من تا آخرین مرحله برای نصب جوملا 3 روی ومپ سرور 2.4 جلو رفتم ولی نوار آخر تمام نمیشه
و نصب انجام نمیشه
لطفا مرا راهنمایی کنید
نمایش نسخه قابل چاپ
من تا آخرین مرحله برای نصب جوملا 3 روی ومپ سرور 2.4 جلو رفتم ولی نوار آخر تمام نمیشه
و نصب انجام نمیشه
لطفا مرا راهنمایی کنید
دروود
چه ورژنی از جوملا ؟
انلاین نصب میکنید ؟ یا لوکال ؟
از کجا دریافت کردید ؟
اگر لوکال ! چه شبیه سازی ؟ چه ورژنی از شبیه ساز ؟
در پناه ایزد
نسخه آرش کمان گیر
روی لوکال نصب می کنم
از همین سایت دانلود کردم
ومپ سرور 2.4
ممنونم که پاسخ دادید
من هم چنین مشکی رو دارم.هر بسته نصبی رو (quick start ) رو که با ومپ سرور 2.2 روی لوکال میریزم و مراحل نصب رو انجام میدم،ولی وقتی وارد سایت میشم هیچ اتفاقی رخ نداده ،میشه یه راهنمایی بفرمایید.در ضمن ومپ سرور رو هم روی مود آنلاین میزارم که البته بازم فرقی نمیکنه
با سلام
اینجانب هم به مشکل شما رسیدم :
1 - پس از نصب wamp روی لوکال و اجرای آن با رنگ سبز و پس از راهنمائی سایت با ایجاد پایگاه داده مشکلی نبود و کار ادامه پیدا کرد
2 - در مرحله سوم نصب جوملای 3 - صفحه چکیده ( اتمام نصب) ادامه داده شد و با فشردن کلید ادامه وقتی وارد صفحه بعد میشود پراگرس بار تا حدودی جلو آمده و همینطور میماند و ادامه کار ممکن نیست ؟
3 - یعی در صفحه در حال نصب مرحله اول (پشتیبان گیری از پایگاه قدیمی انجام شده و در ردیف دوم (ایجاد جداول پایگاه داده قفل می کند) ؟
4 - آیا مسیر یا راه را اشتباه طی کرده ام ؟
ممنون میشوم کمکی نمائید
دوستان شما باید یک نام دتابایس درست کنید وقتی درست کردی تو مراحل نصب بجای نام هاست لوکال هاست بذارید که خودش گذاشته نام کاربری هم root بذارید و رمز عبور رو خالی بذارید و تو قسمت نام پایگاه که درست کردی رو وارد کنید بعد منتظر بمون من 2 دقیقه برام طول کشید که نصبش مردم
با تشکر
با سلام
دوست عزیز تمامی مراحل گفته شده و راهنمای در سایت را اعمال کرده ام
کاربر و نام پایگاه داده و الباقی را تا درست وارد نکنی از این مرحله جلوتر نمی رود و خطا برمیگرداند
در نهایت پس از همه این مراحل به مشکل مطرح شده رسیم
و هنوز جوابی از سیستم نمی آید و همینطور مشغول است
دوستدار شما
با سلام به همگی
wamp دیگه شورش رو درآورد، ومپ ایراد داره و برای حل هر مشکلی که شما اشاره کردین و دوستانم گزارش می دن باید درون کد php.ini تغییراتی ایجاد کرد
خیال خودتون رو راحت کنید و xampp نصب کنید لطفا
ومپ ایراد نداره !
ومپ وا بسته ویندوز و جوملا هست !
بر اساس تغییرات این دو باید در بر نامه خودش هم تغییر ایجاد کنه
تجربه ثابت کرده که ومپ بهترین گزینه هست
در حال حاضر با وجود ارتقا جوملا و ویندوز به صورت تقریباً همزمان ومپ هم نسخه 2.5 رو ارائه کرده
دوستان از اخرین نسخه حال حاضر که 2.5 هست استفاده کنند خود ومپ هم اعلام وفع مشکلات در این ورژن کرده
در پناه ایزد
اولش شما میگی ایراد نداره بعد در آخرین خط نوشتتون میاید میگید ومپ اعلام رفع مشکل کرده،نقل قول:
نوشته اصلی توسط mersad [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
آها درسته ایراد با مشکل فرق داره، دوستان ببخشید!
