درخواست ماژولی برای نمایش ویدئو های آپارات ویتیوب و... هست
نمایش نسخه قابل چاپ
درخواست ماژولی برای نمایش ویدئو های آپارات ویتیوب و... هست
سلام
دوست عزيز براي نمايش فيلم . كليپ در آپارات كافيه كه كد اونو در اديتورتون در قسمت html وارد كنيد.
موفق باشيد
سلام،
این ماژول کوچیک رو یک سال و نیم پیش نوشتم که مربوط به آپارات بود. (هم برای جوملا 1.5، هم برای جوملا 2.5)
پیروز باشید
دوست عزیز کارنمیکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط novinfard [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
میگه Please enter aparat id.
اگه شما با هاش کار کردی یه دمو بگذارید
دمویی وجود نداره. شماره ویدئوی آپارات را در ماژول وارد کنید دیگه! مشخصه
دوست عزیز کار نمیکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط elyastel [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
لططفا راهنمایی کنید
کسی نبود کمک کنه
کسی نبود جواب بده
سلام دوست عزيز
من همچنان پيشنهادم اينست كه از كدها استفاده بفرمائيد!
اما اينكه ميفرمائيد كار نميكنه بايد يررسي كنيم كه علتش چيه!؟چون بطور طبيعي بايد كار كنه و مشكلي نداشته باشه ( من خودم در يكي از سايتام ازشون استفاده كردم و مشكلي نبود!).
كدها رو دقيقا" در كجا و چگونه استفاده ميفرمائيد؟
اگه از نظرتون اشكالي نداشت ، كدهاشو قرار بدين تا يه بررسي بشه.
موفق باشيد
<iframe src="http://www.aparat.com/video/video/embed/videohash/BSAWc/vt/frame" allowFullScreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true" height="360" width="640" ></iframe>
چه خبر دوست عزیز
سلام دوست عزيز
اين كدهاي بالا رو دقيقا" تو سايتتون قرار ميدين؟البته كدها مشكلي نداشت ! فقط يه جزء كوچيكش رو خوب كپي نكرديد كه من براتون درستش كردم!
لطفا" كدهاي زير رو دوباره امتحان بفرمائيد و خبرشو اعلام بفرمائيد:
موفق باشيدکد:<iframe src="http://www.aparat.com/video/video/embed/videohash/BSAWc/vt/frame" allowFullScreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true" height="360" width="640" ></iframe>
سلام دوست عزیز هیچی نمیاره فقط اسم ماژول رو میارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط elyastel [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
براش ماژول دستي Html درست كرديد؟يا از ماژول خاصي در اين رابطه استفاده ميكنيد؟
از حالت انتشار ماژول مطمئن هستيد!؟
نبايد مشكلي باشه!! من اتفاقا" اين كد رو چك كردم و بون هيچ مشكلي اجراش كردم!!
موفق باشيد
آدرس ویوزر را پ.خ دادمنقل قول:
یه نگاه کنید
سلام
عجيبه! سليت شما كدهاي جاوا اسكريپت رو اجرا نميكنه! حتي من وايشگر ها رو هم تغيير دادم ولي بازم نشد!!
نميدونم اين قضيه به مدير هاستتون برميگرده يا خير!؟
اما ضرري نداره با اونام در ميون بزارين.
موفق باشيد
شما باید ابتدا فیلم تونو در سایت آپارات آپلود کنید بعد id انو در قسمتی که در ماژول مشخصه وارد کنید.نقل قول:
نوشته اصلی توسط adel s [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزیز از فیلم های آپارت میگزارم میگزلرم باز هم میگهplease enter aparat idنقل قول:
نوشته اصلی توسط shmata [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اگر تصمیم دارید ویدئو ها را در سایت جوملایی تون از یک سورس خارجی play کنید میتونید از این ماژول استفاده کنیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط adel s [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این مورد تست شده کاملا اکی بوده.
سلام دوست اینم افزونه ی مخصوص آپارات فقط کافیه کد frame ان را در ماژول یا خبر خود قرار دهید و این افزونه در بخش پلاگین فعال می گردد و می توانید سایز و دیگر اعمال را آنجا تغییر دهید
موفق باشید
از افزونه معرفی شده توسط shmata استفاده شده است :)
دانلود : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مانند کد :
<iframe src="http://www.aparat.com/video/video/embed/videohash/KTBCF/vt/frame" allowFullScreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true" height="360" width="640" ></iframe>
موفق باشید