نصب جوملا دیگه کلافه ام کرده. در مرحله چهارم به مشکل خوردم و پیغام میده:قادر به اتصال به دیتابیس نیست. تعداد اتصالات بازگشت2
هرچغدر سعی کزدم که اشکالاتم رو پیدا کنم و تصیحش بکنم باز هم کارساز نبود
نمایش نسخه قابل چاپ
نصب جوملا دیگه کلافه ام کرده. در مرحله چهارم به مشکل خوردم و پیغام میده:قادر به اتصال به دیتابیس نیست. تعداد اتصالات بازگشت2
هرچغدر سعی کزدم که اشکالاتم رو پیدا کنم و تصیحش بکنم باز هم کارساز نبود
مشخصات کاربری در دیتا بیس ساخته شده را به دقت چک نمایید
نام کاربری = یوزری که برای دیتا بیس ساخته اید
نام دیتابیس - نامی که برای بانک اطلاعاتی ساخته اید
پسورد هم که مشخصه و در قسمت سرور معمولا localhost رو باید وارد کنید الا سرور هاست چیز دیگری باشه
نوع اس کیو ال هم Mysql رو انتخاب کنید
لطفا مقاله [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]را مطالعه کنیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط aliha [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من اطلاعات دیتابیس رادرست واردمیکنم ولی بازهم میگه قادربه اتصال نیست@درقسمت نام هاست مگه نباید نام سروردیتابیس رابنویسیدمانندmysql.tiamhost.ir
دوست عزیز این قسمت معمولا در تمام سرور ها به صورت localhost هست و دقت کنید که در هنگام ساخت دیتابیس کار بر رو به دیتابیس متصل کنید موفق باشید
سلام
در public-html => configuration.php
نام دیتابیس => var $user
یوزر => var $ftp_user
ببین چی نوشته اونا رو وارد کن بعد پسورد ورود به هاست رو هم بنویس بقیه مراحل طی کن
با احترام
دوست عزیز سلام
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] عزیز فکر کنم در یک تاپیک دیگر هم این مشکل را به اطلاعات ftp ربط داده اید
در صورتی که مشکل خطای دیتا بیس هیچ ارتباطی با ftp ندارد
لطفا روی این موضوع دقت نمایید.
در ضمن طبق گفته دوست خوبمون
این مورد را رعایت بفرمایید.نقل قول:
دوست عزیز این قسمت معمولا در تمام سرور ها به صورت localhost هست و دقت کنید که در هنگام ساخت دیتابیس کار بر رو به دیتابیس متصل کنید موفق باشید
یا حق.
سلام و تشکر از زحمات شما.
ميشه يه بار اين مطلب رو کامل از اول توضيح بفرمائيد؟
ببنيد در مواردي که من دارم روي هارد خودم با استفاده از wampserver ميخوام جوملا رو نصب کنم چيکار بايد بکنم. در هنگام نصب wampserver جايي از من نام sqlserver*نميخواد که من براش تعيين کنم. سرور در حالت آفلاين هست. يوزر نيم و پسوردي هم براش تعيين نکردم. اينها کجا تعيين ميشه؟؟
اگه بخوام همين اطلاعات رو روي هاست انتقال بدم دردسر داره؟ من مي خواستم اول روي هارد خودم همه چي اوکي بشه بعد منتقلش کنم به هاست جايگزين کنم. در اين صورتش هم توضيحي بفرمائيد.
و اينکه اگر از اول بخوام روي هاست کار کنم اطلاعات ديتابيس رو از کجا در بيارم؟ ممنون از زحمات شما دوستان عزيز...
با عرض سلام .نقل قول:
نوشته اصلی توسط saeid7610 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اموزش های زیر به شما در این زمینه کمک می کند :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشید .
سلام
من هم این مشکل رو دارم
قادر به اتصال به دیتابیس نیست. تعداد اتصالات بازگشت: 2
باید چیکار کنم ؟
رو حالت لوکال درست نصب میشه اما در هاست نمیشه
دوستان میشه راهنمایی کنید
سلام
اطلاعات دیتابیس رو اشتباه وارد میکنید
هاست شما رایگان است و برای همین این خطا را میدهد [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] .
ضمن مطالعه مقاله معرفی شده اگر در همان مرحله ای که در پست های قبل به آن اشاره کردید به جای نام هاست localhost یا 127.0.0.1 قرار بدید من یقین دارم که مشکل تون حل خواهد شد.نقل قول:
نوشته اصلی توسط aftab5 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]