سلام!
خسته نباشید!
ببخشید من هنگامی که میخوام جوملا 3 رو نصب کنم،در مرحله ی "ایجاد جداول پایگاه داده" میمونه و هیچ گاه به مرحله ی بعد نمیره!!!
نمیدونم چی کارش کنم؟
مشکل از کجاست؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام!
خسته نباشید!
ببخشید من هنگامی که میخوام جوملا 3 رو نصب کنم،در مرحله ی "ایجاد جداول پایگاه داده" میمونه و هیچ گاه به مرحله ی بعد نمیره!!!
نمیدونم چی کارش کنم؟
مشکل از کجاست؟
با سلام
به یاد داشته باشید برای نصب جوملا 3 به بالا نسخه PHP شما باید 5.3 به بالاتر باشد
دقت داشته باشید در هنگام انتخاب نوع بانک اطلاعاتی MySQLi به صورت پیش فرض انتخاب شده است . شما باید اون رو به MYSQL تغییر بدید
نتیجه رو همین جا اعلام بفرمایید
سلام .در هنگام نصب جوملا در قسمت انتخاب زبان گیر می کنه چکارکنم؟
دروود
به انجمن جوملا فارسی خوش امدید
پی اچ پی سرور هاست شما باید ورژن 5.3 به بالا تر رو ساپورت کنه
این مورد رو از مدیر هاست جویا بشید
در پناه ایزد
منم دقیقا همین مشکلو دارم اتفاقا my sqli رو به my sql تغییر دادم ولی باز مشکل حل نشد در ضمن نسخه php من 5.4 میباشدنقل قول:
نوشته اصلی توسط nokian95 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
پیغام خطایی که میده اینه
قادر به اتصال به پایگاه داده نیست. تعداد اتصالات بازگشت: Could not connect to MySQL
به پیوست به صورت تصویری مشکل رد نشدن از قسمت اتصال به پایگاه داده را گذاشتم
http://www.parsgig.com/storage/file/getfile/uid/2NmE7/t/1387007812/key/e4e873fc97562474daf468f5885f044a[IMG]http://www.parsgig.com/storage/file/getfile/uid/2NmE7/t/1387007812/key/e4e873fc97562474daf468f5885f044a[/IMG
]
http://www.parsgig.com/f/2NmE7
سلام ب همگی.
منم وقتی روی phpmyadmin کلیک میکنم این پیام میاد. :(
Forbidden
You don't have permission to access /phpmyadmin/ on this server.
چی شده ب نظرتون؟تحریم شدیم؟ :دی
تازه نصب کردم .
قبلن کار میکرد.
ممنون.:rolleyes:
کسی نیست جواب بده؟
مدیرهای محترم سایت پس کجایید که به داد ما مبتدی ها برسید؟
دروودنقل قول:
نوشته اصلی توسط علیرضا صادقی [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
باید این موضوع رو با مدیر هاست خودتون در میان بگذارید
در پناه ایزد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط moji_zh [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
کجا میخواهید نصب کنید ؟نقل قول:
منم دقیقا همین مشکلو دارم اتفاقا my sqli رو به my sql تغییر دادم ولی باز مشکل حل نشد در ضمن نسخه php من 5.4 میباشد
پیغام خطایی که میده اینه
قادر به اتصال به پایگاه داده نیست. تعداد اتصالات بازگشت: Could not connect to MySQL
به پیوست به صورت تصویری مشکل رد نشدن از قسمت اتصال به پایگاه داده را گذاشتم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید][IMG]http://www.parsgig.com/storage/file/getfile/uid/2NmE7/t/1387007812/key/e4e873fc97562474daf468f5885f044a[/IMG
]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
لوکال یا روی هاست ؟
با چه مشخصاتی ؟
در پناه ایزد
روی هاست میخوام نصب کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mersad [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
هاست من رایگانه و اونو از vvs.ir گرفتم که هر چی تو سی پنل پایگاه داده میسازم (طبق اصول)با جوملا باهاش ارتباط برقرار نمیکنه و خطای ذکر شده در بالا رو میده
بنده پس از گشتن کل اینترنت در مورد این مسئله جواب را در تغییر دادن ادرس نام هاست در هاست های رایگان از localhost به mysql.name hoste shoma پیدا کردم
برای مثال من از سایت vvs.ir استفاده میکنم پس باید نام هاست خودم رو به mysql.vvs.ir تغییر بدم
امیدوارم که با اشتراک گذاری این مطلب توانسته باشم برخی کاربران و مدیران این سایت پر ارزش رو کمک کرده باشم.
