سلام به همه دوستان
من یه سوال داشتم می خواستم ببینم جوملا مثل ورد پرس افزونه سئو داره یا نه
یه سوال دیگم اینه که میگن جوملا راحت هک میشه دورست یا نه
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام به همه دوستان
من یه سوال داشتم می خواستم ببینم جوملا مثل ورد پرس افزونه سئو داره یا نه
یه سوال دیگم اینه که میگن جوملا راحت هک میشه دورست یا نه
سلام دوست عزیز تبریک میگم عضویت شما رونقل قول:
نوشته اصلی توسط aryadid [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جوملا هم مثل وردپرس یک cms هست هر cms ای ممکن هست سئو بشه و هم ممکنه هک بشه
از نظر ماژول و کامپوننت جوملا بسیار قوی تر هست و افزونه های خیلی زیادی داره تا وردپرس
وردپرس بیشتر برای سایت های وبلاگی قدرت دارد
موفق باشید
دروود
پایه و اساس نظریه ساخت این دو cms یا سیستم مدیریت محتوا با هم متفاوت هست
وردپرس بر پایه وبلاگ هست و نیاز های موارد وبلاگی و دانلودی رو خوب براورده میکنه
با جوملا میتونید اکثر موارد رو پیاده کنید از افزونه های جوملا هم میتونید کمک بگیرید ( با بیشتر از 9000 )
بسته به نیاز شما هست که انتخاب مناسب انجام بدید
در پناه ایزد
از نظر افزونه جوملا نسبتا ضعیفه و اینطور نیست که هر افزونه ای که وردپرس داره جوملا داشته باشه
منظور شما به عنوان مثال چه افزونه ای هست ؟
موردی نام ببرید !
در پناه ایزد
میلاد جان این دو اصلا قابل قیاس نیستن، از نظر افزونه ای جوملا بهتره ولی گفتم که نباید اینچنینی مقایسه بشن:
شما باید ببینی نیازت چیه! اگه می خوای یک وبسایت خبری ساده داشته باشی 100% از ورد پرس استفاده کن، اگه می خوای یه وبسایت سازمانی و شرکتی داشته باشی که بهتره از جوملا استفاده کنی.
جوملا با افزونه هایی که داره تقریبا هرچی فکر کنی و بخوای تو سایتت پیاده کنی رو برات انجام میده. و در این مورد ورد پرس محدود تره
ولی ورد پرس با سئو بسیار خوبی که داره می تونه برای سایت های خبری و اونایی که می خوان تو دید باشن بهتر باشه، هرچند با رعایت موارد سئو تو جوملا هم میشه به این مهم رسید.
در مورد سوال اولتون که گفتید جوملا افزونه سئو داره و آیا براحتی هک میشه باید بگم
نه به همین راحتی که گفتید، ورد پرس راحت تر هک میشه،
در واقع هیچ سایتی و هیچ cmc تو دنیا نیست که بگه من هک نمیشم، با رعایت موارد ایمنی خطر هک شدن رو می تونید تا 60% کاهش بدید.
افزونه های سئو خوبی هم داره
جوملا 3 سئو بسیارر خوبی رو راه اندازی کزده که میشه گفت قابل رقابت با وردپرس در این زمینه هم هست ...
در مورد مسائل امنیتی هم به این سادگی نمیشه نظر داد
امنیت یه موضوع نسبی هست
موارد و نکاتی هست که رعایت بشه و به روز بودن رو در نظر داشته باشیم از اونجایی که تیم امنیتی هستند که مدام روی این مسئله کار میکنند پس ...
این که شما میخواهید چه سایتی رو راه اندازی کنید مهم هست برای انتخاب
میشه اکثر موارد رو با هر دو cms اجرا کرد ولی بنا به انتخاب شما کیفیت مار شما هم تغییر میکنه
در پناه ایزد
از تمام عزیزان ممنون برای هم فکری خوبتون
راستش من یه سایت دورست کردم با ورد پرس
من aspکارم ولی می خاستم سایتم تو گوگل بیاد تو صفحه اول برای همین از ورد پرس استفاده کردم که سئو قوی داشته باشم
خیلی روی این سایت حساب کردم اگه وقت دارین یه سر بهش بزنین ایراد و خرابیشو بهم بگین
هرکی بتون کمکم کنه لطف کرده
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
حالا اگه میبینید با جوملا سریع تر میتونم جواب بگیرم بگین تا یه سایتم با جوملا بزنم
بازم از همه ممنونم
نه باید تو سئو صبور باشید
سرعتم پایینه سایتتون رو ندیدم
اما تجربیات من که با اکثر سیستم های مدیریت محتوا کار کرده ام جوملا رو پیشنهاد میدم
بهترین سیستم مدیریت محتوای جهانی
امنیت ( دست تیزهوشی شما و فضا گرفتن از سرور مطمئن )
قالب بدون شک قالب های جوملا برتر هستند ( سئو به خوبی رعایت شده اند )
ماژول ( به اندازه کافی منتشر شده که بتونه نیاز هر سایتی با هر محتوایی رو براورد کنه )
کامپوننت ( هر چند افزونه های فوق العاده خوب تجاری هستند اما اینجا ایران است و .. )
من برای سیستم فروشگاهی نیمه حرفه ای - شرکتی - سازمانی - معرفی محصول - خبری - فیلم و هنر جوملا رو پیشنهاد میدم
هم مدیریتش اسونه هم هر مشکلی پیش بیاد مانند وردپرس چون طرفداران زیادی داره اموزش های مختلفی در سطح اینترنت پیدا میشن
برای سایت های خبری باز هم من جوملا رو ترجیح میدم چون با کمی دقت در سئو بندی چیزی از وردپرس کم نداره
من سایتم رو دو ماهه اوردم تو صفحات اول گوگل و رنکینگ الکسا ( هر چند اعتباری نداره ) اما چون خیلی از تیم های سئو شعارشون دو رقمی کردن رنک الکساست من طی 47 روز اومدم 42 هزار
من کاملا مخالفم، سئوی ورد پرس اصلا قابل قیاس نیست با جوملا، و کمتر سایتی پیش میاد که با جوملا باشه و رنکش بیاد زیر 1000 در حالی که خیلی از سایت های ورد پرسی فعال به سرعت به زیر 1000 می رسند.نقل قول:
نوشته اصلی توسط nokian95 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اگر می بینی سایت شما اومده بالا بخاطر اینه که شما سایت مرجع داری، اگه می تونی یه سایت خبری بزن با جوملا و در عرض 6 ماه بیا زیر 20 هزار مطمیئنم که نمی تونی