سلام بچه ها من توی این قسمت گیرم میشه بگین چطور یه پایگاه داده بسازم.:shocked:
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام بچه ها من توی این قسمت گیرم میشه بگین چطور یه پایگاه داده بسازم.:shocked:
با سلام
خوش اومدی به انجمن جوملا فارسی .
اگه اولین باره با جوملا روبه رو می شوید ، توصیه میکنم کتاب راهنمای جوملا رو دانلود و مطالعه فرمایید .
برای ساخت دیتابیس هم می تونید از لینک زیر استفاده کنید .
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشید .
سلام
منم اولین باره که دارم از جوملا استفاده می کنم...
بعد از نصب wampserver وقتی phpmyadmin رو انتخاب می کنم، پیغام میده که اجازه دسترسی ندارم ! چه کار می تونم انجان بدم؟ ممکنه راهنماییم کنید... !
ممنون میشم اگه لینکه دانلود این کتاب رو هم بزارید.
این مشکل رفع شد ;)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rahas [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
برای حلش...
برید به c:\wamp\alias\phpmyadmin.conf و فایل رو با یه ادیتور متنی باز کنید (مثل نوت پد)
این کد رو پیدا کنید:
Directory "c:/wamp/apps/phpmyadmin3.4.5/"> Options Indexes FollowSymLinks MultiViews AllowOverride all Order Deny,Allow Deny from all Allow from 127.0.0.1 </Directory>
قسمتی که قرمز رنگ کردم رو پاک کنید. (Deny from all)
wamp رو ریست کنید.
الان یه مشکل جدید پیش اومد... بعد این مرحله ([مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]) موقع باز کردن
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] دوباره همین خطا رو میده که شما اجازه دسترسی ندارید !! :( :(
salam
moshkele dovomet hal shod??????
chetor?
mishe rahnamaaaee koni
merc
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط elahe65 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
لطفا قوانین انجمن رو رعایت کنید و فارسی تایپ کنید.
موفق باشید
با سلام خدمت دوستان
طبق راهنمای آموزش ساخت پایگاه داده(دیتا بیس) من دیتابیس ساختم ولی در راهنمایی که گفته بودید قسمتی هست به نام add user to database ولی من در هاست خودم و همچنین پس از ساخت دیتا بیس چنین چیزی رو پیدا نکردم
اکنون در مرحله ی دوم نصب جوملا 3 هستم که با این مشکل مواجه هستم:
قادر به اتصال به پایگاه داده نیست. تعداد اتصالات بازگشت: Could not connect to MySQL.:evilgrin:
با سلام خدمت دوستاننقل قول:
نوشته اصلی توسط jozef2070 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
طبق راهنمای آموزش ساخت پایگاه داده(دیتا بیس) من دیتابیس ساختم ولی در راهنمایی که گفته بودید قسمتی هست به نام add user to database ولی من در هاست خودم و همچنین پس از ساخت دیتا بیس چنین چیزی رو پیدا نکردم
اکنون در مرحله ی دوم نصب جوملا 3 هستم که با این مشکل مواجه هستم:
قادر به اتصال به پایگاه داده نیست. تعداد اتصالات بازگشت: Could not connect to MySQL.
بعد از نصب باید mysql رو فعال کرده باشید
دروود
یوزری که ساختید رو به دیتابیس اضافه کردید و دسترسی های کامل رو دادید ؟
در پناه ایزد
سلام
من یه مشکل دارم هرکاری کردم نتونستم حلش کنم،خواهش میکنم کمکم کنید واقعا کلافه شدم!!!:mad:
برای ایجاد database توی phpmyadmin وقتی روی database کلیک میکنم،مینویسه:
Create database:
No Privileges
چیکارباید بکنم؟
اینم بگم که من دارم لوکال نصب میکنم
دروود
به انجمن جوملا فارسی خوش امدید
ببینید با ای پی 127.0.0.1 وارد میشید ؟ اگر نمیشید در فایل php.ini این تغییر رو اعمال کنید
در مسیر زیر چک کنید فایل نام برده در سیستم شما هست یا خیر ؟
c:\Windows\System32\Drivers\etc\hosts
در پناه ایزد
فایل hosts موجود بود و درونش،جلوی local host همین ip ای که شما نوشته بودین نوشته بود
چیکار باید بکنم؟
اونقدر جواب ندادین تا خودم فهمیدم،میگم شماهم استفاده کنید:
تو صفحه اصلی wampserver یعنی آدرس localhost ، زیر عبارت Your Aliases، یه گزینه به اسم sqlbuddy وجود داره که با انتخاب اون به صفحه SQL Buddy میرین
حالا با انتخاب گزینه users از ستون سمت چپ تمام user ها رو نمایش میده که شما با انتخاب یکی از کاربرها،مثلا admin گزینه edit رو از بالا انتخاب میکنید و مقابل Give user:
All privileges رو انتخاب میکنیم و تایید میکنیم(حتی اگه روی این گزینه هم بود باز هم این کار را انجام بدین)
حالا توی localhost/phpmyadmin که برین و از database میتونین دیتابیس جدید ایجاد کنین بدون مشکل
اگه کارکرد تشکر یادتون نره!:clap:
سلام guugle عزیز
من این کارهایی که گفتی انجام دادم ولی هنوز مشکل پا برجاست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط guugle [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
آقا منم همین مشکلو داشتم اینجوری حل شد : لینک زیر رو دنبال نمایید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزيز ضمن تشكر از جنابعالينقل قول:
نوشته اصلی توسط guugle [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
و با كسب اجازه از استاد عزيزم آقا mersad
با يد عرض كنم راه ساده تري هم براي ايجاد ديتابيس جديد و جود داره!
ولي من تعجب ميكنم كه همه ميرن سراغ راههاي مشكل تر!!
شما در ومپ ، تو درايو C بعنوان مثال پوشه wwwرو پيدا كرده و يه فولدر جديد ميسازين تا جوملاتونو اونجا اكستراكت كنين و در واقع نام فولدري كه ساختين ميشه همون ديتا بيستون! به همين سادگي!
موفق باشيد