با تشکر از سایت خوبتون
با سلام
من هنگامی که میخوام جوملا 3 رو نصب کنم،در مرحله ی "ایجاد جداول پایگاه داده" میمونه و هیچ گاه به مرحله ی بعد نمیره. از نسخه php 5.5.6 و joomla 3.2 استفاده میکنم. براوزرهای internet explorer & firefox & google chrome رو امتحان کردم ولی بازم جواب نداده ولی با همین نسخه ها روی یک pc دیگه ای این مشکل وجود نداره و بدرستی کار میکنه. پس مشخصه که مشکل از ویندوز یا تنضیماتشه. اگه کسی کمکم کنه ممنون میشم.
با سلام خدمت اساتید
منم راستش مشکلی مشابه دوستمون amir.kh66 دارم که فرمودن
در این رابطه باید بگم من روی لوکال و ویندوز 8.1 دارم نصبش می کنم البته از قسمت phpAdmin که وارد میشم می تونم جدولهایی رو که ساخته ببینم اما همزمان توی قسمت مراحل نصب همچنان در مرحله ایجاد جداول گیر کرده و
اون progressbar مربوطه هم پیش نمیره
فکر میکنید مشکل از کجاست؟
در ضمن php 5.4 و MySQL 5.6 و Apache 2.4 رو با استفاده از wampserver 2.4 نصب کردم ممنون میشم راهنمایی نمایید
سلام
آقا منم دقیقا مشکل دوستمون رو دارم.اگه کسی میدونه کمک کنه.:confused:
سلام
مراحل نصب جوملا 3 چقدر طول می کشه؟؟
الان حدود 25 دقیقه روی صفحه در حال نصب ایجاد جدول های پایگاه داده مونده.
این موضوع طبیعیه یا مشکل پیش اومده.
آخه هیچ خظایی نداده.
دروود
نصب جوملا در کمتر از 5 دقیقه است
تو بدترین حالت
مشخصات سرور شما چی هست ؟
پنل هاست شما ویندوزی هست یا لینوکسی ؟
در پناه ایزد
من به صورت لوکال نصب می کنم.
سلام به همگی
من خودم هم نتوانستم جوملا 3 را روی WMAP نصب کنم دقیقا توی مرحله پایگاه داده گیر می کنه
خیلی هم وقت گذاشتم ولی جواب نداد
بهتون پیشنهاد می کنم وقتتون را تلف نکنید و از هاست های رایگان استفاده کنید
بخصوص که هاست های رایگان به شما این امکان را می دهد که دقیقا محیط واقعی CPanel را ببینید و حتی Subdomain بسازید و حتی Web mail راه اندازی کنید و ....
من الان چند روزی هست دارم از هاست رایگان XZN.ir استفاده می کنم
موفق باشید
سلام
کسی میتونه بگه این خطا واسه چیه ؟!
Your host needs to use PHP 5.3.1 or higher to run this version of Joomla!
از ومپ سرور روی لوکال هاست میخوام استفاده کنم . ورژن پی اچ پی هم 5.4.2 هستش ،
سلام خدمت شمانقل قول:
نوشته اصلی توسط afshin.hasanzadeh [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مشکل شما در نسخه php میباشد
برای نصب جوملا3.2 باید نسخه php شما از5.3 به بالا باشد
از سرور های رایگان استفاده نکنید به مشکلات زیادی ممکن هست برخورد کنیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط mstar [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در پناه ایزد
عرض کردم مشخصات سرور رو بگید !نقل قول:
نوشته اصلی توسط mehrdadsheikhi [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
از چه شبیه سازی استفاده میکنید و با چه ویندوزی ؟
در پناه ایزد
عزیزم اگه یه خورده دقت میکردی میدین که نوشتم ورژن پی اچ پی من 5.4.2 هستشنقل قول:
نوشته اصلی توسط moji_zh [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یعنی بالا تر از 5.3.1 !!
ممنون بابت ترجمه کردن خطا ! :)
دوست عزیز سلام
اگر ورژن php شما بالاتر از 5.3.1 باشد نباید خطای مربوطه را داشته باشید.
لطفا سرور مجازی خود را حذف کنید واز سایت ومپ سرور نسخه جدید را دوباره دانلود و تست نمایید.
موفق باشید.
