سلام.مرحله نصب جوملا تو قسمت ایجاد جدول های پایگاه داده گیر میکنه و نصب ادامه پیدا نمیکنه!!!باید چی کار کنم؟نحوه نصب دستی جوملا چه جوریه؟لطفا کامل راهنماییکنید.خیلی فوریه.
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام.مرحله نصب جوملا تو قسمت ایجاد جدول های پایگاه داده گیر میکنه و نصب ادامه پیدا نمیکنه!!!باید چی کار کنم؟نحوه نصب دستی جوملا چه جوریه؟لطفا کامل راهنماییکنید.خیلی فوریه.
کسی نیست کمک کنه؟
خب نصب نمیشه که کافی نیست!! پیغام خطا می ذاشتید ببینیم ایراد از کجاست
به صورت دستی می تونید در مسیر اصلی فایل Configuration.php رو با ویرایشگر باز کنید و اطلاعات مربوطه رو وارد کنید
db name
db username
db password
host"localhost"
و اطلاعات دیگه در صورت نیاز ..
اگر مبتدی هستید روش خودکار رو امتحان کنید
از درست بودن اطلاعات وارد شده در هنگام برقراری به بانک اطلاعاتی اطمینان حاصل کنید
شاید پسورد رو اشتباه میزنی
پیغام خطا نمیده!تو نصب خودکار روی ایجاد جدول های پایگاه داده لودش گیر میکنه همون مربعها میرن میان و دیگه اتفاقی نمیفته!!روی لوکال هاست میخوام نصبش کنم!
کسی نیست که بدونه مشکل از چیه؟
واقعا کسی نمیدونه مشکل چیه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام
بررسی کنید json در سرور فعال هست ؟
در مرحله ابتدایی نیازهای جوملا بیان شده که باید در سرور موجود باشند !
من الله توفیق
میشه بیشتر توضیح بدید.
یکسری نیازهای اولیه داره جوملا که از همه مهمتر json هست ! مشکلی که فرمودید عموماً به این دلیل پیش میاد !
از مدیر سرور باید بپرسی !!!
من الله توفیق
کسی نمیدونه مشکل از چیه؟ومپ و جوملا وژن قدیمی را وقتی نصب کردم بدون مشکل نصب و اجرا شد اما وقتی ورژن جدید را نصب میکنم این مشکل گیر کرن بوجود میاد
دوست عزیز سلام
این مشکلات بیشتر بخاطر عدم هماهنگی سیستم یا ویندوز میباشد
چند پیشنهاد دارم.
1- از سرور مجازی دیگری استفاده نمایید.
2- ویندوز خود را تغییر دهید.
3- در سیستم دیگری تست نمایید.
موفق باشید.
با سلام
دوستان من هم همین مشکل رو دارم wamp2.4 و ویندوز7 به صورت لوکال میخوام نصب کنم اما موقع نصب توی ایجاد جدول های پایگاه داده میمونه و رد نیمشه. یه شب تا صبح هم سیستم رو روشن گذاشتم اما انجام نشد. اما داخل myaql که چک کردم ظاهرا یک سری پایگاه داده ایجاد شده اما نصب تموم نمیشه. ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
دوستی که گفتید json چک بشه از کجا میشه json رو چک کرد؟
نسخه php , mysql ?
php 5.4 mysql5.6 که البته این مشکل با نصب دستی که آموزشش رو یکی از دوستان قرار داده بود حل شد. چون دیدم خیلی های دیگه همین مشکل رو دارن لینک رو اینجا قرار میدم.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با سلام من هنگام نصب جوملا 3.2 بر روی cpanel با این اررو مواجه مشیم:
Duplicate entry '?????' for key 'idx_assetgroup_title_lookup' SQL=INSERT INTO `pd18_viewlevels` (`id`, `title`, `ordering`, `rules`) VALUES (1, 'عمومی', 0, '[1]'), (2, 'ثبت نام کرده', 1, '[2,6,8]'), (3, 'ویژه', 2, '[3,6,8]'), (4, 'سطح دسترسی مشتری (مثال)', 3, '[3,12,6]'), (5, 'مهمان', 0, '[13]'), (6, 'کاربران ارشد', 0, '[8]')
اشکال کارم کجاست؟؟؟؟؟
ممنون از راهنمایی هاتون
دروود
به انجمن جوملا فارسی خوش امدید
سوال جدید خودتون رو در انجمن مزبوطه با تاپیک جدید مطرح کنید ...
اما جواب شما
مشخصات سرور رو قرار بدید
جوملا رو از کجا دریافت کردید ؟
در پناه ایزد
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط behzadsa [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
collation دیتابیس رو utf8_general تنظیم کنید. سپس مجدد اقدام به نصب کنید ببینید مشکلتون حل میشه.
موفق باشید
با سلام
من هم همین مشکل رو هنگام نصب جوملا فارسی 3.2 روی سرور لوکال xampp دارم، در قسمت ایجاد دیتابیس گیر میکنه و جلوتر نمیره!
دروود
از ومپ استفاده کنید
در پناه ایزد
با سلام خدمت دوستان عزیز!
راستش من هم مشکل این دوستمان را دارم که در موقع نصب جوملا 3 گیر می کند و حتی یک ساعت هم همینطور به حال خودش بوده (مطابق تصویر) ولی هیچ تغییری نکرده
لطفا راهنمایی بفرمایید.[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با درود
از ومپ هم استفاده کردم ولی متاسفانه مشکل همچنان باقی است و در مرحله اخر نصب گیر می کند.
می فرمایید چه باید کرد.
در پناه رحمان
چه برنامه های روی سیستم نصب دارید ؟
اسکایپ اگر دارید حذف کنید
iis روچک کنید
در صفحه ابتدایی موارد مورد نیاز جوملا موردی اخطار نمیده به شما ؟!
در پناه ایزد
با سلام وخسته نباشید
چک کردم ولی بجایی نرسیدم تورا خدا کمک کنید
باتشکر
[IMG][مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید][/IMG]نقل قول:
نوشته اصلی توسط alirezakazemnadi [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با سلام وعرض خسته نباشید
پس چرا کسی جوابگو نیست
باتشکر
سلام
ومپ نسخه 2.2 و xmapp نسخه 1.8.3 روی نسخه های 32 و 64 بیتی ویندوز به راحتی جوملا نسخه 3 نصب میشه.
عدم تداخل ها پورت ها بسیار مهمه که باید بررسی کنید.
این مورد رو هم چک کنید که انکدینگ دیتابیس شما utf8تنظیم شده باشه.
موفق باشید