ماژول تبلیغات پیشرفته که با 4.6 مشکل نداشته باشه و جوابشو پس داده باشه چی پیشنهاد میکنید
نمایش نسخه قابل چاپ
ماژول تبلیغات پیشرفته که با 4.6 مشکل نداشته باشه و جوابشو پس داده باشه چی پیشنهاد میکنید
اینی که تو سایت برای دانلود گذاشته شده مگه با 4.6 مشکل داره ؟!!
من محض اطلاع سوال کردم ببینم مشکل داره یا نه؟ چون من ماژول نکان حرفه ای را نصب کردم گویا مشکل داشت و دچار مشکل شدم
من همیشه هنگام نصب ماژول ها و کامپوننت ها دچار مشکل میشوم
در حالی که پیغام موفقیت آمیز میآید ولی نصب کامل نیست و خطا میدهد.
من ماژول را نصب کردم و سپس دستی هم آپلود کردم
کامپوننت هم نصب کردم و سپس دستی آپلود کردم ولی هنگامی که میخواهم صاحب تبلغات و یا سایر زیر منو کامپوننت را باز کنم هرچی کلیلک میکنم چیزی نمی بینمو اتفاقی نمی افتد
فولدر کامپوننت باید به چه صورتی باشد
artbanners
یا
com_artbanners
com_artbanners !
چرا safe mode رو نمیگید براتون off کنن ؟
من com_artbanners گذاشتم کامپوننت هنوز کار نمیکنه
ماژول را منتشر کردم خطا
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/iiendco/public_html/components/com_artbanners/artbanners.other.php on line 63
میدهد . در فایل زیپ شده اصلی هم فایل artbanners.other.php ندارم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من اصلاحیه ای که در اون قسمت بود در ماژول انجام دادم
مشکل من کامپوننت است. در حالی نصب موفقیت آمیز داده و در مونها در کامپوننت ها هم آمده ولی وقتی روی هر قسمت اون کلیلک میکنم صفحه اصلی باز میشود و اتفاق دیگری نمی افتد
موقع نصب پرمیشن فولدرها 777 هست ؟!
safe mode هم off هست ؟!
موقع نصب فولدرها 755 است .
safe mode را نمی دانم. از کجا میتوانم متوجه شوم.
فولدر ها باید موقع نصب 777 باشند !!
مدیریت مامبو > سیستم > اطلاعات سیستم و مامبو > تب سیستم > مشاهده موارد مورد نیاز از تنظیمات PHP سرور > Safe Mode
safe mode را چک کردم off است
نظرت چیه کامپوننت را حذف دوباره نصب کنم
جالبه علی رغم اینکه من ماژول تبلیغات قبلی را از حالت انتشار در آوردم و این یکی را منتشر کردم دارد عکس های تبلیغات قبلی را نشان میدهد.
فکر میکنم این دو ماژول قاطی کردند
جدا چرا وقتی در منو های کامپوننت آیتم هایش آمده ولی وقتی کلیلک میکنیم می رود صفحه اصلی؟!
مشکل ما که حل نشده؟!
ماژولی که مثل این تبلیغات SMF در انجمن ها هست که قابلیت تنظیم شدن زمان و ... را دارد چی نیست !؟
دوست عزیز انقدر سوالات تو در تو پرسیدید که همه چیز قاطی شده!!
لطفا شرح دقیق مشکلتون رو + لینک سایت و/یا عکسی بفرستید که دقیق تر متوجه منظور شما و نوع خطا بشیم.
اصل مشکل:
من معمولا موقع نصب ماژول ها با مشکل مواجه می شوم- که پیغام نصب موفقیت آمیز میدهد ولی در سایت فایلها نیستند و مجبورم اونها را دستی آپلود کنم
و اما در مورد کامپوننت تبلغات پیشرفته
ماژول نصب شد و با آپلود دستی فایلها الان کار میکند
اما کامپوننت در منو کامپوننت ها هست ولی وقتی روی زیر منو های تبلیغات پیشرفته کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افتد و صفحه اصلی (مدیریت) باز میشود.
قبلا در ماژول تبلیغات معمولی تبلیغی را تعریف کردم. الان ماژول تبلغات را از حالت انتشار در آوردم. و در ماژول تبلغات پیشرفته تنظیمات را 1 قرار دادم
داره عکسی را که در تبلیغات معمولی تعریف کردم در سایت نشان میدهد . با توجه به اینکه من کامپوننت مربوطه را نمی توانم ببینم نمیدانم این ماژول داره از آدرس تبلیغات معمولی آگهی ها را میخواند یا این دو ماژول با هم قاط زدند.
به هر حال اگر بتوانم کاری کنم کامپوننت مربوطه کار کند مشکلم حل می شود
جواب؟
شما مثل اینکه کلا عادت داری !!!!
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من توی فهرست برای اینکه این مطلب از صفحه اول خارج می شود ولی هنوز مشکلم رفع نشده و برای اینکه دوستان فکر نکنند مشکل حل شده
و کمکم کنند یک کلمه جواب می نویسم که این مطلب بیاد بالا و دوستان کمکم کنند .
و گرنه قصد بی ادبی ندارم
به هر حال نمی دانم اگر شما دوستان در این انجمن نبودید من چه باید میکردم
به هر حال منتظر یاری شما همانند گذشته هستم
آخرین مشکل:
من بلاخره ماژول و کامپوننت تبلیغات پیشرفته را نصب کردم.
