با سلام
من تمام مقالات و تاپیک های دوستان رو مطالعه کردم. ولی مشکل من همچنان باقیست. نمی تونم لایه ftp رو تنظیم کنم.
این پیغام رو میده:
- JFTP: :write: پاسخ بد
- نمی تواند تاریخ را ذخیره کند خطا: امکان نوشتن در فایل تنظیمات وجود ندارد
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام
من تمام مقالات و تاپیک های دوستان رو مطالعه کردم. ولی مشکل من همچنان باقیست. نمی تونم لایه ftp رو تنظیم کنم.
این پیغام رو میده:
- JFTP: :write: پاسخ بد
- نمی تواند تاریخ را ذخیره کند خطا: امکان نوشتن در فایل تنظیمات وجود ندارد
دروود
از چه پنل هاستینگ استفاده میکنید ؟
ادرس سایت !
در پناه ایزد
cpanelنقل قول:
نوشته اصلی توسط mersad [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزیز سلام
این خطاها بارها بررسی شده است و تقریبا میتونم بگم فقط و فقط همان دلایلی که در آن مقاله ذکر شده است میباشد.
لطفا بار دیگر مقاله مربوطه را مطالعه بفرمایید و تنظیمات ftp و مسیر پوشه های tmp و log را بدرستی وارد نمایید.
یا حق.
ضمن تشکر
باور کنید همه اون ها رو تک تک چک کردم.همه مقاله ها و موضوعات دانشنامه رو هم خوندم ولی درست نمیشه.
سلام
لطفا اطلاعات هاست و ادمین جوملا را بصورت خصوصی ارسال نمایید.
یا حق.
ارسال شد
با تشکر
---
مهندس نگاه کردی؟
سلام
لطفا صبور باشید، به محض بررسی پاسخ لازم را به شما خواهند داد دوست عزیز
موفق باشید
باشه چشم;)
ما منتظریم...
.
.
.
.
.
.
.
چی شد؟!!! خبری نشد؟!!!
دوست عزیز سلام
متاسفانه مشخصات سی پنل شما اشتباه بود و نتونستم وارد بشم.
ولی در جوملا و تنظیمات کلی و تنظیمات ftp
شما ftp برای شاخه public_html/pishro ساخته اید و در صورتی که سایت شما در شاخه public_html قرار دارد.
این مورد را اصلاح نمایید.
یا حق.
خسته نباشی مهندس
جدی جدی پسورد هاستم اشتباه هستش
همیشه همین رو میزدم...
حالا خودم هم نمی تونم برم تو...:confused:
حالا چیکار کنم؟؟؟:question:
-----
آقای محسنی اطلاعات هاست درست شد. همونی که به شما ارسال کردم.امکان داره دوباره یه نگاهی بندازین؟
---
سلام مجددمهندس نگاه کردین؟
دوست عزیز سلام
در حال حاظر دسترسی به نت محدود دارم.
با توجه به توضیحات قبلی که دادم چک کنید اگر مشکلاتن حل نشد در همین تاپیک اعلام نمایید در زمان مناسب بررسی میکنم.
یا حق.
خیلی خیلی ممنون از جواب هاتون
من با این هاستی که داشتم ظاهرا به نتیجه نمیرسیدم. از ایران سرور گرفتم هاستمو به آدرس [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] و به دلیل اینکه پشتیبانیشون بسیار ضعیف بود و به تیکت ها و تماسها پاسخ نمی دادند و چند مورد دیگه، هم هاستمو عوض کردم و هم به دوستان توصیه می کنم موقع انتخاب هاست فقط به قیمت ها توجه نکنند.
فعلا منتظر تأییدیه تعویض DNS هاست از طرف nic.ir هستم. به محض تغییر، مواردی رو که فرموده بوید چک می کنم و به عرض می رسونم
تا بعد
سلام مجدد
هاست من منتقل شد. من یه چیزی رو متوجه نمیشم. توی قسمت سرور آدرس ftp رو درست مثل آدرس اکونت ftp دادم و پسورد و پورت هم درسته ولی همچنان خطای پست اول رو میده. من با ید چیکار کنم؟
دوست عزیز سلام
لطفا 2 تاپیک قبلی من را با دقت مطالعه کنید.
یا حق.