من می خوام بخش Comment به مطالبم اضافه کنم . اگه با کد زدن راحت میشه ایجادش کرد لطفا راهنمایی کنید در غیر اینصورت کامپوننت معرفی کنید . ممنون
نمایش نسخه قابل چاپ
من می خوام بخش Comment به مطالبم اضافه کنم . اگه با کد زدن راحت میشه ایجادش کرد لطفا راهنمایی کنید در غیر اینصورت کامپوننت معرفی کنید . ممنون
اگر منظورتون ارسال نظر هست => [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نصبش کردم ولی زمانی که ماژولش وباز می کنم یه پیغام نمایش داده می شه که plugin یافت نشدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mehdininja [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
از مسیر مدیریت پلاگین System - JComments
رو فعال کنید
پلاگینی که مربوط به comment باشه ایجاد نشده چیکار کنم؟
دوست عزیز کامپوننت قبلی رو حذف کنید . و اینو نصب کنید . [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اینم نصب نمیشه چون من جوملا 3.0 هست.من کامپننت jcomment اضافه کردم ولی کلا نمیدونم باید چطوری باهاش کار کنم
دوس عزیز . اگر نتوستین نصب کنید . یوزر پسورد سایتتون رو به من پ.خ کنید تا براتون نصب کنم .
.
کامپوننت رو از مدیریت جوملا و هم از هاست پوشه کامپوننت حذف کنید . دوباره نصب کنید .
اگه نشد پ خ کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
براتون پیام گذاشتم . در صورت امکان بررسی کنید
براتون پ خ گذاشتم لطفا بررسی کنید. کارم خیلی فوریه ممنون میشم سریع جواب و بهم بدید
دروود
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در پناه ایزد
این کامپننت نصب شده ولی اصلا نمیتونم باهاش کار کنم نمیدونم چطوری یه بخش نظردهی جدید ایجاد کرد خیلی گیرکردم راهنمایی کنید ممنووووون
اینو دانلود کردم ولی نصب نمیشه باید چیکار کنم؟ میشه راهنمایی کنید
سلام - درساتش کردم
به خاطر این بود که در تنظیماتش مجموعه ای که باید جی کامنت در ان نمایش پیدا میشد رو انتخاب نکرده بودید .
خییییییلی ممنووووون :oمیخوام فقط تو 2 تا فرم نمایش داده بشه .از کجا باید تنظیمش کنم؟ بازم ممنون
از setting
کدوم بخش هر کاری می کنم درست نمیشه
از سربرگ های settint
از سر برگ مجموعه ها مجموعه مورد نظر خودتون رو انتخاب کنید
در پناه ایزد