سلام
برای انقال سایت از لوکال به هاست روشی غیر از روشی که در دانشنامه جوملا گفته شده هست وجود داره ؟؟؟/
مثلاً فایلهای نصبی را دوباره تو فایل جوملایی که تو لوکاله برگردونیم و اونو تو هاست ارسال و نصب کنیم .. امکان داره ؟؟؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
برای انقال سایت از لوکال به هاست روشی غیر از روشی که در دانشنامه جوملا گفته شده هست وجود داره ؟؟؟/
مثلاً فایلهای نصبی را دوباره تو فایل جوملایی که تو لوکاله برگردونیم و اونو تو هاست ارسال و نصب کنیم .. امکان داره ؟؟؟؟
درود بر شما
متوجه منظور شما نشدم. میشه بیشتر توضیح بدید؟
یا علی
ممنون دوست عزیز
من نتونستم جوملا را از لوکال به هاست انتقال بدم و میخواستم بدونم
میشه بعد از اینکه سایت را تو ومپ تکمیل کردم ، فایل install , ... را دوباره تو فولدر جوملا کپی کنم ( درواقه دو باره یه بسته نصب جوملا بشه با محتویاتی که تکمیل شده ) و اون رو تو هاستم نصب کنم ؟
سلام
برای انتقال اطلاعات از لوکال به سرور نیازی به کپی فولدر installation نیست. آموزش زیر را دنبال کنید :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی
چندین بار این مراحل را طی کردم اما امپورت نمیشه
راه دیگه ای نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
دوست عزیز سلام
لطفا خطایی که برای شما نمایش میدهد را اینجا قرار دهید.
یا حق.
این هم مطلب کاملی هست. لطفا با دقت مطالعه کنید:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط iJoomla.org [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ممنون دوست عزیز مطلب کامل و به زبان خارجیه
ترجمه این متن را سراغ ندارید ؟؟؟؟
جناب محسنی من دوباره این مراحل را انجام میدم و خطایی که میده را همیجا اعلام میکنم
اما وقتی از دیتابس هاست پشتیبان میگیرم و تو لوکال امپورت میکنم این مشکل پیش نمیاد و فقط برعکس این عمل میکنم خطا میده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط javad-nagizadeh [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بنده استفاده از akeeba backup را بهتون پیشنهاد میکنم کار باهاش بسیار ساده هست.
موفق باشید
ممنون دوست عزیز فقط دو تا سئوالنقل قول:
نوشته اصلی توسط Joomla Armator [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
لینک دانلود نوشته بود جوملا 1.6 من جوملا 2.5 را نصب کردم مشکل نداره ؟؟
دوم اینکه اگه ممکنه یه کم از نحوه کار راهنمایی کنید این فایلی که دانلود کردم را چه کار باید بکنم ؟؟
سلام
برای 2.5 مشکلی نداره و آخرین نسخه از لینک
راهنمای استفاده هم
موفق باشید
من از این راهنما سر در نیاوردم نمیشه یه توضیح مختصر بگین ، البته به زبان خودمان ...؟؟؟
شما نصب کن بعد برو تنظیماتش تو تنظیماتش که رفتی بعضی قسمت ها ی اون لینک داره به سایت akeeba.com رو ی اون کلیک کن فایل زبان فارسی رو دانلود می کنه بعد نصب کن زبانش فارسی می شه یه لینک دیگه داره که یک فایل ویدویی دانلود می کنه که آموزشش رو بصورت تصویری نشون می ده
ممنون دوستان من نتونستم آموزش را ببینم وقتی تو لینک آموزشش میرم پیغام میده " دسترسی به تارنمای فراخوانده شده امکان پذیر نیست"
اما تونستم کامل نصب کنم و یه پشتیبان کامل بگیرم
ولی الان نمیدونم بعد از گرفتن نسخه پشتیبان چه کاری باید انجام بدم نسخه پشتیبان را از کجا باید استفاده کنم . من میخوام سایت از لوکال به هاست بره
