-
مشكل تابع تاريخ
با سلام
من به يك مشكلي بر خوردم. من چند تا سات دارم كه سايتهايي كه جوملا 1.1 است به دليل اينكه هاست
php 5.2 خود را به php 5.3 تبديل كرده است
حال پيغام خطاي زير را مي آرود و دسترسي به سايتها غير ممكن است
لطفا راهنماييم كنيد
با سپاس
Warning: date() [[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]]: It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected 'America/New_York' for 'EDT/-4.0/DST' instead in /home/iranboom/public_html/includes/joomla.php on line 542
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
خدانگهدار
-
سلام
یا باید از هاستی که از ورژن پی اچ پی پایین تر استفاده می کنه استفاده کنید که فکر نمی کنیم پیدا کنید
یا اینکه میگریت کنید جوملای خود را به نسخه بالا تر
اون هم اول 1.0 به 1.5 و بعد 1.5 به 2.5
بعد هم باید قالب مناسب بدید سازکار به جوملای جدید طراحی بشه.
به نظر بنده اگر مطالبتون زاید نیستف جوملای جدید نصب کنید و مطالب را از ابتدا وارد کنید.
در واقع سایت را از ابدا طراحی کنید.
شاد باشید
-
سلام
به مدیر سرور بگید لطف کنه و display_error رو خاموش کنه !
مشکل شما حل خواهد شد :)
من الله توفیق
-
با سلام و سپاس
سپاس از آقای مهدی
display_error چه مزیتی دارد اگر باشد یا نباشد
از آقای نوید هم سپاسگزارم
متاسفانه من دانش طراحی را ندارم میدانستم که اگز جوملا بروز شود مشکل حل میشود لی آنرا نمیتوانم بروز کنم اگر از اول هم جوملا نصب کنم شوربختانه قالبی که 70هزار تومان هزینه کرده ام میپرد
لطفا راهنمایی ام کنید چگونه میتوانم جوملا را بروز کنم یعنی از یک به 1.5 و سپ بقیه آنها البته موارد بروز کنی جوملا را خواندم ولی به نظرم بروز کردن جوملا سخت است
-
بطور کلی dosplay_error برای این هست کهشما خطاهای برنامه نویسی رو ببینید و ... ! توی سرورها بهتره که خاموش باشه و در لوکال بهتره روشن باشه ! از نظر امنیتی هم یک ریسک بزرگ در سرور هست روشن بودنش !
در ارتباط با ارتقا باید سایت رو ببینم تا بتونم براتون توضیح بدم ! یا توضیحاتی در مورد سایتتون بدید !
قالب جوملا 1 با جوملا 2.5 اصلاً سازگار نیست و بهتره که قالب جدید تهیه کنید !
من الله توفیق
-
با سلام و سپاس
تارنمای من
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
چیز خاصی ندارد ولی قالبش قشنگ است
کامیاب باشید
خدانگهدار
-
خصوصی در ارتباط باشید تا مذاکره کنیم ! :)
من الله توفیق
-
با سپاس
مشکل
error
حل شد ولی متاسفانه هیچ مطلبی را نمایش نمیدهد آنجایی که مطالب را نمایش میدهد خالی است
-
ماژولی اینجا بوده !؟
کامپوننت خاصی بوده ؟
من الله توفیق
-
نه همان پیش زمینه است
وقتی نسخه
php
تغییر کرد این مشکل پیش آمد اول که اون
error date
مشکل بود حالا هم هیچ چیزی نشان نمیدهد
شما تارنماها را ببنید پیوندها و دیگر قسمتهای تارنما را نمایش میدهد ولی شوربختانه مطالب را نشان نمیدهد جالب است دسترسی به کنترل پنل سایت داریم یعنی داخا کنترل پنل مطالب به درستی دیده میشود
با سپاس
-
جوملاتون رو به نسخه 1.5.26 ارتقا بدید!
نباید مشکلی باشه !
نسخه php سرور چند هست مگه !؟
من الله توفیق
-
غير از ارتقا كاري نميشود كرد
چون با ارتقا مشكل دارم
php 5.3.1
-
چه مشکلی با ارتقای جوملا داری ؟
-
با سلام
دانش این کار را بلد نیستم
-
تاپیکهای مهم این لینک رو مطالعه کنی متوجه میشی برای ارتقا به آخرین نسخه 1.5 باید چیکار کنی ! :)
سوالی بود هم مطرح کن
من الله توفیق
-
بابا ایران پیشرفت کرد از قالب های سنتی با کیفیت بالا استفاده کنید بعد از اینکه مطالبتون پرید!