سلام
من فایل های جومولا رو اکسترکت کردم ولی با رفتن به دامین صفحه نصب جوملا نمیاد
جوملا2.5رو استفاده کردم
ازهاست رایگان[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] استفاده کردم
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
من فایل های جومولا رو اکسترکت کردم ولی با رفتن به دامین صفحه نصب جوملا نمیاد
جوملا2.5رو استفاده کردم
ازهاست رایگان[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] استفاده کردم
دروود
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در پناه ایزد
با سلام نصب کردم جوملا 2.5 اما قالب امیر کبیر نیست یعنی در بار اولی که نصب کردم بود اما برای بار دوم نصب میشه جوملا اما از قالب امیر کبیر خبری نیست؟
باید چکار کرد؟
با تشکر
در مرحله نصب،
نصب داده های پیشفرض یا نصب نمونه رو بزنید
یا
به بخش مدیریت افزونه ها » قالب ها برید و قالب پیشفرض رو انتخاب کنید
با سلام
من کاربر تازه وارد انجمن هستم ببخشید! شدیدا به کمک دوستان نیاز دارم چون نمیخام بازم ریستور بزنم به وردپرس برگردم!
من یه سال هست که سایتم در وردپرس بود توی این مدت میخواستم سایتم رو دوزبانه کنم ولی هزینش زیاد بود نتونستم تامین کنم، واسه همین جوملا رو نصب کردم خلاصه تمام زحمت یه ساله ام به باد رفت!
چهار روزه که درگیر هستم حتی نتونستم یه پست رو توی وبسایتم انتشار بدم!
کتاب جوملا 2.5 رو هم مطالع کردم بازم چیزی حالی نشدم
نتونستم سایت رو دوزبانه کنم خلاصه نتونستم کاری بکنم صفحه اول سایتم سفید و خال هست!
من جوملا 2.5 رو نصب کردم:
اولا میخام سایتم رو دوزبانه کنم ( به زبان فارسی و کُردی لاتینی)
من توی زبان های سایت گشتم کُردی لاتینی رو پیدا نکردم فقط کُردی سورانی ( زبان کردستان عراق) رو پیدا کردم، چون میخام سایتم به زبان فارسی و کُردی لاتینی باشه
دوما: میخام قالب سایت رو هم عوض کنم( هرچقدر تلاش کردم نتونستم)
سوما از یه دوست خیرخواه میخام این کارارو برام انجام بده ! اگه کسی پیدا نشه کمکم کنه مجبورم به پشتیبانم بگم ریستور بزنه بازم به وردپرس برگردم چون من اصلا کدنویسی رو بلد نیستم!
قربون دست شما استادان جوملا فارسی شدیدا به کمک شما نیاز دارم
ببخشید که مطلبو طولانی نوشتم تازه وارده هستم!
منتظر جواب و همکاری های شما هستم
دوستان اینو هم بگم من از آموزش ها چیزی متوجه نشدم چون فقط مدریت کردن سایت رو بلدم اینو گفتم تا برام آموزش ها رو نفرستید بلکه یه جوان فعال و خیر بیاد جلو تموم کارارو برام انجام بده
خیلی از شما ممنونم
منتظر جواب شما هستم
اینم آدرس سایتم : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بگو یه لقمه چرب و چیلی بزارید تو دهنم دیگه;)
بابا خب سخته دیگه کسی نیست کمکم کنه؟
کردی لاتینی چه جوریه؟ مثل انگلیسیه حروفش؟
سلام آقا خوبی میتونی انلاین بشی اگه مزاحم نیستم
با تشکر
اره مثل انگلیسی هست ولی شش تا حروفش فرق داره مانند ش : ş چ: ç ایـ : î خ:x او:û اِ:ê
تنها فرقش با انگلیسی همین شش تا حروف هست بقیش نوشتاری مثل هم هستن
اره مثل انگلیسی هست ولی شش تا حروفش فرق داره مانند ش : ş چ: ç ایـ : î خ:x او:û اِ:ê
تنها فرقش با انگلیسی همین شش تا حروف هست بقیش نوشتاری مثل هم هستن
اگه با من هستین من با کمال میل آنلاین هستم
اگه با من هستین من آنلاین هستم چون چهار روزه کارم فقط شده توی اینترنت انلاین شدن
ممنون
نه با شما نیستم دوست عزیز من اینکارا بلد نیستم که بتونم براتون ترجمه کنم از آرشام کمک بگیر بهتره
من با آرشام بودم
امیدوارم مشکلت برطرف شه
ببخشید من تازه وارد انجمن هستم اگه پیام تکراری دادم منو ببخشید
اگه با من هستین من آنلاین هستم
