لطفا اگر نظر و یا پیشنهادی داشتید ادامه همین تاپیک قید کنید.
ممنون
تیم مامبولرن
نمایش نسخه قابل چاپ
لطفا اگر نظر و یا پیشنهادی داشتید ادامه همین تاپیک قید کنید.
ممنون
تیم مامبولرن
پشتيباني مامبو لرن حرف نداره. حتي سئوال هائي كه به مامبو ربط نداشته رو من اينجا مطرح ميكردم چون خيلي سريع و خوب به جواب ميرسيدم.
اميدوارم هميشه همين روند ادامه داشته باشه. :-*
سلام
بابا اينم سواله؟ معلومه كه پشتيبانيش عاليه؟حرف نداره
هر كي مياد تو همون نگاه اول از تعداد تاپيك ها و پرسشها مي فهمه
خسته نباشيد يا علي
خسته نباشید واقعا توی این روزگار که خیلیها برای یه جواب سوال دارند پول های هنگفتی میگیرن شما اطلاعاتی رو که به قیمت خون بدست آوردید دارید رایگان میدید مردم.... انشالله اجرش رو بگیرید که حتما میگیرید
من در حال حاضر از مامبو استفاده نمیکنم اما همینکه سایتم بالا اومد(با یه سیستمی که خودم دارم مینویسم) یه تبلیغ تپل از این سایت میزارم در بخش Header سایتم تا حداقل به نمایندگی از کاربران مامبولرن یه کمک جزمی کرده باشم
پیروز باشید و برای ما دعا کنید
سلام
ممنون از همه الطاف شما
صحبتهای شما باعث دلگرمی تیم مامبو است . امیدواریم این روند ادامه داشته باشه و با کمک تک تک شما کاربران عزیز بتونیم در جهت پیشرفت فرهنگ اپن سرس در ایران گام برداریم .
موفق باشید
تبریک میگم به این تیم که از لحاظ پشتیبانی و پاسخگویی به سوالات کاربران بسیار کامل، قوی و سریع عمل می کنند ... [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
خدا خیرتون بده ما همه راضی هستیم
ایشالا همن طور بمونه
درود
بسیار عالیه واقعا راضی هستیم
پاینده باشید
خیلی خوبه ... (خسته نباشید<بخصوص دوستانی که شبها انجمن رو ساپورت میکنن>)
*همونطور که خودتون می دونین، درخواست اکثر کاربران:
- افزایش تعداد قالبهای فارسی
- و آموزشهای رسمی هست که منتشر می کنید.
>>>خدايا منو ببخش! بخاطر همه لحظاتي كه آرامش رو از قلبم دريغ كردم<<<
::15 شعبان بر همه منتظران واقعی مبارک::
چشم
چند روز پیش صحبت شد در همین مورد!
سرمایه ما کاربران ما هستند. همه آدمها از سرمایشون محافظت میکنند.
فقط امیدواریم کاربرانی که در اصل مدیران سایتها هستند به پاس زحمات مامبولرن کپی رایت رو هم رعایت کنند......
به امید روزهای آزاد و بدون محدودیت برای نرم افزارها.......
بهترین پشتیبانیی که تو عمرم دیدم
انشااللله با کمک شما خوبان هر روز بهتر از قبل خواهیم بود.
سلام
من هم به نوبه خودم اولین سالگرد تاسیس سایت مامبولرن را به تمام دست اندرکاران و مسئولین این سایت تبریک عرض میکنم .
در مدت 8 ماهی که عضو سایت شما بودم نکات زیادی یاد گرفتم .
هم مامبویی هم کامپیوتری و هم اجتماعی
به همه خسته نباشید میگم .
خدا قوت ;)
ايشالا 100 ساله شه .... ;D
پشتیبانی عالی
ولی یه نظر کوچیک
این فورم رو به این دید نگاه کنید که قراره برای تازه کارها هم مفید باشه نه گمراه کننده
به نظر من تاپیکهای اضافی رو حذف کنید.
مثل تاپیکهایی که فقط یه ریپلای خورده و توش گفته شده جستجو
یا یه چیزی مثل trash داشته باشین حداقل به اونجا منتقل بشن
تاپیکهایی که حول یک موضوع هستن یه جورایی اگه بشه با هم marge بشن
یا اصلی ها نگه داشته بشن و فرعی ها برن توی اون trash و یا مثلا not used anymore
خوبه
ولي فكر كنم خييييييييلي زمان بر و خسته كننده باشه با 34182 پست ;)
واقعا" عاليه ، من تا حالا تو ايران اينجوريشو نديده بودم . تا حالا هيچ سوال من يكي كه بي جواب نبوده . بقيه رو هم كه ديدم تقريبا" همينجوري بوده .
