سلام دوستان
من مي خوام در يك مطلب يه عكس قرار بدم
در اديتور مطلب روي لينك درج عكس كه مي زنم يه پنجره اي باز ميشه ك بايد منبع رو وارد كني
نمي دونم چي بايد وارد كنم
در ضمن عكسمم آپلود كردم
مرسي از راهنماييتون
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان
من مي خوام در يك مطلب يه عكس قرار بدم
در اديتور مطلب روي لينك درج عكس كه مي زنم يه پنجره اي باز ميشه ك بايد منبع رو وارد كني
نمي دونم چي بايد وارد كنم
در ضمن عكسمم آپلود كردم
مرسي از راهنماييتون
خب لینک عکس رو اونجا کپی کن عکس میاد دیگه
سلام
دوست عزيز، اگه عكسو آپلود كردين بايد در انتهاي اديتور روي تصوير كليك كرده و پس از انتخاب عكس آپلود شده روي درج كليك كرده تا عكس تو مطلبتون بشينه!
موفق باشيد
با سلام.
آدرس صفحه عکس را باز کنید. روی عکس راست کلیک کنید و گزینه Copy Image را انتخاب کنید. حالا در ادیتور آن را Paste کنید.
موفق و پیروز باشید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahed_azzahra [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SamanDownload.ir [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
آدرس صفحه عكس يعني كجا؟
در مديريت رسانه ها ؟ يا آدرس فولدري كه عكس آپلود شده؟
در اديتور روي آيكن اضافه / ويرايش كردن عكس كه كليك مي كنم فيلد منبع داره ولي جايي براي اينكه عكسهاي آپلود شده را ببينم و انتخاب كنم ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط elyastel [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با سلام.
آدرس عکس منظور همون آدرسی است که عکس مورد نظر را آپلود کردید و با آن آدرس عکس باز می شود.
موفق و پیروز باشید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahed_azzahra [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من سايتم فعلا روي لوكاله
آدرس زير را ميذارم:
C:\xampp\htdocs\Joomla\images\tasavir
ولي نشون نميده عكسو
سلام
نباید از آیکن تصویر ادیتور استفاده کنی، بلکه زیر ادیتور یه دکمه هست که نوشته "تصویر". با کلیک رو اون دکمه هم میتونی عکس آپلود کنی هم عکس های آپلود شده رو درج کنی. باید دقت کنی که فقط عکس های پوشه images و زیرپوشه هاش از این طریق قابل درج هستند
مرسي از لطفتون
درست شد
اشكال كارم اين بود كه روي آيكن درج عكس كه در بالاي اديتور در نوار ابزار بود كليك مي كردم
با تشكر
موقع انتخاب تصویر صفحه آفلاین این پیغام خطا میاد
PHP Warning: Invalid argument supplied for foreach() in \\ENKOMPASS-SAN\SAN\Users\cPanel\pnkateeb\public_html\administ rator\components\com_media\models\manager.php on line 71
باید چکار کنم؟!؟