با سلام
دوستان کسی میتونه در مورد روش کار و تنظیمات افزونه سئوی سایت RSSeo_R11-J2.5 کمکی بکنه
با سپاس
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام
دوستان کسی میتونه در مورد روش کار و تنظیمات افزونه سئوی سایت RSSeo_R11-J2.5 کمکی بکنه
با سپاس
لطفا روش کار این را به من هم بگویید
RSSeo
دروود
دوست عزیز در سایت منتشر کننده این افزونه هم فایل اموزش تصویری هست هم فایل اموزش متنی
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در پناه ایزد
با سلام
من هنگام نصب این افزونه با پیام
(JFTP::store: Bad response
- اخطار! - عدم موفقیت در جابجایی فایل)
- مواجه میشوم علت چیست در حالیکه این افزونه در wamp براحتی نصب میشود
دروود
باید لایه اف تی پی رو ست کنید
در پناه ایزد
دوستان گرامی
من در تماس با سرورم پیامی دریافت کردم مبنی براینکه:
در تنظیمات اف تی پی جوملا بررسی کنید آی پی (25.5.5.26) ست شده باشد
حالا این آی پی را من کجا باید بررسی کنم که ست شده باشد
با سپاس
سلام
منظورشون پورت هست؟
چنین آدرسی توی اف تی پی جوملا نداریم
سلام
در مورد کارکرد RSSeo_R11-J2.5 توضیح دهید
ممنون
دوست عزیز سوال جدید در تایپیک جدید .نقل قول:
نوشته اصلی توسط ddddd12 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اما توضیحاتی در مورد افزونه RSSeo :
1- کنترل کامل کلمات کلیدی مطالب شما
2- فارسی کردن لینکهای جوملا
3- ایجاد سایت مپ برای گوگل
4- ایجاد سایت مپ برای یاهو
5- برسی تمام وبسایت شما با Crawl برای ثبت شدن تمامی صفحات
6- تغییر کلمات کلیدی و توضیحات کلیدی تمام قسمتهای وبسایت شما
7- دادن رتبه و امتیاز به تمامی صفحات سایت شما
8- برسی و ثبت لحظه ای رتبه سایت شما در alexa و google
9-تنظیم ریدایرکت شدن و انتقال صفحات به صفحه دلخواه
موفق باشید .
دوستان گرامی من هنوز توی قسمت نصب مشکل دارم لطفا یکی کمک کنه
دوست عزیز مشکل شما چیست ؟ دقیق توضیح دهید .نقل قول:
نوشته اصلی توسط ALIREZA10025 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
و ایا مواردی که دوستان درج کردند را هم تست کرده اید ؟
موفق باشید .
با سلام
من هنگام نصب افزونه در بخش نصب با پیام
(JFTP::store: Bad response
- اخطار! - عدم موفقیت در جابجایی فایل)
مواجه میشوم و توصیه دوستان در مورد تغییر دسترسی پوشه های log و tmp را هم انجام دادم و باز هم درست نشد از طرفی من در سرور هم امکان آپلود نداشتم که آن توسط مدیر سرورم حل شد اما امکان آپلود و نصب در بخش مدیریت همچنان ممکن نیست از طرفی سرورم پیام دادند که
(در تنظیمات اف تی پی جوملا بررسی کنید آی پی (25.5.5.26) ست شده باشد)
و حالا من دقیقا نمی دانم چه باید بکنم
لطفا کمک خود را دریغ نفرمایید
دوست عزیز تنها راه حل برای رفع مشکل شما موارد زیر می باشد . لطفا باز این موارد را چک کنید .نقل قول:
نوشته اصلی توسط ALIREZA10025 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
تنظیمات ftp layer بررسی شود
مسیر و سطح دسترسی پوشه*های temp و log رو بررسی کنید.
مقاله های زیر نیز به شما کمک می کند :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشید .
دوست گرامی من میدانم که ایراد از اینجاست ولی بدلیل عدم تسلط به برنامه نویسی قادر به پیدا کردن ایراد در قسمتمسیر پوشه های temp و log نیستم
دوست عزیز اصلا نیازی به برنامه نویسی نیست . !!!
شما یک بار اموزش ها را مطالعه کنید به نتیجه خواهید رسید . اگر مشکلی بود مطرح نمائید .
در ضمن افزونه شما تجاری خریداری شده و یا اینکه وارز است ؟
موفق باشید .
دوستان حل شد ممنون اما ابتدای این پست من راهنمای افزونه مدیریت سئوی RSSeo_R11-J2.5 را میخواستم که یکی دوستان یک سایت انگلیسی را معرفی کرد آیا کسی راهنمایی فارسی اونو داره؟
دوست عزیز شما در ابتدا درخواست اموزش این افزونه را داده اید که دوست خوبم مرصاد جان جامع ترین اموزش را به شما معرفی کردند . اگر انگلیسی هست توسط مترجم گوگل می توانید به راحتی به فارسی تبدیل نمائید .نقل قول:
اما بعد از ان تمامی پست های شما مشکل نصب این افزونه را پیگیری می کند که باز به شما راه حل های مختلف ارجاع داده شد .
موفق باشید .