تجربه ثابت کرده ومپ بهتره؟؟ میشه بگید کدوم تجربه اینو ثابت کرده؟
دوست عزیز اینجا یه انجمن تخصصی هست
انجمن املا و انشا نیست !
ایراد اول منظور ضعف نرم افزار بود که عرض کردم مشکلی نداره ...
مشکل رو برطرف کردن یعنی رفع باگ انجام شده نسبت به نسخه های جدید ...
برای صدیق این موضوع میتونید ورژن جوملا 3.0 یا 2.5 رو با ومپ 2.4 میتونید بدون مشکل استفاده کنید . پس ...
سعی کنید در پست ها ی خودتون از ادیبات و الفاظ مناسب تری استفاده کنید
در پناه ایزد
اولا ادبیات و الفاظ بنده مناسب بود
ثانیا برای صدیق این موضوع بنده هم آخرین ورژن ومپ رو نصب کردم و متاسفانه دچار همان ایرادات یا به قول شما مشکلات قبلی شدم، هرچند این ایرادات با دستکاری در کدها قابل رفع است اما لقمه رو برعکس خوردن است.
زمپ xampp به مراتب بهتر از ومپ است، من سالها بود که با ومپ کار می کردم ولی الان 2 ماهه با زمپ کار می کنم و بنا به تجربه شخصی ام میگم زمپ خیلی خیلی خیلی بهتره. شما جزو انسانهایی هستی که سخت تغییر را می پذیرند. هرگز حاضر نیستی زمپ رو امتحان کنی چون با ومپ شروع کردی و سالها کار کردی.
پست قبلی رو هم که میخواستیم بحث و تبادل نظر کنیم بستی!
این یکیو دیگه نبند مردم فکر می کنند کم آوردی
موفق باشی
این که میفرمائید ادبیات شما مناسب بود قطعاً ماست هیچ ماست فروشی ترش نیست !
در مورد برتری های ومپ یا زمپ هم میتونیم در تاپیکی جدا با هم مقایسه کنیم ...
این که شما با ادیت کردن کد ها مشکل رو حل نمیکنید
صورت مسئله رو پاک میکنید ! فقط نمایش خطا برداشته میشه
کاربران جوملا و ما بقی cms ها اکثراً بنا به امار دارن از ومپ استفاده میکنند
شما به مشکل برخوردید ! حالا زمین و زمان رو به هم میریزید که ومپ مشکل داره ؟!!!
دلایل زیادی میتونه وجود داشته باشه که شما نمیتونید استفاده کنید
در پناه ایزد
دقیقا این یه بخشه ماجراست که نشون میده ومپ ایراد داره و کاربراش مجبور میشن صورت مسئله رو پاک کنند. در واقع خودتون جواب خودتون رو دادید. در ضمن بنده هم عرض کردم خیلی از این گزارشات به دست بنده رسیده مبنی بر ایرادات ومپ، بنابر این تنها من نیستم که این مشکلات رو تجربه کردم، در ضمن من هم از ومپ استفاده می کنم و هم از زمپ، و زمپ رو به مراتب بهتر دیدم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط mersad [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در مورد مقایسه هم همینقدر بگم که ومپ فقط رو ویندوز اجرا میشه ولی زمپ یک مولتی پلتفرمه | زمپ این امکانات رو داره که کاربران حرفه ای بلدن خوب ازش استفاده کنن و کاربران ضعیف از شبیه ساز ضعیف تری استفاده می کنند مثل ومپ :
mail server, FTP server, accelerator, web-dav, ssl
نکته اول این که نرم افزار باید دارای هوش باشه و بتونه در موقع مناسب عکس العمل مناسب نشون بده
این که ارر میده یعنی یه جای کار شما میلنگه ... وگرنه میشه اعلام کنه و کار کنه مثل زمپ ...