سپس کامپوننت تبلیغات را (معمولی) را حذف کردم
و تنظیمات مربوط به کامپوننت تبلیغات پیشرفته را پر کردم
ماژول مربوطه را هم در موقعیت banner منتشر کردم
ولی هنوز داره تبلیغات قبلی ( معمولی ) را نشان میدهد
!- نیازی به حذف نبود!
لینک رو بدید لطفا و ضمن اینکه در کجا منتشر کردید؟ آیا ماژول قبلی رو در حالت عدم انتشار گذاشتید؟
لینک سایت
جالبه که ماژول تبلیغات معمولی هم - علی رغم حذف کامپوننت مربوطه_ در حالت غیر انتشار است
در منوی مدیریت ماژول کاربری هم وقتی روی ماژول تبلیغات تیک میزنم و دستور حذف پیغام میدهد آیتمی را انتخاب کنید
من ماژول قبلی(تبلیغات معمولی ) را از کجا میتوانم بیاورم و دوباره نصبش کنم .شاید چون اون مشکل پیدا کرده اینجوری شده؟! ولی اگر اینطور است چرا جدیده را که منتشر میکم چیزی را نان نمیدهد
در چه موقعیتی منتشر کردی ماژولت رو؟
همان که تبلیغات بود یعنی banner
1- اصلا قالب شما موقعیت بند نداره!
اینجا رو ببینید:
2- من اصلا بنر در سایت شما نمیبینم! (به دلیل بالا) حالا چه قدیمی چه جدید!
پس اون چیزی را که در پائین پائین داره نشان میدهد.
بالای لایسنس و زیر ادامه مطالب ... چیه!چه موقعیتی هستش.
الان داره تبلیغ شهر فن آوری اطلاعات ایران
و
انجمن های مهندسی صنایع ایران
را نشان میدهد
[quote author=m_s link=topic=5702.msg34226#msg34226 date=1176102442]
جواب؟
[/quote]
این طرز صحبت کردن برای انجمن مامبولرن نیست ، در صورت تکرار در خواست بن شدن اکانت شما ارسال می شود.
موفق و پیروز باشید
یا علی
اقای سیادتی خیلی مخلصیم
حتما منظرتون کلمه چیه بود؟ ببخشید بعدش که توضیح دادم چه موقعیتی هستش بود.
به هر حال ببخشید و منتظر رفع مشکل هستم
با تشکر
[quote author=m_s link=topic=5702.msg37204#msg37204 date=1178387456]
پس اون چیزی را که در پائین پائین داره نشان میدهد.
بالای لایسنس و زیر ادامه مطالب ... چیه!چه موقعیتی هستش.
الان داره تبلیغ شهر فن آوری اطلاعات ایران
و
انجمن های مهندسی صنایع ایران
را نشان میدهد
[/quote]
من همچین چیزی نمیبینم!!
شما در لینکی که دادم ماژولی با عنوان banner میبینید؟ ممکنه یک عکس بزارید!
ضمنا منظور آقای سیادتی همونی بود که نقل قول کردند نه ...
ببین محمد جان:
یعنی شماها الان پائین صفحه و بالای لایسنس هیچی نمی بینید.2 تا عکس هست یکبار تبلیغ انجمن های مهندسی صنایع نشان میدهد.و بار دیگر که رفرش میکنم تبلیغ شهر فن آوری اطلاعات ایران را نشان میدهد.
این دو عکس بالای لایسنس و زیر ادامه مطالب صفحه اول هستند.
شما این دو عکس را می بینید یا نه؟اگر نمی بینید لطفا بمن بگوئید.
اگر هستند موقعیت آنها چی هستش. و از کجا آمده اند من در آن موقعیت چیزی را منتشر نکردم. شاید footer هستند.
مسئله دیگر اینکه آیا حتما باید تبلیغات در موقعیت baner باشند.
اگر بخواهم موقعیت baner یا footer ایجاد کنم چکار کنم؟
عرض کردم خیر! من چیزی نمیبینم ضمن اینکه قالب شما اصلا همچین موقعیتیم نداره!!!!
شما در این لینک ماژولی بنام بنر میبینید؟؟؟؟؟؟
بجای اینکه انقدر موارد بیهوده مطرح کنید لطفا به سوالات من درست جواب بدید تا درست راهنمایی کنیم!!!!
الان بار سومی هست که من دارم اینو میگم! ببینیم شما بازم چی میگید!!
دوست عزیز!
من در اون لینک فقط موقعیت راست چپ و یوزر دارم.قبول
من در این مدت به یکی از دوسانم هم گفتم صفحه را با کندو اون هم این 2 تا عکس را می دید.
درست پائین پائین صفحه.
تو فایل index.php قالبتون اون پایین نوشته شده:
که باید به اینصورت تغییرش بدید:کد:mosLoadComponents('banners')
درست میشه!کد:mosLoadModules('banners')
مرسی رادمهر جان !
مشکل حل شد یعنی دیگه اون عکس های قدیمی را نشان نمیدهد.
حالا برای نشان دادن تبلیغات در موقعیت هدر یا بنر ( ایجاد هدر یا بنر) باید فایل css را دستکاری کنم
نه ديگه الان banner اومد پايين صفحه !
شما ماژول تبليغات رو توي موقعيت banner منتشر كنين .
من منتشر کردم ولی نشان نداد.
من از تبلیغات پیشرفته دارم استفاده میکنم. در صفحه ایندکس baner را به artbaner تغییر ندهم.؟
مشکل را فهمیدم . وقتی [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] را مزنم موقعیت banners نشان میدهد . و در ماژول تبلیغات پیشرفته من موقعیت banner دارم
تو فایل index.php که گفتم تغییر بدید .. banners رو بکنید banner