با سلام خدمت همه دوستان لوگوي سايت من از سمت چپ داراي بيرون زدگي است. نميدونم چطور اونو تراز كنم؟[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام خدمت همه دوستان لوگوي سايت من از سمت چپ داراي بيرون زدگي است. نميدونم چطور اونو تراز كنم؟[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
سایت رو دیدم مشکلی نداشت!
(از یه مرورگر دیگه ای استفاده کنید)!
میشه یه شات اسکرین بزارید ؟
شات اسکرین یعنی چی ؟ چطوری اونو بذارم؟ مثلا ازچه مرورگری استفاده کنم؟
من از فایرفاکس استفاده می کنم ! مشکلی نداره !
شات اسکرین = قرار دادن عکس
برای عکس گرفتن از صفحه نمایش ! بر روی کیبورد دکمه print screen یا prt sc رو بزنید و در piant - ذخیره کنید !
موفق باشید
دکمه اشاره شده عمل نمیکند
با نرم افزار snagit هم می تونید از صفحه نمایش عکس بگیرید ؟
درضمن : اگه با لپ تاپ هستید - روی بعضی لپ تاپ ها باید FN هم بگیری !
متاسفانه نرم افزار را ندارم. اما لوگو سایت از سمت چپ بیرون زده است. فکر کنم تنظیمات مارجین مشکل دارند. لپ تاپ استفاده نمیکنم. خانگی است
اگه مشخصات هاستو بدم خدمتتون شما میتونید تنظیمات را نگاه کنید؟
پ.ن: لطفاً پست هاي خود را در قالب يك پست ارسال كنيد
متاسفانه نرم افزار را ندارم. اما لوگو سایت از سمت چپ بیرون زده است. فکر کنم تنظیمات مارجین مشکل دارند. لپ تاپ استفاده نمیکنم. خانگی است
اگه مشخصات هاستو بدم خدمتتون شما میتونید تنظیمات را نگاه کنید؟
این مشکل وقتی زوم مرورگر روی 90 درصد است خیلی مشخص میشود
این عکس رو ببینید ! مشکلی نداره
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من چند سیستم مختلف چک کردم. در زوم 90 درصد سمتی که جستجو هست و عکس آبشار است بیرون زدگی دارد. خیلی برام کامنت میذارن در این باره. در هر صورت توصییه شما چی هست؟
دلیلش رو پیدا نکردم ولی با دادن
padding-right: 280px;
به id لوگو مشکل برطرف میشه
آها پیداش کردم باید از این 185 باشه
h1#khLogo { float: right; margin:-11px018px0; position: absolute;right:185px; }
مشکل رو فهمیدم چی هست!
شما در خط از فایل template.css یه کپی بگیر (خراب نشه)!
این مراحل رو چک کن ببین درست میشه یا خیر !
فایل template.css رو باز کن - خط 54 کد زیر رو :
بهکد:h1#khLogo a.cssLogo { background: url('../images/logo.jpg') no-repeat 0 0; display: block; height:86px; margin: 0; text-indent: -999em; width:966px; }
تغییر بده !کد://h1#khLogo a.cssLogo { background: url('../images/logo.jpg') no-repeat 0 0; display: block; height:86px; margin: 0; text-indent: -999em; width:966px; }
بعد در خط 40 کد زیر رو :
بهکد:#khPageTop{background: url('../images/header.png') repeat-x left top;height:102px;padding:0 5px;}
تغییر بده !کد:#khPageTop{background: url('../images/logo.jpg') repeat-x left top;height:102px;padding:0 0px;}
فایل رو ذخیره کن ! سایتت رو چک کن !
موفق باشی
حمید جان آنلاین هستید؟
کاری که گفتم رو انجام دادید؟! نتیجه رو اعلام کنید !
حمید جان آنلاین هستید؟
حمید جان راستش میترسم خرابترش کنم. مشحصات هاستو بفرستم شما میتونید منو شرمنده کنید؟!
خراب نمیشه !
گفتم که قبل از تغییر فایل template.css یک کپی از کدهاش بگیر ! اگه خراب شد برشگردونی
اوکی
مهندس جان راستش زیاد سر در نمیارم. نمیدونم ازکجا برم و چگونه ذخیره کنم ؟ برای همینه هی مزاحم شما میشم.
میخوام یاد بگیری ! واسه اینه که میگم نیا مسنجر!
طبق عکسهای زیر عمل کن
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
استایل را از کجا برم؟
آخه هرچه گشتم نتوانستم استایل را پیدا کنم
نتونستم کاری کنم. گیج شدم