در تکمیل مطالب دوست خوبم محمد محسنی عزیز
اگر روی لوکال استفادهمیکنید با ویندوز 8 باید از اخرین ورژن وم÷ یا زمپ استفاده کنید
در پناه ایزد
ممنون از راهنمایی های دوستان
همه این کار ها رو کردم ، حتی ویندوز رو دوباره نصب کردم تا تمامی برنامه های مربوط به برنامه نویسی ASP.NET و Sql Server از رو سیستم پاک بشه
ولی بازم نشد ! :(
سلام
یه توضیحی در مورد اشکال نصب در جوملا 3 ورژن php باید بالاتر از 5.3 باشه و نام هاست هم باید به جای localhost به آدرس دیتابیس سرویس دهنده تغییر کنه.
البته اینا هیچ کدام کمکی به رفع خطای پیدا نکردن دیتابیس نمی کنه. تنها کاری که باید بشه تا این خطا رفع بشه اینه که حتما واسه دیتا بیسی که درست کردی رمزعبور تعیین کنید. واسه من که رو هاست رایگان xzn.ir امتحان کردم جواب داد.
سلام
منم همین مشکل دارم
php ورژنش از 5.3 هم بیشتره،
من روی cpanel دارم نصب میکنم.
دوستان اگه مشکلشون رفع شده لطفا بگید که منم همون کارو انجام بدم!!!
دروود
اگر موفق نشدید اطلاعات رو به صورت خصوصی ارسال کنید
در پناه ایزد
سلام من جوملا 3 رو که نصب میکنم Magic Quotes GPC این گزینه خیر / کلید ادامه هم نیست که بزنم باید چیکار کنم ؟
دوست عزیز سلام
برای حل این مشکل به مدیر سرور خود در تماس باشید.
موفق باشید.
من هم همین مشکل رو دارم از ساخت جدول رد نمی شه من روی لوکال نصب کردم
مشخصات WampServer من
Server Configuration
Apache Version :
2.4.4
PHP Version :
5.4.16
Loaded Extensions :
Core
bcmath
calendar
ctype
date
ereg
filter
ftp
hash
iconv
json
mcrypt
SPL
odbc
pcre
Reflection
session
standard
mysqlnd
tokenizer
zip
zlib
libxml
dom
PDO
Phar
SimpleXML
wddx
xml
xmlreader
xmlwriter
apache2handler
gd
mbstring
mysql
mysqli
pdo_mysql
pdo_sqlite
mhash
xdebug
MySQL Version :
5.6.12
دروود
دوست عزیز باید به مدیر سرور اطلاع بدید !
در پناه ایزد
سلام
دوست من من با لوکال هاست مشکل دارم روی سیستم خودم نمی تونم نصب کنم نه در هاست
اگر تنظیم خاصی هست بگید من انجام بدم که درست بشود
display erorr رو روشن کنید تا خطا نمایش داده بشه !
روی ومپ کلیک کنید php > php siting
در پناه ایزد
سلام به همه دوستان
منم دقیقاً همین مشکل دوستان رو دارم
ویندوزم8
ومپ2.4
ولی مرحله ایجاد جدول های پایگاه داده گیر میکنه
جوملا3.2.3 و 2.5.19 همشون گیر میکنن
راهی داره یا بابرنامه دیگه ای میشه نصبش کرد؟
اگه میشه برنامه و روشش رو بگین لطفا
از ورژن پایین ومپ استفاده کنید ...
نتیجه رو بیان کنید
در پناه ایزد
سلام
آقا من میتدیم زیاد ازم خزده نگیرین
موقه نصب جوملا اوایل تو قسمت ایجاد جدول گیر میکرد و نصب تموم نمیشد.
ببخشید یادم رفت بگم با wampserver و روی حالت لوکال نصب میکنم.
بعد با سرچ فراوان فهمیدم باید توی نرم افزار wampserver بهش اجازه دسترسی بدی. مشکل حل شد و جداول ایجاد شد حالا تو نصب اطلاعات نمونه گیر میکنه و نصب تموم نمیشه. باز مثل قبل
به جای دیگه هم باید اجازه دسترسی بیشتر بدم؟
سلام
وقتی تغیراتی رو روی لوکال انجام می دم و انتقال می دم روی سایت از طریق اینترنت و پس از اینپورت کرد و اصلاح تغیرات کانفیگوریشن هیچ تغییری در صفحه سایتم اعمال نمیشه چرا؟ لطفا کمک