جانم آقا ابراهیم من که آنلاینمنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebrahimgood26 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزیز رونا جان این کار خیلی وقت گیره و زمان می بره باید فایل زبان انگلیسی یا همون کردی عراقی رو ویرایش کنیم به کردی لاتینی که می خوای، شما همه مراحل رو برو (نصب جوملا 2 زبانه) بعد زبان انگلیش یا کردی عراقی رو زبون دوم سایت کن، بعد فایل زبانش رو تغییر بده
آقا آرشام از همکاری شما خیلی خوشحال شدم چون واقعا چهار روز درگیرش بود داشتم ناامید میشدم
من جوملا 2.5 رو نصب کردم زبان کُردی عراقی و انگلیسی رو توش انتخاب کردم
چجوری فایل زبانش رو تغییر بدم؟ میشه کمی مراحل رو توضیح بدید داداش واضح بگو تا حالی بشم ممنونم
در ضمن در ترجمه کلمات و اصطلاحات به کُردی لاتینی من آماده هستم میتونم مفاهیم و اصطلاحات رو ترجمه کنم
فایل زبانی که می خوای ویرایش کنی تو این مسیره:
تو پوشه ی روت یا همون پوشه اصلی که جوملا در اون قرار داره »» language »» پوشه en-GB (اگه می خوای زبان انگلیسی رو ویرایش کنی) برای فارسی میشه fa-IR
با استفاده از یک ویرایشگر متن می تونی تغییرات لازم رو اعمال کنی
داداش آرشام من انگلسیم زیاد خوب نیست میتونم همون فارسی رو ترجمه کنم؟ اونجا کلی فایل هست باید همشون رو ترجمه کنم
یه سوالی هم داشتم اگه من اونارو ترجمه کنم بخش مدیریت سایت به زبان کُردی لاتینی میشه یا خود سایت علاوه بر فارسی کُردی لاتینی هم میشه؟
اگه فارسی رو ترجمه کنم زبان فارسی توش حذف نشه؟
سوال دیگه هم داشتم من میتونم زبان ترکی استانبولی رو هم نصب کنم بعد ترجمش کنم به کُردی لاتینی؟
اون مسیری که بهت دادم برای خود سایته، کامپوننت ها و ماژول و غیره، برای تغییر زبان مدیریت باید به این مسیر بری » administrator > languages
اگه فارسی رو تغییر بدی جایگزین میشه دیگه یعنی به عبارتی فارسی پاک میشه
ممنونم داداش
منم فقط واسه خود سایت میخاستم چون بخش مدیریت همون فارسی خوبه نمیخام بهش دست بزنم
داداش من میخام برای خود سایت زبان فارسی و کُردی لاتینی باشه
پس بهتره من به فارسی دست نزنم برم سراغ یه زبان دیگه؟ نظرت چیه ؟
چرا دوتا دوتا پست میزاری ؟ :confused:
می تونی از fa-IR بک آپ بگیری و یه زبان خودت ایجاد کنی و اسمش رو بزاری مثلا ku-KU
با عرض پوزش که دوتا پست گذاشتم
داداش من contact را از زبان ترکی استانبولی ترجمه کردم ولی بالای اون یه نوشته هست مانند زیر اونو چکارکنم تغییر بدم یا نه؟
; Joomla! Project
; Joomla! Turkish Translation
; Copyright (C) 2005 - 2014 Open Source Matters. All rights reserved.
; Copyright (C) Translation 2007 - 2014 Ümit Kenan Gönüllü
; License GNU General Public License version 2 or later; see LICENSE.txt, see LICENSE.php
; Note : All ini files need to be saved as UTF-8 - No BOM
تقریبا کدوم قسمت های این نوشته رو عوض کنم یا ترجمه کنم؟
اونایی که با ; شروع میشه فقط توضیحاته اون فایله، حذفش کنی یا تغییر بدی هیچ تاثیری نداره
سلام.من جوملا رو نصب کردم روس هاستم وقتی میرم داخل تا چند مرحله اول رو خوب پیش میره اما برای وارد کردن اطلاعات دیتابیس مشکل دارم.وقتی اطلاعات رو وارد میکنم میزنه اتصال به دیتابیس انجام نشد.میشه بگید چیکار کنم؟منظور از شناسه و پیشوند جداول چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ توروخدا کمکم کنید
لطفا پست را تکرار نکنید
در همان موضوع جدیدی که باز کرده اید پاسخ دادم
سلام خدمت آقا آرشام
خسته نباشی داش
من از دیشب تا حالا فقط تونستم از اون 68 تا فایل 14 تای اولش رو ترجمه کنم!!! بابا این خیلی سخته احساس میکنم جوملا 2.5 رو به فارسی ترجمه میکنم
راستی میخام اسم پوشه هارو هم تغییر بدم به ku-KU ، لطفا راهنمایی کنید ممنونم
راهی جز ترجمه این فایل ها وجود نداره؟
لازم نیست همه فایل ها رو ترجمه کنی، اونایی که نیازه و تو وبسایت نمایش میده رو فعلا ترجمه کنید.
