من کامپوننت گالری ویدئو می خواهم که امکانات زیر داشته باشد:
- کاربر بتواند فیلم را عقب و جلو ببرد(این ازهمه مهمتره)
- کاربر برای خود ایجاد چنل کند
- امکان دسته بندی نیز داشته باشد
نمایش نسخه قابل چاپ
من کامپوننت گالری ویدئو می خواهم که امکانات زیر داشته باشد:
- کاربر بتواند فیلم را عقب و جلو ببرد(این ازهمه مهمتره)
- کاربر برای خود ایجاد چنل کند
- امکان دسته بندی نیز داشته باشد
این افزونه تجاری به جز مورد دوم تمام موارد را داراست : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اینم که فیلم رو نمیشه عقب جلو کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط shmata [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در تنظیماتش یک گزینه داره به نام auto hide player bar که در حالت عادی تیکش خورده باید تیکشو بردارید تا بتونید ویدئو را اسکرول کنید .
این کامپوننت رو از کجا میشه دانلود کرد؟
از همون لینکی که معرفی کردم باید خریداریش کنید.
اگر به کارتهای اعتباری بین المللی دسترسی ندارید سایت هایی هستند که این امکان رو بری شما فراهم میککند و معادله ریالی شو ازتون میگیرند. منتها باید جستجو کنید و پیداشون کنید
شما خودتون از این کامپوننت استفاده می کنید؟
اگر استفاده می کنید لطف کنید آدرس سایتتون بدید تا چک کنم ببینم چجوریه
من از این کامپوننت استفاده نمیکنم فقط چون شما نیاز داشتید, feature های چند افزونه ی مشابه را بررسی کردم و دیدم این کامپوننت خیلی به اون موارد مورد نیاز شما نزدیکه.
ممنونم ولی فعلا دنبال راگانش هستم
یا حتی اسکریپت جداگانه ای باشه هم قبوله
دروود
پیشنهاد میکنم از پلاگین all video استفاده کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در پناه ایزد
از این هم استفاده کردم ولی باز هم امکان عقب یا جلو بردن فیلم ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mersad [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اگر شما جایی خودت تست کردی بگو تا منم ببینم
میشه بگین چجوری راش بندازمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mersad [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مرسی
شما راه اندازی کنید
بگدارید کامل لود بشه
بعد امکانات رو بررسی کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در پناه ایزد
این ماژول رو کسی برای جوملا 2.5 نداره؟