با سلام و خسته نباشید
با عرض تبریک مبلاد حضرت رسول اکرم (ص) و امام صادق (ع)
دوستان من در لوکال هاست کار میکنم، ولی نمیدونم چجوری میتونم ارسال نظر رو برای مطلب فعال کنم، یعنی زیر مطلب بازدید کننده بتونه نظر رو ارسال کنه
سپاس
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام و خسته نباشید
با عرض تبریک مبلاد حضرت رسول اکرم (ص) و امام صادق (ع)
دوستان من در لوکال هاست کار میکنم، ولی نمیدونم چجوری میتونم ارسال نظر رو برای مطلب فعال کنم، یعنی زیر مطلب بازدید کننده بتونه نظر رو ارسال کنه
سپاس
سلام
برای اینکار میتونید از افزونههایی مثل JComment استفاده کنید.
درود
یعنی بدون افزونه این امکان نیست؟ منظور اینه که مثل وردپرس یا وبلاگ که راحت میشه نظر گذاشت، اگر گزینه خاصی باید فعال بشه بفرمایید وگرنه باید به همین چیزی که فرمودید رو انجام بدم
سپاس
خیر. باید از افزونه استفاده کنید.
یکی از بهترینها هم JComment هست.
سلام
اگر از جوملا ۳ به پایین استفاده می کنید خیر همچنین امکانی وجود نداره
موفق باشید
سلام
می تونید از k2 استفاده کنید
وقتی مطالب با K2 منتشر می کنید خودش نظر سنجی هم داره و کار بر میتونه زیر مطالب نظر بده
موفق باشی
بنده از جوملا 3.3.6 استفاده میکنم
منظور از K2 چی هست؟ من مبتدی هستم :confused:
k2 یه سیستم مدیریتی برای جوملاس که میتونید تمامی مجموعه ها و مطالبتونو درون سیستم مذیریتی k2 تعریف کنید و برای نمایش نیز از آنها در سایت استفاده کنید
سلام
همن طور که دوست مون گفت k2 یه سیستم مدیریت که خود جوملا هم داره
حالا امکانات 2یه مقدار بیشتره
مثل خود سیستم مدیریت جوملا می تونید گروه بسازید ، مطلب بسازید و منتشر کنید
حالا فرقش با مال خود جوملا اینه که یکم امکانات بیشتر بهتون می ده
مجموعه های تو در توش
نحوه نمایشش
امکانات زیاد و جالبی داره
نظر دهی ، امتیاز دهی به مطالب و ....
موفق باشی
از پاسخ همه دوستان تشکر میکنم
این جی کامپونت رو از کجا میتونم دانلود کنم؟ ترجمه شده، مورد اطمینان هم باشه :ghelgheli:
سلام
دانلود JComment:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
فایل ترجمه هم در سایت سازنده موجود است.
دوست عزیز بنده به آدرسی که شماره فرمودید رفتم، ولی تعداد زیادی هست و نوع های مختلف، ممکن بفرمایید کدوم رو برای جوملا 3.3.6 دانلود کنم؟ و اینکه از کجا فارسی رو انتخاب کنم؟
http://www.joomlatune.com/jcomments-downloads.html
سپاس
اونایی که آیکن زرد رنگی داره و نوشته 3.x مربوط به جوملا ۳ ست.
اول باید JComments Component رو دانلود کنید و بسته به نیازتون میتونید از ماژولها و پلاگینهای اونجا استفاده کنید.
فایل زبان هم در بخش [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] موجوده که از همون نسخهی ۲٫۵ میتونید استفاده کنید.
با سلام و تشکر
دانلود کردم نسخه JComments 3.0.5 Stable ولی ماژول ها رو دانلود نکردم، از بخش زبان هم، پرشین رو دان کردم، هردو فایل دانلود شده رو در یک پوشه ریختم و از قسمت افزونه های جوملا نصب کردم، ولی نمیتونم فارسی کنم افزونه رو ، همون انگلیسی هست، ممنون میشم راهنمایی کنید
سپاس
دوست عزیز
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] ، امتحان شده
هم رو جوملا 2.5 هم 3
فارسی هم هست
سلام
دان کردم ولی این پیغام رو موقع نصب میده :(
JInstaller: :نصب: فایل نصب XML جوملا یافت نشد
چیکار کنم؟
سلام
تست می کنم نتیجه رو اعلام می کنم
سلام
دوست عزیز جسارتا این مشکل حل نشد؟
با سپاس
سلام
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
برای جوملا 3
تست کردم
سلام
ممنون، ولی این همون نسخه خارجی هست، واسه بنده که تازه کارم سخته
در ضمن نصب کردم، لینک "ارسال نظر" هم در زیر پست میاد ولی وقتی میزنم مینوسه شما هیچ نظری ندارید و کار نظر دهی بالا نمیاد
هیچ راهی نداره پیامی چیزی بدیم به "سایت افزونه جوملا فارسی" تا اون نسخه فارسی رو مشکلش رو حل کننن؟
با سپاس
من این نصب کردم فارسی بود!!
فایل زبان فارسی رو دستی تو هاست قرار بدید
اگر سخته پاک کنید
فایل اصلی رو از zip در بیار
فایل فارسی 2.5 رو کپی کن تو پوشه زبان
مجدد zip کن
بعد نصب کن
موفق باشی
با سلام و خسته نباشید
بله ، کاملا حق با شما بود، درست شد، زبان فارسی رو دان کردم و نصب کردم
ممنون و موفق باشید
سلام شما میتونید با استفاده از کامپوننت جی کامنت برای مطالب خود نظر ارسال کنید از سایت joomla.org میتونید داناود کنید