يه پيشنهاد هم دارم .
اگر مي تونيد ، امكاني بذاريد كه اگر كسي خواست سايتش رو مثلا" چك كنيد و ايرادهايي كه داره بطور كلي و ممكنه خود طرف هم متوجه نشه براش رفع كنيد و در ازاي اون مبلغي را پرداخت كنند كه هم كمكي به تيم باشه و هم سايتهاي مامبويي اعتبار بيشتري پيدا كنن
خسته نباشيد .
اميدوارم ادامه پيدا كنه
با سلام و تشکر از انتخاب شما
تیم تخصصی مامبولرن همیشه در تلاش بوده که برترین امکانات و بهترین سرویس ها و خدمات را به کاربران خود ارائه کند.
در کنار خدمات رایگانی که تیم در اختیار کاربران خود قرار داده ( اعم از آموزش ها، کامپوننت / ماژول / قالب / نسخه های جدیدی ارائه شده / پچ های امنیتی و... ) سرویس های زیر را هم به منظور رفع نیاز های تیم از نظر سرور و پهنای باند سایت و انجمن به شما ارائه میدهد :
هاستینگ حرفه ای مامبو سرور : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
تبلیغات در مامبولرن : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ساپورت و پشتیبانی سایت شما : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نصب مامبو و اس ام اف : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
طراحی قالب مامبو : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من واقعا با پشتیبانی شما حال می کنم
آقا دمتون گرم
من هر وقت سوال پرسیدم سریع به دقیقه نکشیده جواب دادین
بابا اینجا تالار یا چت روم (آخه به این سرعت) :D
به هر حال خیلی جالبه هم مامبو هم مامبولرن
سلام
تقريبا دو سالي هستش كه ميام اين فروم و تا حالا پيش نيومده بدون جواب درست (تاكيد ميكنم جواب درست) از اين فروم خارج بشم.
خيلي جاهاي ديگه هم مثل شما هم فعاليت دارن ولي هيچ كدوم رو نميشه گفت صد در صد جواب درست ميدن كه در مورد فروم شما اين قضيه اتفاق افتاده.
انشاء الله كه هميشه سر بلند باشيد.
به نظر من ايتفاده از فروم رو پول كنيد يعني هر يوزر سالانه 5 هزار تومان.
حالا من اين حرفو مي زنم هنوز از فروم خارج نشده چهار نفر ميگن نه ؟ چرا ميگن نه چون اصلا نه برنامه نويسي بلدن نه رفتن ببينن برنامه نويسي چه مشكلاتي داره وپشتيباني چهقدر زمان بر هست.
سالي 5000 تومن براي كساني كه اينجا هستن هيچي نيست واقعا هم هيچي نيست.
چون تمام افرادي كه اينجا ميان بلا استثناء سايت دارن و بابت هاست و دومين سالي دارن حدا قل 40 هزار تومن خرج ميكنن و يه مامبو روش نصب كردن با خيال راحت با پشتيباني مامبو لرن كار ميكنن و از يه سيستم مديريت سايت پولي بي نياز هستن. اين سالي 40 هزار جداي از هزينه اينترنت و هزار تا چيز ديگست. پس بي انصافيه اگر سالي 5 هزار تومن به يه همچين تيمي كه واقعا كارش بينظيره هزينه نشه.
خداحافظ.
سلام
ابراهیم جان یه مشکل پول ندادن مشکل بانک رفتنه البته ;) ؛ ولی با نظرت موافقم.... تاحدی!! نه همه ی فروم رو
که یادمه یه صحبت هایی بود راجع به بخش ویژه به نظرم
درست یادم نیست الان چی بود جریان :)
عالیییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییی
یکی دوستان میگفت مامبو لرن رو همش بچه مچه ها گرفتن.
همین بچه مچا ها با عشق دارن توی مامبولرن کار میکنن بدون درخواست هیچ پولی(بیشتر برای بالا بردن صطح علمیشون)
امید وارم 1000 ساله بشه مامبولرن
يادم نمياد اينجا بچه مچه داشته باشيم !!
در مورد پولي شدن هم فعلا در حال مذاكره هستيم و چيزي معلوم نيست.
باسمه تعالي
ضمن عرض خسته نباشيد.
