سلام من نمیتونم عکس آپلود کنم همش یه پنجره باز میشه که open و save داره .
در ضمن نمیتونم برنامه نصب کنم همش error میده که ناتوان در یافتن بسته نصبی.
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام من نمیتونم عکس آپلود کنم همش یه پنجره باز میشه که open و save داره .
در ضمن نمیتونم برنامه نصب کنم همش error میده که ناتوان در یافتن بسته نصبی.
اطلاعات ادمین و هاست را بدید تا بررسی بشه
می تونه مشکل از پرمیشن پوشه ها باشه.
شاد باشید
این اررور برای این است که فولدر زیپ شده شما دارای فایل installition نمی باشد
adminنقل قول:
نوشته اصلی توسط navid.ok [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مرسی از راهنمایی تون
-----------
پسورد حذف شد.
آدرس سایتم : Eslamshahr-kanoon.ir
میشه کمک کنید من نمیدونم راه حل مشکلم چیه . چند تا فایل مختلف zip دانلود و نصب کردم نمیتونه که همش بدون فایل installationباشه . در ضمن اطلاعاتم رو می خوام پیام خصوصی کنم نمی تونم.
مرسی از کمکتون
جناب ارکیده اگه تمایل داشتید من ساعت 4 به بعد در یاهو هستم آنجا می توانید تشریف بیارید تا مشکل را حل نماییم
یاهو ای دی من : a.bashash
و می توانید اطلاعات کنترل پنل سایت خود و ادمین سایت را برای من ایمیل کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام یاهو که نمیتونم بیام چون به نت وصل نیستم اما یوزر و پس رو واستون فرستادم .ممنوننقل قول:
نوشته اصلی توسط a.bashash [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزیز جوملای شما برای گروه دیگری می باشد و ترجمه تیم جوملا فارسی نمی باشد و استاندارد نیز نمی باشد نظر بنده این است که دوباره نصب نمایید
خسته نباشید من جوملا رو از همین سایت دانلود کردم و دوباره روی جوملای قبلی نصب کردم توی پوشه temp ولی بازم همون مشکل ادامه داره .خواهش میکنم درستش کنید .
خیلی گیر کردم . دیگه نمیدونم چیکارش کنم.
مرسی
دوست عزیز سلام
لطفا اطلاعات هاست و ادمین جوملا خود را بصورت عمومی منتشر نکنید
من اطلاعاتی را که در پست بالا منتشر کردید را حذف کردم
در صورتی که مشکلاتی پیش بیاید مسئولیت آن به عهده خود شما میباشد.
**
19) کاربران عادی اجازه دریافت یوزرنیم و پسورد سایت سایر کاربران را ندارند. در صورتی که سایت شما دچار مشکل شد یا نیاز به راهنمایی داشتید، از در اختیار گذاشتن یوزرنیم و پسورد مدیریت سایت یا کنترل پنل هاست به کاربران دیگر برای حل مشکل خودداری کنید. تیم مامبولرن هیچ مسئولیتی در قبال سوء استفاده های احتمالی نخواهد داشت.
یا حق
جناب محسنی عزیز یک ستاره و یک نوشته میزان مهلومات کسی را مشخص نمی کند حالا یا کابر عادی یا تیم جوملا فارسی
جناب ارکید همین کارتان اشتباه بوده باز هم می گویم از اطلاعات و دیتا بیس خود پشتابان تهیه نمایید و جوملا را از ابتدا نصب نمایید.
البته شاید آقای محسنی بخواهند زحمت این کار را بکشند
دوست عزیز [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] سلام
من قصد و جسارت بر دانش و دانسته های کسی را نداشتم و نخواهم داشت ، فقط قوانین انجمن را ذکر کردم ، که در آینده کاربر بخاطر سوء استفاده های احتمالی شاکی نشود -- مطمئنا این را قبول دارید که بعضی از کاربران قصد تخریب و یا هر چیز دیگری را دارند.نقل قول:
جناب محسنی عزیز یک ستاره و یک نوشته میزان مهلومات کسی را مشخص نمی کند حالا یا کابر عادی یا تیم جوملا فارسی
من هم به عنوان یکی از اعضای تیم جوملا فارسی باید قوانین مربوطه به این تیم را رعایت کنم در هر صورت احترام به قوانین و رعایت آن برای کمک به اهداف یک مجموعه میباشد.
با سپاس
بله شما درست میفرمایید
ولی خوب لحن گفتن نیز مهم است در هر صورت من را آقای مهدوی و اهازان میشناسند من در جشنواره از برندگان بودم
سلام
اگر منظورت بند 19 قوانین هست ، اون رو من فقط کپی کردم و نوشته شخص من نیست.نقل قول:
ولی خوب لحن گفتن نیز مهم است
در هر صوردت ادامه این بحث در این تاپیک مناسب نیست.
موفق و پیروز باشید
یا حق.
احتمالا سطح دسترسی شما در فولدرهای نصب بسته است
مرسی خوب باید چیکار کنم درست بشه .خواهش می کنم کمک کنید من بک آپ گیری هم بلد نیستم اگه دوباره نصب کنم اطلاعاتم از بین میره
هاستینگ شما لینوکس هست یا ویندوز؟
اگر لینوکس هست ااز Cpanel استفاده می کنید یا از Plesk?
لینوکس و cpanel
چرا کسی کمک نمیکنه ؟!؟ من ipسیستمم رو توسط مدیریت سرور Allowکردم .ممکنه از اون باشه؟؟؟؟عکس آپلود شد اما افزونه هام نصب نمیشن.