-
تغییر متن کپی رایت
سلام خدمت دوستان گرامی
من خیلی توی سایت ها جستجو کردم ولی جواب سوالم رو پیدا نکردم
من میخوام متن کپی رایت سایتم رو عوض کنم اما مقدور نیست
ممکنه راهنمایی کنید
توی ماژول ها هم گشتم اما ماژولی مربوط به این پیدا نکردم
عکس و آدرس سایت در دسترس هست
با احترام
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
دروود
دوست عزیز از روی عکس نمیشه نظر داد !
ادرس سایت رو قرار بدید !
در پناه ایزد
-
ممنون از توجه شما
اما قرار داده بودم
ولی بازم چشم
-
سلام
فایل template.css
خط 476 رو ویرایش کنید..
شاد باشید.
-
تو قسمت مدیریت قالب برو و قالب اصلی رو باز کن
اونجا احتمالا یک بخشی مربوط به فوتر و کپی رایت هست
گاهی نیاز به تغییر کد نداری اصلا !
-
سلام
دوی template پیداش نکردم اصلا چنین متنی رو
توی مدیریت قالب هم پیداش نکردم
نمیدونم چی کار کنم
شاید فونتش بهم میریزه که نمیبینمش
چون روی صفحه اصلی سایت وقتی view page source رو میزنم میبینمش
-
سلام
دوستان واقعا کلافه شدم
هر جا رو که میتونستم گشتم اما پیداش نگردم
ممکنه راهنمایی کنید ؟
سپاسگذارم
-
سلام دوست عزیز
فایل index قالب رو چک کردید؟ از طریق مدیریت جوملا هم میتونید قالب رو ویرایش کنید ولی در مواقعی بهتره از پنل هاست این کار صورت بگیره.
راه های زیادی برای درج متن در قالب است. این مورد رو هم چک کنید اگر انجام نشد. اطلاعات ورود رو پیام خصوصی کنید تا چک کنم.
-
برای دستکاری یک قالب اگر از فریم ورک استفاده می شود باید با خصوصیات یک فریم ورک اشنایی داشته باشید تا به اسانی بتوانید تغییرات را اعمال نمایید
قالب مورد نظر از شرکت zootemplate می باشد و بر اساس فریم ورک zoo طراحی و ایجاد شده است
برای حذف و تغییر فوتر بر اساس نسخه فریم ورک و هسته جوملا ( چون در صورت بروز شدن طراحان تغییراتی را اعمال می کنند ) باید به مسیر پوشه قالب سایت بروید templates/zt_mira25 در این مسیر شما پوشه هایی را مشاهده خواهید نمود
برای چنین کاری کار شما در پوشه هایی با نام includes / componnets / lib خواهد بود در یکی از این پوشه ها فایلی با نام zt_copyright.php وجود دارد که نیاز دارید متن مورد نظر و div را حذف کرده یا متن را تغییر بدهید
-
سلام مجدد
متاسفانه هرچی گشتم پیدا نکردم
تصاویر چیزهایی که موجود بود رو براتون فرستادم
شاید بشه مشکل رو از طریق این تصاویر حل کرد
واقعا کلافه شدم 2 روزه دارم میگردم
ممنونم از توجه شما
-
در پوشه layots شما فایلی به نام footer.php مشاهده می کنید باید همون باشه یک نگاهی بیندازید اگر هم نبود فقط قالب رو جایی اپلود کنید تا براتون پیدا کنم
-
سلام بزرگوار
عکس آخر دقیقا همون footer هستش که بازه ولی داخلش نبود
هر دستوری که بدید در خدمتم
اگر تمایل داشته باشید اطلاعات هاست رو در اختیار شما قرار بدم
ممنون
-
قالب سایت رو در جایی اپلود کنید و لینک بدید
-
با سلام
به اعصابت مسلط باش...
اگر بخواهی اون کپی رایت رو نشون نده برو به مسیر تمپلیت مورد نظر و توی پوشه css فایل template.css رو باز کن و عبارت zt-copyright رو سرچ کن(لاین 476 هستش)
بعد این کد رو بهش اضافه کن یا اینکه بخواهی بصورت کلی حذف بشه فایل index.php رو باز کن و div zt-copyright رو کلا حذف کن همین...
موفق باشین.
-
سلام حامد جان
ممنون از راهنماییت
اما تمایل دارم متنش رو عوص کنم تا اینکه کلا حذف بشه
عتوان این تاپبک رو به همین مضمون انتخاب کردم
اگه راهنماییم کنید ممنون میشم
ممنون
-
با سلام
من از قالب پلاس استفاده مي كنم و منم همين مشكل رو دارم يني هرچي گشتم نبود و چيزي رو پيدا نكردم كه بتونم فوتر و كپي رايت رو عوض كنم.
آدرس سايت: AKSAHAND.IR
آدرس دانلود قالب: