با سلام خدمت دوستان
دوستان کسی هست بهم بگه چطوری با کیوننا کار کنم سایتم هنوز اپلود نشده ولی
وقتی تو سایت هستم یکم برام گنگه و کلی تبلیغات کیوننا رو داره یجورایی توضیح مفصل با کیوننا رو میخام کسی
هست بهم کمک کنه؟؟؟نمیخام این تبلیغات باشه....
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام خدمت دوستان
دوستان کسی هست بهم بگه چطوری با کیوننا کار کنم سایتم هنوز اپلود نشده ولی
وقتی تو سایت هستم یکم برام گنگه و کلی تبلیغات کیوننا رو داره یجورایی توضیح مفصل با کیوننا رو میخام کسی
هست بهم کمک کنه؟؟؟نمیخام این تبلیغات باشه....
سلام
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
شاید به کار شما بیاد
موفق باشید
دوست عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط sirati [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
میدونی از قالبش خوشم نمیاد چطوری تغییرش بدم؟
باید تو کدهاش نگاه کنی و ویرایش کنی
مثل ویرایش قالب می مونه
یه فایل instal.css داره
از اونجا مسیر هدر بکگراند و فوتور ...
می تونی ببینی و یرایش کنی دوست عزیز
install.css رو پیدا نمیکنم !!!!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط sirati [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
کد نویسیش چه مدلیه؟؟!!
برو تو پوشه install بعدش پوشه media اونجاس دوست عزیز
کد نویسی شم css
با سلام من کیوننا3.0.2 را روی جوملا 3.5 نصب کردم هنگام ایجاد مطلب جدید و باز کردن تمامی مطالب این ارور را نشان میدهد
1062 - Duplicate entry '412-5' for key 'user_topic_id' SQL=UPDATE `u6y3d_kunena_user_topics` SET `topic_id`='5',`category_id`='4',`posts`='1',`last _post_id`='5',`owner`='1',`favorite`='0',`subscrib ed`='1',`params`='' WHERE user_id='412'
مشکل چیست و چگونه حل میشود .
با تشکر
دروود
بررسی کنید با چه یوزری وارد میشید !
ادمین اصلی ؟!
یوزر های کیوننا رو هم بررسی کنید همون ادمین در جداول دیتابیس کیوننا مشاهده میکنید یا خیر ؟!
در پناه ایزد
با تشکر از لطف شما
بله با ادمین اصلی وارد می شوم و این یوزر در بخش مدیریت کاربر کیوننا تعریف شده و فعال می باشد ولی باز مشکل موجود است؟
و هنگامی که با یک یوزر ثانویه وارد میشود فروم به درسی کار میکند و مطالب قابل مشاهده هستند ولی هرگاه این یوزر جدید اقدام به ایجاد مطلب جدید میکند برای مشاهده تمام مطالب ارور بالا نشان داده میشود؟
این مشکل حل شد.
با بروز رسانی فروم ساز کیوننا به نسخه 3.0.6 مشکل حل می شود.
چگونه میشه مثل همین انجمن جوملا ,کیوننا رو به اول سایت اورد.
یعنی با زدن آدرس سایت مثلا [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] انجمن ها کیوننا به نمایش در بیاد.
آیا از مازول خاصی باید استفاده کنم .