با سلام
چند روزه کل اینترنتو گشتم ولی نتونستم راهی پیدا کنم که مطالب رو با فونت دلخواهم روی سایتم نمایش بده
خیلی سعی کردم ولی نمیشه
با font face خیلی سروکله زدم دیگه عاصی شدم.
دوستان میتونن کمک کنن؟
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام
چند روزه کل اینترنتو گشتم ولی نتونستم راهی پیدا کنم که مطالب رو با فونت دلخواهم روی سایتم نمایش بده
خیلی سعی کردم ولی نمیشه
با font face خیلی سروکله زدم دیگه عاصی شدم.
دوستان میتونن کمک کنن؟
با سلام
کدی که استفاده میکنید رو قرار دهید.
از چه مرورگر و چه ورژنی استفاده میکنید؟
لینک های زیر را هم مطالعه کنید.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی
سلام جلال جان
آدرس سایتم فعلان اینه : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
کدی که بالای فایل template.css قالبم میزارم اینه:
@font-face {
font-family: 'titrdf';
src: url('../fonts/titrdf.eot'); /* IE9 Compat Modes */
src: url('../fonts/titrdf.eot?#') format('eot'), /* IE6–8 */
url('../fonts/titrdf.ttf') format('truetype'), /* Saf3—5, Chrome4+, FF3.5, Opera 10+ */
url('../fonts/titrdf.woff') format('woff'), /* FF3.6+, IE9, Chrome6+, Saf5.1+*/
url('../fonts/titrdf.otf') format('opentype'),
url('../fonts/titrdf.svg') format('svg');
}
فایلای فونتا رو هم توی هاست توی شاخه قالبم توی فولدر fonts ریختم .
از آخرین ورژن مرورگر کروم که 23 هست استفاده میکنم
خلاصه دیوونم کرده از بس که با font-family ور رفتم.
دوست عزیز کدی که توی فایل template.css گذاشتی درسته فقط باید اون id یا class اون مطالب رو یا عباراتی که می خواهی فونتشون عوض بشه رو براشون font-family استفاده می کنی .
میتونین راهنماییم کنین که توی چه فایلی و به چه صورت font-family رو استفاده کنم ؟ (شرمنده من یکم زیاد مبتدیم)نقل قول:
نوشته اصلی توسط jozef2070 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ممنون
شما چه قسمتی از سایت رو می خواهید فونتش رو عوض کنید ؟
هدر سایتو که اسم شرکت و فعالیتش رو نوشتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط jozef2070 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دروود
ادرس سایت رو قرار بدید !
هدر معمولاً به صورت تصویر هست !!!
در پناه ایزد
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]نقل قول:
نوشته اصلی توسط mersad [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
توش دو خط نوشته داره
اون fontfase هم که تو template.css گذاشتی بزار باشه .
توی همون template.css اینو بنویس
فونت رو برای مثال byekan تعریف کردم حالا شما به هر فونتی که دوست دارید رو اونجا بزارید .کد:h1.art-logo-name a {
font-family:byekan!important;
}
:(((( زیر همون font-face اینی که دادین رو با اسم فونت خودم کپی کردم ولی بازم تغییر نکرد :(((نقل قول:
دوست عزیز من خودم اینطوری فونت هامو عوض می کنم .
اینو بزار اگه دیگه عوض نشد حتما مشکل از یه جایی دیگه هستش .کد:h2.art-logo-name{
font-family:byekan!important;
}
:((((((((((((((((( نشد :((((نقل قول:
مشخصاتتون رو به صورت پ خ برام ارسال کنید .
بعد بگید که چه فونتی می خواهید تا ببینم می تونم مشکلتون رو حل کنم .
دوست عزیز
تبعات ارسال موارد امنیتی به کاربران و عواقب ان به خود شما هست ! ارجاع به قوانین ...
در پناه ایزد
تشکر فراواننقل قول:
نوشته اصلی توسط mersad [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوستان کسی چیزی دستگیرش نشد ؟
داغون شدم از بس ور رفتم به پیج
رییس اولین آموزشی که رفتم و نشد همین آموزش بودنقل قول:
نمیدونم چرا حالیم نمیشه
دوستان ممنون از راهنماییهاتون
بالاخره فهمیدم داستان چی بود.
فونتی که میخواستم بزارم برای وب غیر استاندارد بود ولی خوب تو لوکال درست بود.
حالا بازم همینی که فهمیدم اشکال از فونت بوده خودش کلیه.
بعنوان سوال آخر :
آیا میشه یه جوری فونتای غیر استاندارد رو به استاندارد تبدیل کرد؟