-
گفتگوی آنلاین
سلام دوستان عزیز و با تشکر از زحماتتون
می خواستم بدونم سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] برای گفتگوی آنلاین از چه کامپوننتی استفاده کرده ... فقط می دونم ajax هست ...
اگه کسی این کامپوننت رو داره ممنون می شم معرفی کنه و یا لینکشو بذاره ...
تشکر ... منتظرم
-
پاسخ : گفتگوی آنلاین
سلام دوست من
فكر ميكنم اين شبيه همون shutbox خودمونه
تو انجمن جستجو كنيد shutbox رو يه چيزايي دستگيرتون ميشه
يا علي
-
AJAX Shoutbox
سایت فوق با جوملا هم هست این هم نمونه این کامپوننت
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نمونه های دیگر
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
[quote author=H_SH_VB link=topic=4785.msg29385#msg29385 date=1171752771]
سلام دوست من
فكر ميكنم اين شبيه همون shutbox خودمونه
تو انجمن جستجو كنيد shutbox رو يه چيزايي دستگيرتون ميشه
يا علي
[/quote] من در انجمن طبق فرمايش شما اين كلمه يعني shutbox راجستجو كردم اما تنها تاپيكي كه پيدا شد همين تاپيك بود ، خواهشا تا مطمئن نيستيد نگيد جستجو كنيد .
اما در رابطه با لينك هايي كه يكي از دوستان دادند من به اين آدرس رفتم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
و اولين فايل را دانلود كردم ، بعد از نصب هم پيغام موفقيت آميز بودن را داد اما هر كجا رو مي گردم چنين چيزي نيست تا ازش استفاده كنم ، اين ماژول بود ، كمپوننت بود چي بود كه ما نصب كرديم ؟
خيلي ممنون مي شوم راهنمايي كنيد
-
سلام
شما اگر فایل xml داخل اون فایلی که دانلود کردید رو باز کنید، نوشته چیه :)
یا علی
-
سلام دوستان عزیز و ممنون که جواب دادین...
می خواستم بدونم این کامپوننت با مامبو 4.6.1 فارسی کار میکنه یا نه ؟
-
LOCALHOST برای همینه که شما تست کنید!
;)
-
سلام ...
من تست کردم و جواب داد فقط نمی دونم چطور می تونم تنظیمات رو تغییر بدم ...
وارد قسمت Setting نمیشه ... یعنی روی setting و itmem که کلیک میشه (قسمت مدیریت )هر دوش یه جا رو باز میکنه ...
اگه شما می تونید راهنمایی کنید
می خوام در قسمت ارسال پیغام مثل سایت دمویی که معرفی کردن دوستان ... همه بتونند ارسال کنند
-
با سلام خدمت دوستان
من اين شات باكسي كه در بالا لينكش رو دادين رو نصب كردم به دستورات readme داخلش مو به مو عمل كردم اما الان سايتم كمي به هم ريخته لطفا كمك كنيد تا اين شات باكسو درست كنم سايتم ببينيد چي شده ؟
-
درست نصب نشه
پاکش کنید از اول بریزید
فایل english.php رو هم به fa_IR.php تغییر بدید
-
دوباره نصب كردم اينجوري شد، مي شه بگين اين فايل كه در بالا اشاره كردين دقيقا كجاست ؟ و آيا اگر اين كار رو بكنم شات باكسم فارسي ميشه ؟
خيلي ممنونم رادمهرجان ، خيلي آقايي ;)
-
توی اون خطایی که داده بود آدرسش رو نوشته بود
-
الان من شات باكسم انگليسي است ؟
فايل english.php كه آدرسش به اين شكل است را
/public_html/components/com_smo_ajax_shoutbox/languages&file=english.php
باز مي كنم داخلش اين متن ها نوشته شده :
کد:
<?php
DEFINE("_JAL_YEAR","year");
DEFINE("_JAL_YEARS","years");
DEFINE("_JAL_MONTH","month");
DEFINE("_JAL_MONTHS","months");
DEFINE("_JAL_WEEK","week");
DEFINE("_JAL_WEEKS","weeks");
DEFINE("_JAL_DAY","day");
DEFINE("_JAL_DAYS","days");
DEFINE("_JAL_HOUR","hour");
DEFINE("_JAL_HOURS","hours");
DEFINE("_JAL_MINUTE","minute");
DEFINE("_JAL_MINUTES","minutes");
DEFINE("_JAL_LAST_MESSAGE","Latest Message");
DEFINE("_JAL_MESSAGE","Message:");
DEFINE("_JAL_AGO","ago");
DEFINE("_PLEASE_LOGIN", "Please Login to shout..");
DEFINE("_INSTALL_SUCCESS", "Successfully Installed");
?>
حالا آيا تنظيمات خاصي هم باقي مانده ؟
البته در قسمت تنظيمات كمپوننت نمي تونم با اينترنت اكسپلورر وارد بشم و لذا دارم فايرفاكس رو دانلود ميكنم تا ببينم تنظيماتش چي هست ؟
راستش اصلا من نمي دونم آيا اين شات باكس كه دارم جوشش رو مي زنم واقعا همون جور كه در phpnuke هست يا نه ؟
مي شه بگين كه هست يا نه ! آخه اسم اين تاپيك گفتگوي آنلاين است گفتم نكنه چت است و ما خبر نداريم !
