سلام مشکل من اینه که وقتی روی نقشه xml این کامپننت کیلک میکنم صفحه جدیدکه میاد سفیده ومرورگردرحال چرخش برای لود صفحه ونقشه رانمیاره کمک کنید:(
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام مشکل من اینه که وقتی روی نقشه xml این کامپننت کیلک میکنم صفحه جدیدکه میاد سفیده ومرورگردرحال چرخش برای لود صفحه ونقشه رانمیاره کمک کنید:(
سلام
display_error را روشن کنید تا بتونید متوجه ایراد بشید !
من الله توفیق
سلام این که گفتین درکجاست درهاسته که باید فعال کنم وچگونهنقل قول:
نوشته اصلی توسط مهدی. [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام من به هاستم گفتم فعال کرد اما وفتی روی نقشه xml زدم صفحه سفید امدوerrorنشون نداددرهاست هم به قسمت errorهارفتم چیزی ثبت نشده بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط مهدی. [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزیز سلام
لطفا لینکی که صفحه سفید به شما نمایش میدهد را قرار دهید.
موفق باشید.
سلامبه فرما[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]نقل قول:
نوشته اصلی توسط محمد محسنی [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام این لینک جدیده[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]نقل قول:
نوشته اصلی توسط چهارسوق [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اگر همچنان صفحه سفید میبینید !
و مطمئن هستید که display_error روشن هست
به احتمال بسیار زیاد مقدار report_error هم 0 هست که باید به E_ALL یا دیگر مقادیر بسته به نیاز تغییر کند !
سایتتون کلاً برای من پینگ نداد ! این یعنی یا سرور مشکل داره یا روتورهای بین من و اون !
من الله توفیق
سلام من ازهاستم پرسیدم میگه مشکل مال مانیست cmsسایت مشکل داره 60تومان میگیرم درستش کنم ایاراست میگه واین cms چیه خودم نمی تونم درست کنم وچیزدیگه جی دانلودهم نصب نشد گفت مسیرxmlپیدانشد به هاست اطلاع دهید این دوبه هم مرطبت هستن یاخیرنقل قول:
سلام
دوست عزیز نه جوملا و نه ایکس مپ مشکلی ندارن ! این موضوع بر میگرده به ضعف هاست شما در تنظیمات و ... که ظاهراً خواستن شما رو از سرشون باز کنن این مبلغ رو اعلام کردن ! طبعاً همین مبلغ رو میدن به یک مدیر سرور که این مشکل رو برطرف کنه ! در واقع ضعف دانش خودشون رو با گرفتن این پول و دادنش به کسی دیگه پنهان میکنن و میبندن به سیستم !!!
پیشنهاد میکنم هاست خودتون رو عوض کنید و دنبال سرورهای معتبر یا کارشناسهای باسواد باشید !
ازشون بخواهید ارورها رو بهتون بدن ! شاید طرف بدونه لاگ رو از کجا میتونه برداره ! =)) همون ارورها رو اینجا قرار بدید تا بهتون بگم مشکل کجاست !
من الله توفیق
دوست عزیز سلام
در ادامه صحبت های مهدی عزیز باید بگم سایت شما برای من هم باز نمیشود.
504 Gateway Time-out
nginx
موفق باشید.
سلام درنصب کامپننت جی دانلود این پیغام خطا میاد ربطی داره به موضوع[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
خیر ! این موضوع بر میگرده به موضوع دیگری !نقل قول:
نوشته اصلی توسط چهارسوق [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اگر تمایل داری کل فایلهای جوملا رو زیپ کن و دیتابیس رو هم اکسپورت بگیر و لینک دانلود رو برای من پ.خ کن تا بررسی کنم !
از ارسال رمز عبورهای سایت و هاست خودداری کنید !
من الله توفیق
سلام من تابه حال انجام ندادم وبلد نیستم مراحل کاررابگین تاانجام بدمنقل قول:
جمله من مشخص هست ! نیاز به توضیح بیشتر فکر نمکنم داشته باشه ! :|
قرار هست همه فایلها رو زیپ کنید ! لینکش رو بدید
قرار هست از د یتابیس در phpmyadmin خروجی بگیرید و لینک اون فایل رو بعد از آپلود توی هاست بدید !
موفق باشید !
من الله توفیق
سلام ببخشید بلد نبودم ارسال کردم لینک هارادرپیام خصوصی
لینکها معتبر نیستند !
لینک را بصورت مستقیم برای بنده ارسال نمایید !
من الله توفیق
سلام یک ایمیل پ.خ کن تابراد بفرستمنقل قول:
شما آدرس فایل رو پ.خ کن !
اگرم بلد نیستی اصلاً مهم نیست ! منتظر باش یکی دیگه به طریق دیگه ای کمکت کنه !
من الله توفیق
سلام من از اینکه بگم بلد نیستم نمیترسم اما چیزی بلد باشم به دیگران میگم ببین این که خصوصی براد فرستادم درسته اگه نبود راهنمایی کن
شما فقط پوشه ادمینستراتور رو زیپ کردی و ارسال کردی !!!!
دوست عزیز لطفاً کمی دقت داشته باش!
توضیح من در بالا کاملاً مشخص هست و بیشتر از این دیگه واقعاً نمیشه توضیحی داد ! شما بهتره قبل از اینکه وبمستر و دیزاینر وب باشید سری به کلاسهای icdl بزنید !!!
من الله توفیق
سلام پیشنهاد خوبیه شاید وقتی دیگر این براد پ خ کردم مشکل نصب نشدن کامپننت که میگه ازxml راهم بررسی کن
سلام
مشکلات شما نیاز به صرف وقت نسبتاً زیادی دارد تا مشکلات سایت شما حل شود و رایگان اینکار امکان پذیر نیست!
عاقبت استفاده از قالبهای نال شده و کوئیک استارتهای آنها چنین مشکلاتی است که برطرف کردن آنها بسیار دشوار خواهد بود.
همچنین افزونه های زیادی روی سایتتان نصب دارید و پلاگینهای زیادی را فعال دارید که استفاده مناسبی از آنها نکردید !
اگر میتوانید هزینه کنید میتوانم مشکل شما را حل کنم در غیر اینصورت نمیتوانم وقت صرف این موضوع کنم !
دوستان دیگر هم اگر تمایل به کمک به این دوستمون رو دارن اعلام کنن که شاید بتونید رایگان براش انجام بدید !!! من متأسفانه وقت اضافه ندارم !
من الله توفیق
سلام درپیام خصوصی بگو چقدر زمان وچند تومان
سلام پس نگفتی چند وچقدر
ارسال شد !
سلام این مبلغ که شما گفتین بیشتر از هزینه که من برای راه اندازی سایت دادم کسی هست که رایگان این مشکل راحل کنه