امکان این جایزگینی نیست یعنی چه از طریق پنل سایت چه از طریق اف تی پی هر فایل یا پوشه یی بدون هیچ اروری آپلود میشه اما به محض اینکه آپلود تموم میشه حجم فایل رو صفر نشون میده و عملا فایل بدون هیچ محتویاتی آپلود شده ! به نظر من همه ی این مشکلات دقیقا از همینجا ناشی میشه !
با توجه به این مورد که ظاهرا فرارتر از مامبو هست چی کار باید کرد ؟ آیا مشکل از سرور هست ؟ آیا امکان آلودگی سیستم به ویروس و ... وجود داره ؟
لطفا راهنمایی بفرمایید
متشکرم
تنظیمات کلی ---> لینک بهینه ---> غیر فعال!!
الان مشکلی دارین ؟ :P هر وقت مشکل پیدا کردین سوال کنین ;)
این مشکلات هم میتونه از هرچیزی باشه .. از کانکشنتون .. فایروال ..سرور .. یا حتی دقت نکردن در انجام این کارها ;)
پیروز باشید !