بخش نوشتن مطلب رو هم که می تونید به هر زبونی که خواستید بنویسید، همینطور نامگذاری منو ها و عنوان ها و غیره
داداش قربون دستت پس بگو کدوم بخش هارو ترجمه کنم اسمشونو برام بنویس
یخدا از دیشب کار میکنم روش چشام قرمز شدن
---
سلام آقا آرشام ببخشید که دوباره پیام دادم
ببخشید من الان کدوم فایل ها رو ترجمه کنم لطف کنید اسم پوشه ها رو ذکرکنید ممنون میشم
باور کنید امروز کلا رو ترجمه یه فایل کار کردم خیلی طولانی بود
منتظر راهنمایی شما هستم
سلام من میخوام جوملا رو روی هاست رایگان نصب کنم تمام مراحلشو رفتم ولی وقتی به نصب خود جوملا میرسه تو مرحله پایگاه دادش گیر میکنه و نصب نمیشه میشه کمکم کنین
با سلا ببخشید کسی نیست کمکم کنه آقا آرشام کجایی؟ بابا ترجمه رو نصف کردم بگو کدومارو ترجمه کنم؟
بخدا اگه هاستم پولی نبود دست از کار سایت نوشتن میکشیدم میرفتم همون وبلاگمو ادامه میدادم!
دوست عزیز اونهایی که لازم داری رو ترجمه کن دیگه، من نمی دونم شما چه چیزهایی لازم داری به طور مثال تو پوشه language> fa-IR
فایل fa-IR.ini حتما باید ترجمه کنی چون در اکثر متونش بهش نیاز داری ولی در همون پوشه لازم نیست fa-IR.com_users ترجمه کنی اگر اگر وبسایت شما کاری با کاربران نداره و یا اگه میخوای قسمت کاربریش همون زبان باشه!
با سلام خدمت دوست عزیز
من اون فایل users رو توی یه روز ترجمه کردم! من از 68 فایل 41 تاشو ترجمه کردم! فقط یکی دوتاش طولانیه tr-TR.mod_language.ini اینو هم ترجمه کنم یا نه؟
من نتونستم تنظیمات دوزبانه کردن سایت رو فعال کنم اگه امکانش هست در ای زمینه کمک کنید تا سایت رو دوزبانه راه بندازم و منم بعدا کم کم بقیه فایل ها رو ترجمه کنم! شما میتونید توی بخش مدیریت سایتم این تنظیمات رو برای راه اندازی سایت اعمال کنین؟
ممنونم
با سلام خدمت دوست عزیز
من اون فایل users رو توی یه روز ترجمه کردم! من از 68 فایل 41 تاشو ترجمه کردم! فقط یکی دوتاش طولانیه tr-TR.mod_language.ini اینو هم ترجمه کنم یا نه؟
من نتونستم تنظیمات دوزبانه کردن سایت رو فعال کنم اگه امکانش هست در ای زمینه کمک کنید تا سایت رو دوزبانه راه بندازم و منم بعدا کم کم بقیه فایل ها رو ترجمه کنم! شما میتونید توی بخش مدیریت سایتم این تنظیمات رو برای راه اندازی سایت اعمال کنین؟
ممنونم
اونایی که mod داره یعنی ماژول اونایی که com داره یعنی کامپوننت
شما اگه فایل رو باز کنی از متنش می فهمی لازم به ترجمه هست یا نه، بقیه موارد هم که از طریق پیام پاسخ دادم
سلام آقا آرشام آنلاین هستی؟
من فایل language رو کاملا ترجمه کردم، در ضمن از آموزش ها هم چیزی یاد نگرفتم نتونستم کاری بکنمداداش لطف کن لینک یه آموزش تصویری کامل رو برام بذار یا خودت کمکم کن؟
اگه آقا آرشام نباشه کسی دیگه هست کمکم کنه که سایتم رو دوزبانه کنم( جوملا2.5 نصب کردم)
یه هفته هست سایتم تعطیله که هیچ! تموم آرشیو یه سال سایتم رو هم از دست دادم لطفا کمکم کنید سایتم رو دوزبانه راه اندازی کنم تا تلافی بشه
منتظرم
چرا جواب پ خ رو ندادید؟ شما رمز و دادید ولی آدرس سایت رو ندادی تا بررسی کنم:(:rolleyes:
ببخشید پیام خصوصی رو نگرفتم اینم آدرس سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ببخشید که دوباره پیام دادم
آقا آرشام من سایتم رو به آدرس وبلاگم دایرکت کردم از دیشب دایریکت رو حذف کردم ولی هنوز هم سایت به آدرس وبلاگم هدایت میشه!!
داداش میشه اینو هم حل کنی قربون دستت
داداش من فایل داخل زبان ترکی استانبولی رو ترجمه کردم همون tr_TR