با سلام بنده میخوام یه سوایتی شبیه [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] راه اندازی کنم لطفا راهنمایی بفرمایید
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام بنده میخوام یه سوایتی شبیه [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] راه اندازی کنم لطفا راهنمایی بفرمایید
سلام
شما با جوملا کار کردید ؟
سایت مذکور چیز خاصی نداره . فقط موقعیت قالبت رو تنظیم کنی میشه .
دروود
یه قالب مشابه بیابید و استفاده کنید !
joomla24.com
template4.ir
قدری سلیقه به کار برده شده ...
در پناه ایزد
سلام ممنون از پاسخگویی شما
میخوام قسمت پیام ها در صفحه نخست باشه و ارسال پیام هم داشته باشه
بله با جوملا کار کرده ام ولی ماهر نیستم این کار یه تحقیق هست برام خواهشا اگر میشه بیشتر راهنمایی بفرمایی هاست و دامنه دارم ولی نمیدونم چکار کنم
قالب رو تا جایی که تونستم دید زدم از شرکت icetheme.com می باشد
سری به سایت نامبرده بزنید و قالب مشابه مورد نظر رو پیدا کنید
برای اینکه بدونید سایت از چه افزونه هایی استفاده کرده کافیه سوس صفحه رو با دقت مشاهده بفرمایید نام ماژول ها ذکر شده است
دوستان شرمنده اگر دوستان کسی وقت داره یوزر و پسورد هاست رو تقدیم کنم ممنون می شوم چون بنده چند روزیه سر و کله میزنم به نتیجه نرسیدم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط roshan699 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوستان کسی نبود ما رو یاری کنه؟
اگر خواستین میتونیم براتون طراحی کنیم این آی دی یاهو بنده هست : serenad_2012
پیام خصوصی تون رو چک کنید و اگه تونستین برام pm بذارین آی دی رو در پست قبلی براتون گذاشتم : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام ممنون از پاسخگویی دوستان
کسی اینجا هست که حداقل قسمت پیغام و ارسال پیغام رو برام تو صفحه اصلی بگذاری
ممنون می شوم
دوستان کسی نبود کمک کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط roshan699 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من تازه متوجه شدم چی می خواهید
یک فرم تماس با ما و یا ارسال پیام ؟
به [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] مورد نظر بروید و افزونه رایگان رو دریافت کنید و نصب نمایید
سپس از مدیریت ماژول ها موقعیت ماژول رو در جایی که دوست دارید قرار بدید
برای اینکه بتونید مقعیت قالب خودتون رو ببینید بدین شکل عمل کنید
sitename.com/?tp=1
ممنون از پاسخ شما به سایت مراجعه کردم ولی دانلود نمیشه کرد ظاهرا باید هزینه پرداخت بشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط nokian95 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در پناه ایزد
استاد گرامی کدام یکی رو باید دانلود کنم ازنقل قول:
نوشته اصلی توسط mersad [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
JComments Plugins
و
JComments Modules
و
JComments Component
سلام بنده قال نصب کردم و اومدم از کامپوننت k2 استفاده کردم ولی نمیدونم چطوری فعالش کنم و از قسمت نمایش نظارات در سایت و ارسال پیام استفاده کنم خواهشا راهنمایی بفرمایید
سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
کامپوننت رو نصب کنید تا این افزونه برای شما نصب بشه به طور کلینقل قول:
اما برای نمایش نظرات ماژول رو نصب کنید و در موقعیت دلخواه منتشر کنید تا نظرات نمایش داده بشن
در پناه ایزد
دروودنقل قول:
مدیریت > کامپوننت ها > k2
در انتهای تمامی مطالب هم مشتونید بخش ارسال نظرات رو ببینید
برای امتشار اون ها در صفحه اصلی هم شما میتونید به
مدیریت > افزونه ها > ماژول ها > در افزونه های k2 نمایش نظرات رو در صفحه اصلی یا صفحات دلخواه خودتون به نمایش بگذارید
در پناه ایزد
سلام مدیر محترم اگر جسارت نشه میشه نام کاربری و رمز خدمت شما بدم همین یه کار رو برام زحمتش رو بکشیننقل قول:
نوشته اصلی توسط mersad [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
کسی نبود ما رو کمک کنه
سایت رو از حالت افلاین خارج کنید تا راهنمایی بهتر بشه کرد
مدیریت > افزونه ها > ماژول ها > بعد از نصب k2 ماژول هایی به صورت اتوماتیک اضافه میشن میتونید در موقعیت های مختلف منتشر کنید
یکی از این ماژول ها > k2 comment هست !
در پناه ایزد