پاسخ : ماژول نمایش تارخ و زمان
سلام
رضا چرا تست نمیکنی؟؟؟
اصولا باید جواب بده ;)
سلام دوستان
لطفا در مورد کدی که آقا رضا گفتند برای استفاده از تاریخ شمسی و ساعت در قالب مامبو توضیح بدید
متشکرم
jdate يك تابع هست كه تاريخ رو به جلالي تبديل ميكنه
حالا اگه بخواين جايي تاريخ نشون بدين و جلالي بخواين استفاده كنين از اين تابع بايد استفاده كنين
ممنون از لطفت
من قالبم تاریخ و ساعت نداره لطف کن بگو باید چی کار کنم چه چیزهایی رو نصب کنم و بعد از اون این کد رو دقیقا در کجا قرار بدم
متشکرم
همین کد رو هر جای قالب میخواین تاریخ نمایش داده بشه بزارید!
سلام
دقیقا این کدو گذاشتم توی محتوای ماژول و پابلیش کردم
هیچ چی نیومد
محتوای ماژول کد html قبول میکنه
میخوای تو سایتت نمایش بدی باید بزاری تو قالب.
اگر بخواهید کد php توی ادیتور استفاده کنید مستقیم نیاز به یک مامبوت دارید که باید نصب شوید
در همین انجمن تاپیکی هست که در اون این مامبوت وجود داره از دوستان لینک داده شده برای دانلود
توی اینترنت هم بگردید و در سایت های مامبویی حتما پیدا می کنید .
سلام دوستان خسته نباشید
این کدی که زمان رو نشون میده چطور تنظیم میشه ؟ یعنی با چه ساعتی ؟ ساعت سیستم یا چیز دیگه الان ساعت سیستم من 7:30 هست در حالیکه ساعت سایت 23:00 رو نشون میده ! لطفا راهنمایی کنید چطور ساعت رو تنظیم کنم
متشکرم
ساعت از روی سرور نشان داده می شود برای تنظیم اختلاف ساعت در قسمت مدیریت
بخش کاربری ----> تنظیمات کلی ---> ناحیه
بروید و اختلاف زمان با سرور را مشخص کنید .
یاعلی
مجیدجان ممنون از راهنماییتون
اختلاف ساعت ما با سرور 8:30 ساعت هست اما در تنظیمات چنین عددی نیست یا باید 8 رو انتخاب کرد یا 9 رو و نتیجتا ساعت یا نیم ساعت جلو هست یا نیم ساعت عقب !!! این مشکلو چطور باید حلش کرد ؟
ممنونم
سلام
راه حل اول
فایل configuration.php با یک ویرایشگر باز کنید $mosConfig_offset را هر عددی دلتون می خواهد بزاریم مثلا 3.5 ولی در این حالت هیچ وقت در بخش تنظیمات کلی تنظیمات را ذخیره نکنید یا تایید نکنید چون مامبو قاطی می کنه
راه دوم
کد:
<?php echo jdate("l j F Y H:i",time() + ($mosConfig_offset*60*60)+(30*60)); ?>
در این مورد نیز به اینجا می توانید مراجعه نمایید.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی/خداحافظ
احمدزاده جان ممنون از لطفتون
من این کد رو جایگزین کد قبل کردم اما در قسمت تنظیمات کلی > ناحیه زمانها یکساعت یکساعت هستند آیا راهی وجود داره که این کد مستقلا عمل کنه و زمان رو به ساعت ما رو نشون بده یا اینکه من اضافه بر جایگزینی کد جدید میبایست کار دیگه یی هم انجام بدم
ممنون از راهنماییتون
حل مشکل اختلاف زمینی 3.5 ساعته ایران
سلام
فایل داخل این بسته فشرده را در مسیر
administrator\components\com_config
کپی نمایید(دقت کنید اول فایل همنام را پاک کرده وفایل جدید را کپی نمایید) مشکل شما حل خواهد شد. [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی/خداحافظ
[quote author=رادمهر link=topic=4551.msg27872#msg27872 date=1170854763]
محتوای ماژول کد html قبول میکنه
میخوای تو سایتت نمایش بدی باید بزاری تو قالب.
[/quote]
من هم فکر کنم مشکلی شبیه به این دارم گفتم به جای باز کردن تاپیک اضافی هیمن جا مطرح کنم
آیا ماژول دلخواه فقط html ساپورت میکنه تاکید میکنم فقط
و مثلا اگر بخواهیم مثلا کنتور های مختلف را بگذاریم و یا مثلا گوکل ادز و یا طرح شکار پیج رنک آقای گلوریا اصغرزاده را تنها راهش این است که در خود قالب این کار رو انجام بدیم و نمیشود تحت یک ماژول باشد؟
بهترین جا خود قالب هست
چون اینها چیزی نیستن که بخواین هر روز آپدیتشون کنید.