لطفاً راهنمای کنید ؟؟؟
سلام بک اّب می ریزه تو این مسیرadministrator\components\com_akeeba\backup ..ازتو تنظیمات خود اکیبا هم می تونی دانلود کنی به صورت jpa یا zip بعد برنامه akeeba-kickstart ر رو دانلود می کنی اکسترکت می کنی واونو توپوشه public.html آپ می کنی فایل jpa هم همینجور بعد فایل phpداخل akeeba-kickstart رو اجرامیکنی و مراحل نصب دیگه . قبلش رو ومپ بک آب بگیر نصب کن تا دستت بیاد
سلام
من موقع نصب تو ومپ با پیغام زیر مواجه میشم
Do not close this window while the extraction is in progress
An error occured
Invalid AJAX data received:
Invalid archive type or extension in file
و وقتی تو هاست نصب میکنم مرحله 6 restoration and clean up پیغام ارور میدهNot Found
The requested URL /installation/index.php was not found on this server.Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
چی کار کنم
؟؟؟؟؟؟
سلام من مراحل نصب روی ومپ رو برات می گم به این صورته : فایل kickstart رو اکسترکت کن بعد فایل های اکسترکت شده به پوشه ای که جوملا رو نصب کردی بریز یا اگرمی خوای بهتر متوجه بشی تو یه پوشه جدید بریز فایل jpa i هم بریز کنارش بعد به این صورت اچراکن [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] و بعد هم 1.Click here or press ESC to close this message 2.گزینه دوم رو دایرکتوری باشه در ومپ 3.start....فایل های رو اکسترکت می کنه 4.Run the installer 5.حذف پوشه installtion حالا اگر نمی تونی رو ومپ نصب کنی ازدوحال خارج نیست یا بک اپ گرفته شده مشکل داره یا ومپ مشکل داره ..چون من همین الان نصب کردم
من فایل بکاپ را ازadministrator\components\com_akeeba\backup کپی میکنم و بعد فایل kickstart را دانلود و از حالت فشره خارج میکنم و هر دو فایل را در یک پوشه تو ومپ قرار میدم .... ولی فایل jpa را نمیدانم از کجا بیارم ؟؟؟؟
jpa همون فایل بک آّپه مثلا بصورت site-localhost-20121122-135157.jpaشما وقتی بک آب می گیری به دوصورت میگیره یکی jpa یکی zip
فایل های اکسترکت شده و فایل بک آب رو بریز تویه پوشه بعد مثل پست بالا اجرا کن
از شما درخواست شده بود که ارور رو اینجا ذکر کنید که نکردید. با این شرایط مشکل شما رو فقط می شه حدس زد.
گمان می کنم که دستور Create در فایل sql. شما باعث این خطا می شه (با این استراکچر: ;CREATE database db_name; and/or USE db_name).
فایل sql. رو با یک ادیتور متن، باز کنید و دستورات مربوط به ایجاد جدول رو (که در اوایل فایل نوشته می شه) از اون پاک کنید. بعد Ctrl + S بزنید و sql. رو ایمپورت کنید.
لظفاَ مدیران هم یه مرور بکنند که اگه این موضوع در مطالب راهنما ذکر نشده، بهشون اضافه کنن.
ظاهراَ دوستان زیادی با این مورد مشکل دارن.
دوست عزیز درست میفرمایید باید ارور را میگفتم اما پیشنهادkickstart را بهم دادند و با راهنمایی دوستان تونستم انتقال بدم
اما در مورد مشکل قبلی من فقط تو انتقال لوکال به هاست به این ارور مواجه میشدم و از هاست به لوکال مشکل نداشتم در حقیقت مشکل از mysql ومپ سروره ..
خوشحالم که مشکلتون حل شد.
چه خوبه که بعد از پیدا کردن راه حل هر مساله، اونو آخر همون تاپیک ذکر کنیم چون این باعث می شه کسانی که بعد ازین به این مشکلات بر می خورن بتونن با دنبال کردن پست به جواب برس.
ما وقتی تنها نیستیم، زودتر پیشرفت می کنیم. چون می تونیم به هم کمک کنیم.