این که شما میفرمایید خطاهای زیادی به شما گزارش میشه !!! شما مگه مرجع دریافت خطا هستید ؟!!
شما که نمیتونید بنا به این که این نرم افزار مولتی پلتفرم هست بگید بهتر هست ؟!!!
از اونجایی که تخصص همیشه بیشتر کار ساز هست ... نرم افزار تخصصی که فقط روی ویندوز کار میکنه بهتر میتونه کاربران ویندوز رو ساپورت کنه تا یک مولتی پلتفرم ...
همه مواردی که بیان کردید در ومپ هم قابل مدیریت هست
در پناه ایزد
نکته اولتون رو قبول ندارم چون زمپ هم دارای هوش و همان کدنویسی های ومپه فرقش اینه که تو زمپ این ارادات اصلا وجود نداره که بخواد نشون داده بشه یا نه ولی تو ومپ این ایراد وجود داره و با دستکاری تو کد ها این ایرادات نشون داده نمیشه درحالی که به قوت خودش باقیست.
نکته یعدی اینکه من مرجع دریافت خطا نیستم، بنده کار اصلیم برنامه نویسی C# و asp هست و در حال حاضر هم تو شرکتی مشغول به کار هستم، به خیلی از دوستانم و همکارانم تو شرکت جوملا و نصب اونو تو ومپ آموزش دادم و اونا با کوچکترین مشکل به من رو میاورند، از این رو این اخطار ها خصوصا پس از نصب جوملا 3 به بنده زیاد گزارش میشه، در ضمن بنده علاوه بر این انجمن در انجمن جهانی و یک انجمن دیگر جوملا عضو هستم و پست های بیشماری از کاربران می بینم که مشکلشون با ومپ هست.
دید شما هم نسبت به تخصص و تخصص گرایی کاملا اشتباهه، این دو نرم افزار هر دو تخصصی هستند با این تفاوت که ویژگی های زمپ و امکاناتش، سرعتش، مموریش و .... بالاتره
پیشنهاد می کنم حداقل یه سایتتون رو رو زمپ پیاده کنید نه به خاطر اثبات حرف من بلکه بخاطر تجربه کردن، شاید بنده اشتباه می کنم....
عرض نکردم زمپ هوش نداره !
بر خلاف گفته شما ! با تجربه خودم و بسیاری از دوستان نمایش خطاهای زمپ بیشتر از ومپ هست !!!
این که شما در انجمن ما و انجمن های جهانی و انجمن دیگری فعالیت میکنید تنها نیستید !
قطعاً دوستان دیگری هم مانند شما هستند این که زیاد این خطا ها رو میبینید دلیل استفاده زیاد اون هست ...
نسبت به میزان کاربرانی که از این نرم افزار استفاده میکنند و کاربرانی که خطا دریافت میکنند ناچیز هست ...
قبلاً در پست های جداگانه و در پست های بالا تر همین تاپیک عرض کردم
ومپ هم گام با جوملا و ویندوز پیش میره ...
این که شما از جوملا 3 استفاده کنید به مشکل بر میخورید باید ومپ خودتون رو هم ارتقا بدید !
از این که راجب دید بنده به این وضوح قضاوت میکنید تشکر میکنم !
اما مهم این هست که من عرض نکردم زمپ تخصصی نیست اون هم تخصصی ولی وقتی باید خیلی از موارد مشترک بشه روی پلتفرم های ویندوز و لینوکس و غیر و ... قطعاً ممکن هست تمرکز کمتری روی پلتفرم ویندوز باشه پس ...
تجربه کار با این نرم افزار رو دارم و با مشکلات بسیاری برخوردم که ومپ رو ترجیح میدم !
در پناه ایزد
طبیعتا هوش زمپ اگر بالاتر نباشه پایین تر از ومپ نیست.
