سایت واسه خرید قالب می خوام که امکان ویرایش هم داشته باشه ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سایت واسه خرید قالب می خوام که امکان ویرایش هم داشته باشه ؟
منظورتون ویرایش قالبه؟
چه ویرایشی؟
اکثر قالب ها اماکن ویرایش رو دارند
با سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط vahidazizi [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
قالب های فارسی معمولا کد شده هستند مگر اینکه لایسنسشون رو خریداری کنید ولی قالب های انگلیسی اینطور نیستند
در صورتی که تمایل به خرید لایسنس فارسی هستید پ.خ کنید تا بیشتر بهتون اطلاع بدهم
موفق ب
من می خوام یک قالب فارسی بخرم که امکانات ویرایشی هم داشته باشه که همونظور که فرمودید همه شون این امکان رو دارن، فقط سایت خوبی رو برای خرید نیاز دارم چون عجله دارم
ولبته بشتر هم راهنمایی کنید ممنون می شم
نمیدونم در انجمن مجاز به معرفی سایت های دیگر هستیم یانه ولی اگر در گوگل سرچ کنید قالب جوملا، 2-3 سایت مطرح فروش قالب رو میاره
اگر خواستید در پیام خصوصی براتون اونایی که تجربه کردم و خوب بودن رو معرفی میکنم
البته همونطور که دوستمون گفتن، ایرانی ها بیشتر خودشون کد میکنن و محدودیت نصب ایجاد میکنن که مشکلاتی هم در استفاده ایجاد میکنه
البته هستن کسانی که بدون کد کردن میفروشن
خوب من زیاد آشنایی با ویرایش و کد ندارم ممنون میشم چند تایی رو بذارید واسم
نمی دونم چی کار کنم، هزینه طراحی که زیاده مجبورم یه قالب که نزدیک طرحم هست رو بخرم و توش تغیرات رو بدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط najafi [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در پیام خصوصی براتون نوشتم
من می خوام یک قالب فارسی بخرم که امکانات ویرایشی هم داشته باشه که همونظور که فرمودید همه شون این امکان رو دارن، فقط سایت خوبی رو برای خرید نیاز دارم چون عجله دارم
ولبته بشتر هم راهنمایی کنید ممنون می شم..????
ولبته بشتر هم راهنمایی کنید ممنون می شم..????
قبل از خرید حتما یکسری سایت های طراحی قالب بین المللی مثل راکت تم ، اسمارت اد آنز یا ... رو ملاحظه بفرمایید شاید قالب rtl مناسب خودتون رو بتونید به رایگان دریافت کنید چون این شرکت ها یکسری قالب رایگان هم دارند
موفق باشید :D
اینم یک نمونه قالب زیبا از شرکت اسمارت اد آنز
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اگر لینک دانلود کار نکرد توی سایت اسمارت اد آنز ثبت نام کنید و وارد بشید بعد دوباره روی لینک کلیک کنید
یه توصیه برادرانه هم دارم به این راحتی و زودی پولتون رو بیرون نریزید متاسفانه دور از جون همه ی عزیزان یکسری دزد توی اینطور عرصه ها وجود دارند که همین قالب ها یا هدایای منتشر شده توی انجمن ها رو به اسم خودشون میفروشن !!! :np:
موفق باشید:g::butterfly:
در ضمن یادم رفت عرض کنم این قالب زبان فارسی (قابلیت rtl) رو هم پشتیبانی میکنه و به راحتی میتونید ویرایشش کنید از قسمت مدیریت قالب ها :wink:
طراحی قالب جوملا 2.5 و 3
نمونه کار : Love2music.com
Open Source