من هم فكر مي كنم گرفتن هزينه بابت ارائه پشتيباني كار درستي باشه.الان افرادي هستند كه بابت نصب يك ويندوز 10-15 هزار تومان مي گيرند و باور كنيد همون ها هم عزت و احترامشون بيشتر از كساني است كه به هردليل اين كارها را بدون هزينه انجام مي دهند.همون طور كه اون هزينه ها درست نيست ، ارائه خدمات بدون هزينه هم درست نيست و ارزش كار را كم مي كند.به نظر اين حقير اگر شما مبلغ كمي هم براي استفاده كنندگان از يك سري بخشهاي حرفه اي تر سايت بگيريد بركات خوبي هم براي شما، هم براي سايت و هم استفاده كنندگان از خدمات شما خواهد داشت.
بسیار عالی بوده تا حالا چون من هیچ تیمی را ندیدم این جوری کار کنه...
ان شا ال... با کمک بچه ها مامبولرن در همه جا باشه ! ( یعنی همه در سایت هاشون از مامبولرن پشتیبانی کنند )
موفق باشید
شهریار ;)
اول سلام
من 2تا سايت دارم كه يكيش جوملاست و يكيش مامبو خداييش هم هر سوالي در مورد مامبو داشتم بي جواب نبوده
يكمم انتقاد!! ;)
1-من خيلي وقته به اين فروم ميام اما هر موقع سوالي داشتم فقط يه نفر جواب ميدهكه به نظرم اين خوب نيست الان اگه تايپيك ها رو ببيني اكثرا يه جواب دارن
الان ميگين خوب حتما جواب گرفتن (ولي براي من اينجوري نبوده) البته تازگيها منظورمه
2-من هر پستي كه مي زنم امكان ويرايش كه خيلي مهمه رو ندارم
3-جوملا رو هم دريابين آقا محسن يه بار گفتن كساني كه مي خوان ما از جوملا پشتيباني كنيم اعلام آمادگي كنن كه ما اعلام كرديم و خبري نشد
4-سايت رو خيلي كم آپديت ميكنين بر عكس فروم بخش دانلو از موقعي كه من اومدم تغييري نداشته
5-در مورد پولي كردن هم صد در صد موافقم ولي خوب بايد يه سري تغييرات مثبت هم باهاش همراه باشه به خصوص آوزش ها
من خيلي وقته تو نتم و صادقانه ميگم آقا محسن آخرشه كارش درسته فقط نمي دونم چرا سايه منو با تير ميزنه :'( (اينو شوخي كردم)
از همه تون كه صادقانه تلاش مي كنين ممنونم به خصوص آبتين جان كه جواباش هميشه بي نقصن
1- هر کدوم از ما هر وقت که اومدیم اینجا اگر سوالی بوده جواب دادیم. حالا ممکنه یه زمان من اومدم دیدم بقیه بچه ها زحمت جوابگویی به سوالات رو کشیدن و سوالی نمونده من جواب بدم یا برعکس .. ممکنه شانس شما این بوده که هر زمان سوال کردی اون یک نفر تو انجمن بوده و در اون زمان جواب شما رو داده.
2- از این امکان قبلا یک سری اعضا سواستفاده می کردن به همین دلیل این امکان برداشته شد. شما میتونی چند تا پست زیر هم بزنی اگر لازم باشه و ما هم اونها رو یکی میکنیم بعدا .. مشکلی نداره ;)
3- ان شا ا.. بزودی یک فکری هم برای این مورد حتما خواهیم کرد
4- حق با شماست ولی اگر خود شما یا بقیه ی کاربرها هم میتونن به رونق این بخش کمک کنن .. همیشه هم گفتیم که هر چیزی رو فارسی کردید بدین به ما بعد از بررسی کارکرد صحیحش رو مامبو توی بخش دانلود سایت میزاریم. همین انجمن وقت ما رو زیاد میگیره . کار ما هم فقط مامبولرن نیست و هر کدوممون شغل خودمون رو داریم .. اگر شما کاربر ها هم یکم تو بخش دانلود سایت کمکمون کنید اونجا هم رونق بیشتری میگیره.
5- این مورد هم تو برناممون هست ولی به قول شما باید چیز دندون گیری عرضه کنیم که شما هم بابتش دلت بیاد پول بدی .. داریم رو این بخش کار میکنیم.