بنده تعجب می کنم که شما چگونه برای اثبات حرف خود، یک ویژگی آس این محصول رو زیر سوال می برید و اونم مولتی پلتفرم بودنشه.
شما می فرمایید ومپ با آخرین نسخه جلو میره و بر این طوری تاکید می کنید که انگار زمپ بروز نمیشه
اینکه کاربران زیادی از ومپ استفاده می کنند دلیل بر بهتر بودنش نیست. و می تونه دلایل زیادی داشته باشه مثل ناآشنا بودن کاربران نسبت به زمپ و یا حجم زیاده زمپ، من خودم برای اولین بار ومپ رو ترجیح میدادم دانلود کنم تا زمپ،
در این مورد و این ایرادات که برای نصب جوملا 3 و اینا بوجود می اومد بنده هم اولین راهی که به ذهنم می رسید نصب آخرین ورژن ومپ بود، ولی این مشکل رو حل نکرد. من مبحثی رو در فروم جوملا جهانی دیدم که کاربری گفته بود مشکلات ومپ رفع شد، ولی کاربران دیگه باز هم پست گذاشتند که نشده، همونطور که برای خودم نشد، لینک رو به محض پیدا کردن براتون میزارم
نقطه قوت زمپ مولتی پلتفرم بودنش هست !
من میگم این نقطه قوت نیست ! چون هیچ کسی نمیتونه همزمان تو چند پلتفرم استفاده کنه ! پس باشه یا نباشه برای یه کاربر تفاوت خاصی نداره !!!
میتونه امار استفاده از این نرم افزار رو بالا ببره !
اما چرا با این ویژگی باز هم کاربران ویندوز ومپ و کاربران لینوکس لمپ رو ترجیح میدن !!!
چون ارر های زیادی داره
یوزر فرندلی نیست
سنگین هست
با جوملا 3 و اخرین ورژن ومپ به دفعات کار شده و مشکلی نبوده !
مشکل خودتون رو بیان کنید ...
در پناه ایزد
من اشاره ای به نقطه قوت نکردم، ویژگی بارز و خوب این شبیه ساز رو گفتم،
زمانی که شما گفتید برای کاربر فرقی نداره به هر شکل باید رو یه پلتفرم کار کنه، من فهمیدم ادامه ی این بحث اشتباهه محضه
زمپ یوزر فرندلی نیست!؟!؟! چهار تا باکس داره stop / play از این راحت تر و یوزرفرندلی تر؟؟ تو همون باکس ها admin داره و configs داره logs داره همش هم یه باتون سادست.
زمپ سنگینه درسته و ومپ خیلی سبکه و این سنگینی دلیل بر امکانات بیشترشه و در لود و کانفیگ سایت هیچ تاثیری نداره
همونطور که گفتم ادامه ی این بحث فایده ای نداره، تا زمانی که شما مستند و علمی حرف نمیزنی و فقط می خوای حرفتو به کرسی بنشونی
عذرخواهی میکنم ! شما همزمان هم از خاصیت نصب این نرم افزار روی ویندوز هم روی لینوکس استفاده میکنید و بهره میبرید ؟!!!
ومپ نیاز به همون استاپ و استارت هم نداره !!!
همین که قبول دارید رمپ سنگین تره خودش ...
حرف من نیازی به کرسی نشاندن نداره مشخصات و حقایق نرم افزار است
مثال
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در پناه ایزد
سنگینه چون قابلیت های بیشتری داره مثل جوملا که در مقابل وردپرس سنگین تره ولی قابلیت های بیشتری داره. همونطور که جوملا در برابر وردپرس مثل شهر در برابر روستاست. زمپ هم در مقابل ومپ مثب شهر در برابر روستاست.
ومپ نیازی به stop /play نداره چون باید با دردسر بری روش کلیک کنی و از بین چند گزینه restart یه کدوم رو بزنی بعدش صبر کنی تا سبز بشه
لینک میاری واسه ما، چندتا از این لینکا میخوای واست بیارم؟؟ سند شما این تاپیکه؟ تو همین تاپیکی که شما دادی نگاه کن چی نوشتن :
""I tend to hedge toward WAMPServer as I like it's format and layout and configuration style, but many others like the way XAMMP is designed and presented.""
