من مي خوام كه يه فروم براي سايت خودم داشته باشم . از سيستم مامبو هم استفاده مي كنم. لطفاً راهنمايي كنين
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
من مي خوام كه يه فروم براي سايت خودم داشته باشم . از سيستم مامبو هم استفاده مي كنم. لطفاً راهنمايي كنين
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اگه می خواین فرومی مثل اینجا داشته باشین این یه سیستم جداست که باید به طور جداگانه نصب بشه . اسمش smf هست و می تونین از سایت زیر دانلودش کنین
پشتیبانی فارسی smf
خوب اينو كه ميدونم منتها مي خوام بدونم كه چطوري مي تونم نصب كنم . مثلا مي خوام phpbb نصب كنم.
[quote author=آبتين link=topic=5290.msg32110#msg32110 date=1174030223]
اگه می خواین فرومی مثل اینجا داشته باشین این یه سیستم جداست که باید به طور جداگانه نصب بشه . اسمش smf هست و می تونین از سایت زیر دانلودش کنین
پشتیبانی فارسی smf
[/quote]
در ادامه صحبت آبتين عزيز
دوست عزيز براي آموزش هاي مختلف از فرم ها و ديگر CMS كافي است به سايت هاي پشتيبان آنها سري بزنيد .
اما اين لينك شايد بتونه كمكي به شما باشه
مي خواستم بدونم کدوم برنامه بهتره؟ يه چيزي باشه که هم فارسي باشه هم رايگانش پيدا بشه.
[quote author=آبتين link=topic=5290.msg32110#msg32110 date=1174030223]
smf هست و می تونین از سایت زیر دانلودش کنین
پشتیبانی فارسی smf
[/quote]
من به دنبال phpbb فارسي هستن. اما نمي تونم پيدا كنم. لطفا اگه تونستين يا به ايميل بفرستين يا لينكشو واسم بذارين. به اي هم مي تونين pm بدين.
id : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در کنترل پنل هاستتون FANTASTICO نصب کنید و زبان رو فارسی بزارید!
سلام
phpBB خودش زبان فارسی داره و خدارو شکر خوب هم فارسی شده تو تنظیماتش برین زبان رو فارسی انتخاب کنید.
[quote author=Pixel Man link=topic=5290.msg32316#msg32316 date=1174154881]
سلام
phpBB خودش زبان فارسی داره و خدارو شکر خوب هم فارسی شده تو تنظیماتش برین زبان رو فارسی انتخاب کنید.
[/quote]
نه. من موقع نصب تو بخش زبان ها فقط انگلليسي دارم. لطفا لينك بذارين واسم.
خود سایت PHPBB داره!
در ضمن اگه برنامه های سرورتون به روز باشه حتما فارسی رو خواهد داشت!
يه سري به اين جا بزنين من نمي تونم يورز و پسورد رو انگلسيس تايپ كنم. كمكم كنيد.
[quote author=mot.moh link=topic=5290.msg32396#msg32396 date=1174215246]
[/quote]
دکمه slk lk را روی کیبردت بزن
حالا می تونی انگلیسی تایپ کنی
[quote author=نوید link=topic=5290.msg32397#msg32397 date=1174215526]
[quote author=mot.moh link=topic=5290.msg32396#msg32396 date=1174215246]
[/quote]
دکمه slk lk را روی کیبردت بزن
حالا می تونی انگلیسی تایپ کنی
[/quote]
لطفاً دقيق تر بگيد اين كليد كجاست؟
کنار کلید f12
[quote author=نوید link=topic=5290.msg32400#msg32400 date=1174215971]
کنار کلید f12
[/quote]
آهام منظور شما scroll lock بود.
در ضمن من به دنبال subsilver_farsi هستم كه قالب استايل فارسي هست مي گردم هر كي داره تروخدا به منم بده.
در اینترنت بگردی بهتر پیدا میکنی
چرا گوگل رو فراموش میکنید؟
[quote author=Pixel Man link=topic=5290.msg32316#msg32316 date=1174154881]
سلام
[/quote]
سلام
فقط یک موضوع در این باره بگم که به احتمال زیاد اگه از فارسی cpanel استفاده کنید فارسی ساز آقای کرامتی خواهد بود که انکودینگ عربی خواهد داشتو. برای پیشگیری از مشکلات بعدی بهتره که انگلیسی نصب کنید و از فارسی ساز مجید استفاده کنید