با سلام خدمت دوستان عزيز
من از تمپليت ja_edenite براي قالب سايت استفاده كرده ام
سوالم اين است كه چگونه ميتونم يك فلش به صفحه اول اضافه كنم؟ كه بتوان يك فايل اجرايي از نوع فلش به جاي logo.gif استفاده كرد
با تشكر فراوان
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام خدمت دوستان عزيز
من از تمپليت ja_edenite براي قالب سايت استفاده كرده ام
سوالم اين است كه چگونه ميتونم يك فلش به صفحه اول اضافه كنم؟ كه بتوان يك فايل اجرايي از نوع فلش به جاي logo.gif استفاده كرد
با تشكر فراوان
دروود
باید از افزونه های مثل
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
استفاده کنید
در پناه ایزد
ممكنه بيشتر توضيح بدين
ممنون ميشم
با تشكر از دوستان عزيز طبق دستورالعمل لينك زير كه يكي از دوستان قبلا زحمتشو كشيده و راهنمايي كرده بودن عمل كردم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
منتها يك مشكلي دارم كه فايل فلشي كه بمن داده شده و اجراش ميكنم اندازش خوبه اما وقتي توي ماژول ميذارم و توي سايت آپلود ميشه خيلي كوچولو ميشه
چجوري بايد ابعادشو درست كنم؟
درود
شما باید اندازه فایل فلش را در قسمت Dimensions بنویسید . مثلا 100×80
شما فایل فلش رو در هاست اپلود کرده و مسیر رو بنویسید . بعد ابعا رو تعیین کنید و آپدیت رو بزنید تا اندازه ثبت بشه . اگه نشد دستی با موس اندازه رو تعیین کنید . در ضمن برای اضافه کردن فایل فلش از ادیتور خود جوملا استفاده کنید چون من توضیح رو برای ادیتور گفتم .
اگه نشد بگید مشکل چیه ، نشان داده نمی شود ، نمیاد ، چجوریه ، اندازش ، یک نمونه در سایت قرار بدید و ادرس سایت رو بگید نگاه کنیم .
درود
در مدیریت جوملا به داخل مطلب رفته و پاراگراف بالای را حذف کنید همین . با موس کلیک کن و دیلیت کن .
فلش اونيكه بالاي صفحه اصلي در قسمت بالاي منو داره نشون ميده:
اوون فضاي خالي بالاي فلش رو چجوري بردارم؟
در اچ تی ام الش <p> </p> را حذف کنید همین همین
با احترام
ie دیگه مربوط به قالبتون میشه شما فلش رو در وسط قرار دهید اگه بره اونطرف قالب شما سازگار نیست با اینترنت اکسپلور مزخرف . :thanks:
اگر در انجمن به جواب سوالاتان رسیدید دکمه تشکر را بزنید [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
شما فلش رو اضافه کنید اگر در فایرفاکس خوب بود دیگه لازم نیست با ie هم نگاه کنید چون این ie دیگه مربوط می شه به قالب سایت شما . تنها سایت شما نیست که اونجوری سایت های بزرگی هستند که با ie قالبشون سازگار نیست . یه کاربر می دونه از چه مرورگری استفاده بکنه . [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با احترام
براي همين انقدر دارم پيگيريش ميكنم
با تشكر فراوان