"" Did enough research and deciding to go with XAMPP.""
"" As i will say windows compatibility and beginners help are advantages about Wamp"" منظورش اینه که واسه مبتدی های ومپ بهتره (البته اگه بهتون بر نخوره)
یه لینکی دادی که همه کاربران از زمپ تعریف می کنند ;)
کاربر مثل شما تعریف میکنه
خیلی جالبه شما رفتی پاسخ کاربر رو خوندی و اینجا بیان میکنی !!!
با کلیک روی برنامه ران میشه - با اگزیت و دوباره کلیک ریستارت میشه ( ساده ترین روش )
تفاوت ساختاری و تلفیقی و همخوانی با سرور بیشتر داره ومپ !!!
جواب کسی که با سابقه هست و 9000 تا پست داره رو ندیدی ؟!!!
بله کاربر تازه وارد باید بگه تازه واردین با ومپ کار میکنن ! چون ادعای کاربر تازه وارد از بازنشسته هم بیشتر ( البته اگه بهتون بر نخوره )
سند این تاپیک نیست
سند تجربه کاربران با سابقه جهانی هست ...
در پناه ایزد
من پست کاربر با تجربه رو برات گذاشتم همونی که 9000 تا پست داره :
I tend to hedge toward WAMPServer as I like it's format and layout and configuration style, but many others like the way XAMMP is designed and presented.
قبلش هم گفته در جواب سوال که پرسیده شده بود آیا ومپ و زمپ تفاوت چندانی دارند، پاسخ داد : Nope, not really, it basically comes down to the way it runs and looks and how you feel about each,
یعنی نه گفت ومپ بهتره و نه گفت زمپ، ایشون فقط اظهار نظر شخصی نمود.
زمپ هم با کلیک بر روی برنامه ران میشه و با دکمه شروع اجرا میشه و با دکمه توقف، متوقف میشه، از این آسون تر؟
""تفاوت ساختاری و تلفیقی و همخوانی با سرور بیشتر داره ومپ !!!"" میشه بگید این فرموده ی شریف چنابعالی از کجا اومده؟ شما با این حرفت، یه مشت محکم کوبیدی تو دهن اون فرد خبره ای که 9000 تا پست داره و گفته این دو هیچ تفاوتی ندارند.
کابر تازه وارد از باد هوا حرف نمیزنه با اعمالش می گه ومپ بهتره و با ادعایی که داره خودشو بازنشسته میدونه چون مثلا تعداد پستاش بیشتره!!! (البته اگه بهتون بر نخوره)
...
والا ما خودمون ترجمه کردیم و گوگل ترجمه کرد و دیکشنری هم اوردیم نتونستیم به ترجمه شما برسیم !!!کد:Nope, not really, it basically comes down to the way it runs and looks and how you feel about each, I tend to hedge toward WAMPServer as I like it's format and layout and configuration style, but many others like the way XAMMP is designed and presented.
من کاربر بازنشسته نیستم !!!
کاربر تازه وارد اعمالش کجاست که حالا نظر هم بده !!! مثل این میمونه شما 2*2 رو یاد بگیری بگی من ریاضی دانم
والا اون کاربری که تجربش بیشتره مثل [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] انتگرال هم بلد باشه نمیگه ریاضی دانم ولی این کاربر تازه وارد با 300 تا پست ... ( البته اگه بهتون بر نخوره )
این رو هم اضافه کنم که شما دیگه بحث رو از حالت تخصصی دارید به حاشیه میکشید ...
ترجیح میدم در پست بعدی تاپیک رو ببندم اگر همین روند رو ادامه بدید !