ايول به اين انتقاد پذيري
مرسي
بنده به نوبه خودم بخاطر پاسخگویی بدون منت و سریع دوستان تشکر می کنم.بدون شک این نوع فروم ها کمک بزرگی به توسعه و اپیدمی شدن مامبو و کلا بالارفتن جایگاه این Cms خواهد نمود.
قطعا یکی از نقاط برتری مامبو به جوملا همین ساپورت انالاین ان است که از هرچی کامپوننت و ماژول برای جوملا هست بهتره...
سلام
ما واقعا راضی هستم از خدماتی که میدین امید وارم که تک تک گروهتون موفق باشن و همیشه سلامت
واقعا کاربران سایت سرمایه یک سایت هستن پس نیازی به پولی کردن نیست انقدر سرتون شلوغ هست که از راه های مختلف درآمد داشته باشید
هیچ جای دنیا کسی بدون دریافت هزینه و سود برای کسی کار انجام نمی دهد پس اگر دوستان عزیز در تیم مامبولرن دارن زحمت می کشن برای ما کاربران چون
ما کاربران سایت سرماییه یک سایت هستن پس براشون بدون نفع و سود نیست .
به نظر من زیبای این پشتیبانی بدون هزینه بودن و آنلاین بودنش هست (مسلما برای پشتیبانی های خیلی خاص هزینه دریافت بشه بهتره)
امیدوارم این تاپیک برای هدف خاصی ایجاد نشده باشه (مثلا بررسی پولی کردن خدمات رایگان)
با آرزوی موفقیت برای تمام مامبولرنی ها
مامبو خوبه ... مامبولرن عالیه ... مدیران مامبو خیلی عالین !!
دست گل تموم بچه های مامبو درد نکنه. با این پشتیبانی و مطالبی که به کاربران یاد میدید ما همیشه مدیون شما خواهیم بود.
اما یه اعتراض دوستانه.
خیلی از آموزش ها و مطالب نامرتب هستند.
مثلا پستهای خیلی مفیدی رو من بعد از 1 هفته گشتن تو سایت پیدا کردم و مطالب نسبتا ضعیفتر رو روزهای اول !!!
از مدیران محترم تقاضا دارم بهترین و ساده ترین آموزشها رو دم دست قرار بدن تا تازه واردها علاقه مند بشند !
بازم از تیم مامبولرن نهایت تشکر رو دارم و براشون آرزوی موفقیت همیشگی میکنم
سلام
ممنون از این پیشنهاد ...حتما در نسخه جدید سایت به این موضوع توجه بیشتری میکنیم .
یا علی
chand vaghte ghesmate download site az kar oftade
rasti keyboard man farsi nadasht
sorry
سلام
همینطور که قبلا هم در تایپک های دیگه گفتیم در حال کار روی نسخه جدید مامبولرن هستیم و بخش دانلود جدید هم به زودی راه اندازی میشه .نقل قول:
19 ) از تایپ به صورت Pingilish جدا خودداری کنید . در صورت مشاهده بدون اطلاع قبلی تاپیک حذف خواهد شد . دوستانی که keyboard فارسی در اختیار ندارند میتوانند از لینک زیر استفاده کنند :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی
از زحمات بي دريغتون نهايت تشكرو دارم.
salam be Group Mambo Learn
vaghean bayad az tak take in group tashakor kard chon be nazare man faltarin group iran mibashan :-*
در پشتيباني واقعا سريع عمل ميشه خستگي هم تو كارتون نيست انشا اله كه هيچوقت خسته نشيد
من واقعا از پشتیبانی و پاسخگویی این تیم ممنونم.مسلما بخشی از توسعه ی وب در ایران مرهون زحمت های بدون چشم داشت تیم مامبو لرن است ... اما چند وقتی است که دیگه جوابی به سوالاتن بنده نمی دن! نمی دونم که بلک لیستس وجود داره یا نه و اینکه من چرا باید در اون باشم، اما هنوز امیدوارم....
بازم از زحمت های دوستان سپاسگزارم ;)
سلام
از شما تشکرمیکنم. ضمن اینگه دوست عزیز هیچ بلک لیستی وجود نداره!
هر یک از کاربران و مدیران در صورتی که بتونند و وقت کنند به سوالات همه کاربران پاسخ میدهند.
نقل قول:
20 ) انجمنهای مامبولرن برای پاسخ گویی به مشکلات کاربران و کمک به ایشان فعالیت میکند، اما در صورت عدم پاسخ دهی به یک سؤال مسئولیتی متوجه ناظرین انجمنها و مدیران سایت نخواهد بود.