درود
جوملا رو نصب کردم اما یک جایی اومده نوشته بروزرسانی و توسعه نصب اسان و ... الان باید چیکار کنم
نمایش نسخه قابل چاپ
درود
جوملا رو نصب کردم اما یک جایی اومده نوشته بروزرسانی و توسعه نصب اسان و ... الان باید چیکار کنم
با سلام
در صورت امکان اسکرین شات قرار دهید.
یا علی
دوست عزیز سلام
لطفا [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] را رعایت بفرمایید.
**
3) از تایپ به صورت Pingilish خودداری کنید. دوستانی که صفحه کلید فارسی در اختیار ندارند می توانند از این ابزار استفاده نمایند: parseek.com/Keyboard
پست مربوطه پاک شد.
یا حق.
شما خودتون برید تو این سایت ببینید چی میگه
parskalam.tk
مشکلی نیست و مطالبی هم که مشاهده میکنید مطالب پیشفرض هستند.
من کجا باید قالبمو اپلود کنم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اقا کسی هست قالب سایت shabebarfi.ir رو برای من بزاره رو سایتم
سریع توروخدا پای ابروم در میونه
درود .نقل قول:
نوشته اصلی توسط emad54 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزیز میشه بفرماید این قالب را ما چه طوری برای شما نصب کنیم ؟
نکنه انتظار دارید براتون ریپ بزنیم ؟؟
اقا من جوملا رو نصب کردم اما قالب دلخواهمو پیدا نکردم یکی قالب سایت shabebarfi.irرو اسمش رو میگه من برم بگیرمش
با سلام .نقل قول:
نوشته اصلی توسط emad54 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزیز می توانید سفارش طراحی قالب بدهید براتون طراحی کنند و یا از قالب های اماده استفاده نماید و یا قالب های اماده را ادیت کنید .
موفق باشید