در پناه ایزد
شما تخصصی بحث می کنید مثلا؟؟
ترجمه دقیقا عین اون چیزیه که گفتم و لا غیر در پاسخ به سوال یکی از کاربران که پرسیده بود آیا ومپ و زمپ تفاوت بزرگی دارند? RussW پاسخ داد : نوچ! ولی شما تو پست بعدیت اومدی از یک تفاوتی نام بردی که معلوم نیست از کچا و بر چه اساسی و سندی گفتی و حرف RussW رو تکذیب کردی.
این که یکی میاد 9000 تا یا بیشتر پست میزاره دلیل بر خبره بودنش نیست یعنی شما می خوای بگی از hamidy یا خیلی های دیگه تو این انجمن که پست هاشون از 9000 تا کمترته خبره تر و با تجربه تری؟
اگه سطح درک شما از خبره و باتجربه بودن اینه که همین الان این تاپیکو مثل تاپیک قبلی ببندی بهتره. یعنی احتمال هم نمیدی که این تعداد پست برمیگرده به تاریخ ثبت نام کاربر، سطح فعالیتش تو انجمن و ....
پس اگه اینجوریه شما خیلی باتجربه ای از اون فردی که در عرض 10 ثانیه قادره هر سایتی رو هک کنه و تو انجمن هم عضوه خودش developer جوملا هم هست و تعداد پست هاش به 10 هم نمیرسه شما خیلی خبره تری
در ضمن انگلیسیت هم تقویت کن تا اولا درست ترجمه کنی و ثانیا به گوگل روی نیاری که همش غلط پولوته
من وقتی ومپ سرور 2.5 رو نصب می کنم با پیغام زیر مواجه میشم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
چه کنم ؟
عکسو درست وارد کن یه کاربر خبره با 9000 تا پست میاد جواب میده
تصویر نمایش داده نمیشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط dani_siah [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مشکل رو در تاپیک جدید مطرح کنید
در پناه ایزد
ممنون هستم از شما
مخصوصاً در خصوص ادب شما !!!
برای شما دلایل فنی رو بیان کردم .
نطر دوستان با تجربه جهانی رو برای شما لینک دادم .
معایب و مزایای هر دو نرم افزار رو بیان کردم .
امار استفاده از نرم افزار رو هم برای شما قرار دادم .
حالا اگر این موارد از نظر شما مباحث فنی نیست واقعا شاید شما مباحث فنی رو در حاشیه و تعداد پست میبینید ...
اما در مورد این که تعنه به تعداد پست زدید باید بگم که مهم تعداد پست نیست کیفیت پست هست و نوع ادب و پاسخ گویی کاربر هست
کاربر hamidy از دوستان بسیار عزیز بنده هستند و ایشون رو به خوبی میشناسم و ایشون سمت استادی به بنده دارند
بنده در مورد پست های خودم ادعایی نداشتم و ندارم
اما شما که کاربر در زمان برخورد با مشکل لایه ftp ارجاع به کد نویسی یا به مدیریت هاست میدید رو نمیشه کاربر با تجربه دونست که حالا تو این شرایط علمی که شما قرار دارید من یا هر شخص عاقل دیگه ای نمیتونه فاکتور زمان ثبت نام یا سطح فعالیت و ... در نظر بگیره
ادب شما در پاسخ گویی پست ها و سطح علمی شما کاملاً مشخص هست
لطفا خودتون رو به هیچ عنوان با کاربر hamidy مقایسه نکنید مقایسه مع الفارق هست ...
از این که بنده رو از استفاده مترجم گوگل منع میکنید ممنونم
بیان کردم که حتی ترجمه گوگل هم از ترجمه شما مشابه تر به ترجمه درست هست ...
همون طور که عرض کردم شما به دلیل کمبود بار علمی مباحث تخصصی رو به حاشیه کشیدید و این طور که مشخص شد شما به بی ادبی و حاشیه سازی میگید مسائل تخصصی !!!
توهین و تمسخر دیگران چیزی بر ارزش ها و داشته ها و علم شما اضافه نمیکنه بلکه نمایانگر شخصیت واقعی شما هست
ناچارم تاپیک رو ببندم
بهترین قضاوت رو کاربران خواهند کرد
در پناه ایزد