با انتخاب زبان فارسی و کلیک روی ادامه به مرحله بعد نمیرود
نمایش نسخه قابل چاپ
با انتخاب زبان فارسی و کلیک روی ادامه به مرحله بعد نمیرود
جوملا را از جوملا جهانی دانلود کنید و سپس زبان فارسی ارائه شده رو جدا نصب کنبد . (احتمالا فایل زبانتون مشکل داره)
دوست عزیز سلام
به انجمن جوملا فارسی خوش آمدید
در لوکال نصب میکنید و یا بصورت آنلاین
یا حق.
سلام اقایون من جوملا به لوکال نصب میکونم ولی نمیدونم در اینجا مشکیل چیست دیتابس هم درست کردم ودر مرحله 4 به بعد نمیرود عکس شون برای تان میزارم جواب بدهید ممنون از نرم افزار EasyPHP استفاده میکونم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام بر شما
بصورت آنلاین نصب میکنم- فایل ها و پوشه ها هم در شاخه اصلی هاست قرار دارند
باسلام
منظور تون نه گریفتم ؟
من میخواهم جوملابه لوکال نصب کونم اگر کسی رهنمایم کند ازش ممون میشم ؟
-------------------------------------------------نقل قول:
نوشته اصلی توسط محمد محسنی [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام بر شما
بصورت آنلاین نصب میکنم- فایل ها و پوشه ها هم در شاخه اصلی هاست قرار دارند
دوست عزیز سلام
لطفا مقاله زیر را مطالعه نمایید.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید][مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا حق.
سلام.من یه مشکلی دارم هر کاری میکنم صفحه ی اماده ی نصب که عکس امیر کبیر داره رو پیدا نمیکنم!!!آدرسی داره؟؟ ممنون میشم جواب بدین!!!
سلام دوست گرامی ، طبق آموزش پیش برید .نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehran Ghorbanpour [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
منم از آموزش رفتم ولی رو ویندوز بود تا مرحله ای که میگه سایت جوملا رو باز کنید اون صفحه میاد ولی نمیاد سایت جوملا میاد!!!
دوست عزیز سلام
لطفا از مشکل فعلی خود بصورت اسکرین شات عکس بگذارید
یا حق.