سایت من بالا نمی اید.
من داشتم کلمات را برای موتور جستجو را پر میکردم . که اینترنتم قطع شد. دوباره که وصل شدم نه صفحه اصلی باز میشه نه صفحه ادمین.چکار کنم
نمایش نسخه قابل چاپ
سایت من بالا نمی اید.
من داشتم کلمات را برای موتور جستجو را پر میکردم . که اینترنتم قطع شد. دوباره که وصل شدم نه صفحه اصلی باز میشه نه صفحه ادمین.چکار کنم
میشه آدرس سایت رو بدید؟
آدرس سایت
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
آهان
پیشرفت کرد
قبلا اینجا server not found میداد
الان یه صفحه سفید
مامبو رو روی روت نصب کردید؟
ببینید یه فایل html خالی به اسم default یا index ندارید ؟
خوب یکم دیگه نگاه کردم :)
مثل اینکه php هاستتون از کار افتاده
چون وقتی میزنم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] میخواد فایل رو دانلود کنه!!!
من که پیشرفت نمیبینم.
یعنی چه اتفاقی افتاده.؟
روی روت هم فایل ایندکس ندارم
بابا هیچکس نیست -چرا هیچکی جواب نمیدهد
سلام
خوب نیست کسی دیگه :) هر کی هر موقع بتونه جواب میده
روی روتت یه فایل index.php که مال مامبو باید باشه احتمالا
مامبو رو تو فولدری نصب کردی؟
ممنون
من فایل configuration را که قبلا save کرده بودم جای قیلی کپی کردم . درست شد ولی یکسری مطالبش انگلیسی شده
دوست عزیز
تاپیک های زیاد نزنید همه مشکلات خود رو توی یک تاپیک مطرح کنید
در ضمن مقداری هم تحمل بفرمایید تا دوستان بیایند و جواب شما را بدهند
حالا
در تنظیمات Global Configuration -----> ناحیه Locale ----> زبان Language: -----> به fa_IR تغییر بدید .
در قسمت مربوطه fa_ir هم هست و باز اینجوری انگلیسی هستش
در همون تب Use Gettext رو عوض کنین .. ببینین حل میشه؟
در صورتی که حل نشد یوزر و پسورد رو بفرستید چک میکنم
مامبو و cpanel
اتفاقاً منم وقتی که اطلاعات معرفی عمومی سایت شما به موتورهای جستجو رو به صورت فارسی تایپ می کنم همین مشکل رو پیدا می کنم و باید برم سی پنل و configuration و اطلاعاتی که وارد کرده بودم رو پاک کنم تا دوباره سایت بالا بیاد به خاطر همین دیگه بهش دست نزدم !!
مشکل از تایپ فارسی نیست
مشکل اینه که نباید در اون قسمت داستان نوشت .
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[quote author=فیروزمندان link=topic=877.msg29738#msg29738 date=1172054991]
براي Keyword & Description نيازي به نوشتن داستان نيست . موتور هاي جستجو براي Description تنها 20 كاراكتر اول رو در نظر ميگيرن ... و براي keyword تنها 64 كاراكتر اول رو
پس شما چه 64 كاراكتر بنويسيد چه قصه شيرين و فرهاد تفاوتي نميكنه ...
[/quote]
یا علی