ممنون كه جوابمو دادين
-
من اون فايل زبان را تغيير دادم حالا چند تا دكمه و اون كنتاكت نيم مونده كه فارسي بشه ميشه كمك كنيد اون ها هم فارسي بشن ؟
-
اونا اگه تو فایل زبان نباشه تو خود فایل php هستش
-
با تشکر از دوستان خوبم
می خواستم خواهش کنم یکمی بیشتر توضیح بدین که من برای هرچه فارسی تر شدن و زیباتر شدن این کمپوننت چه کاری باید انجام بدهم ؟
-
يه فايل php اصلي داريم كه لينك ميشه به يه فايل زبان
حالا يه سري عبارات هست، كه ميره از فايل زبان كه كدش رو گذاشتي ميخونه
اگه از اونتو نخونه قائدتا بايد تو خود فايل php باشه ديگه
درست ميگم؟
خود عبارتي رو كه ميخواي فارسي كني رو تو فايل php سرچ كن ببين چه ميشه :)
-
H_SH_VB جان
با تشكر از شما دوست عزيزم
در اين جا من دو تا پوشه دارم يكي com_smo_ajax_shoutbox و يكي هم mod_smo_ajax_shoutbox حالا توي كدوم يكي بايد دنبال اين فايل پي اچ پي بگردم
در پوشه ماژول ( دوميه ) يك فايل ايكس ام ال ، يك جاوااسكريپت ، يك فلاش ،يك استايل شيت و يك پي اچ پي است منظورتان اين فايل است ؟
توي اونيكي هم كه بيشتر فايل هاي مديريتي است (البته فكر كنم !؟)
-
سلام (من حسین هستم)
فایل های زبان (همونایی که نشون دادید؛ عموما تو پوشه ی مربوط به کامپوننت هستند
ولی این چیزی که ما داریم میبینیم الان یه ماژوله
پس باید اول تو فولدر ماژول دنبال راه حل بگردیم ;)
همون php رو ادیت کن ببین چی کار میشه کرد :)
-
سلام حسين جان
من اون پي اچ پي رو اديت كردم اما همه چيز به ريخت و در صفحه اول سايت خرابكاري شد ، لذا دوباره به حالت اول برگردوندمش
اما ممكنه چون من از اديتور خوبي استفاده نكردم اينجوري شده باشه ، دريم وور نداشتم با خود نوت پد بازش كردم
به نظرت ممكنه ايراد از اون باشه ؟
فايل رو اينجا گذاشتم ببين مي توني كاريش كني ! :)
ممنونم و باي
-
سلام من الان بازش نمیکنم:) میخوام خودت یاد بگیری ;)
با نت پد که باز کردی موقع save کردن نوع فایل رو utf-8 بگذار ببین درست میشه؟ :)
-
حسين جان
با يو تي اف 8 هم امتحان كردم نشد و اين ارور راداد
کد:
Parse error: syntax error, unexpected T_STRING, expecting ',' or ';' in /home/car20co/public_html/modules/mod_smo_ajax_shoutbox.php on line 1264
-
اومديم ابروشو درست كنيم ، زديم چشمشم كور كرديم ، الان در پايين صفحه سايتم صفحه بعد و صفحه قبل به << _PN_START < _PN_PREVIOUS 1 2 _PN_NEXT > _PN_END >>
تبديل شده حالا چيكار كنم تو مي دوني اشكال از كجا اب خورد ؟ من كه فايل درست رو دوباره برگردوندم سرجاش :-[
-
سلام نگران نباش
اونا مال فایل زبان اصلیه
تو تنظیمات کلی برو؛ ببین زبان رو fa_IR باشه
این ماژول رو هم اگه میتونی کامل بزار ببینمش :)
-
بفرما اينم بسته ي فايل كه هم كمپوننتش داخلش است هم ماژولش ، (لينك سايت اصلي كه دانلود كردم )
اين فايل زبان در تنظيمات كلي هم روي همون fa_ir بود و تغيير نكرده بود .
-
سلام
يه مطلبي هست
فكر كنم اون مامبوت paging عوض شده ها.....
چون اصلا تو فايل من اين عبارات نيست
مامبوت ورژنش چنده؟
-
ببخشید حسین جان شما از کدوم مامبوت حرف می زنید این فایل که آدرسش رو بهتون دادم همونی هست که دارم استفاده میکنم ؟ اگر شما فایل دیگه ای دارید که فکر میکنید بهتر از این است لطفا آپ کنید بردارمش , این لغات پایین صفحه رو چیکارش کنم ,