-
چند زبانه کردن multilanguage content manager - Nokkeaw
سلام
امروز کامپوننت چند زبانه کردن ( n زبانه ) مامبو 4.6.2 منتشر شد . با استفاده از این کامپوننت شما قادر خواهید بود کل سایت را چند زبانه کنید ( متون - منو ها - ماژولها - کامپوننت ها & .. )
این کامپوننت روی مامبو 4.6.2 تست شد و هیچگونه مشکلی مشاهده نشد .
نام این کامپوننت Nokkeaw است .
این کامپوننت نسبت به کامپوننت مشابه در جوملا Joom!Fish1.7 مزیت های زیادی دارد .
برای دریافت این کامپوننت از لینک زیر استفاده کنید :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی
-
پاسخ : چند زبانه کردن multilanguage content manager - Nokkeaw
با تشکر از معرفی کامپوننت
سوال : آیا می توان برای هر زبان سایت ، یک دیتا بیس مشخص کرد؟ مثلا با زبان فارسی دیتا بیس فارسی فراخوانده شود و وقتی زبان انگلیسی انتخاب شود دیتا بیس انگلیسی فراخوانده شود و هم دکمه ها فارسی شود و هم مقالات
-
سلام
با این کامپوننت دیگه نیازی به معرفی و یا استفاده از چند دیتابیس نیست ... همه کارها در یک دیتابیس انجام میشه .
با استفاده از این کامپوننت میتونید تمام مقالاتتون -- منو ها و ... رو چند زبانه کنید .
یا علی
-
با سلام
از سرعت پاسخگویی شما بسیار خرسند و مشتکرم.
همانطور که گفتید می توان هر مقاله یا مطلبی را چند زبانه کرد فقط مشکل من الان این است که وقتی بطور مثال انگلیسی را به فارسی ترجمه میکنم فارسی بصورت مجموعه ای از علامت سوال نشان داده می شود مثلا : what به شکل ????? در حالت فارسی نشان داده می شود.
یاعلی
-
سلام
شما این کامپوننت رو روی مامبو 4.6.2 انگلیسی نصب کردید ؟ درسته ؟
یا علی
-
-
برای حل مشکل باید از نسخه فارسی استفاده کنید .
چون نیاز هست اطلاعات به صورت Unidoce ذخیره بشند و ...
یا علی
-
-
جناب فيروز مندان عزيز
لطف مي كنيد بفرماييد در اون ادرسي كه معرفي نموديد دقيقا كدوم فايل بايد دانلود بشه؟ آخه تو اون ادرس كلي فايل هست كه نام Nokkeaw رو دارند
با تشكر
-
با سلام مجدد
در لینک دانلود گفته شده فایلی به نام Persian.php وجود دارد آیا لازم است این فایل در پوشه language کامپوننت Nokkaew اضافه شود
و این فایل در تغییر زبان چه نقشی دارد؟
-
لینک مستقیم آخرین نسخه : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
--------------
این فایل تنها محیط این کامپوننت رو فارسی میکنه نه ...
در هر صورت شما نیاز به مامبو فارسی دارید تا دیتا ها به صورت Unicode ذخیره بشند .
یا علی
-
با سپاس فراوان از شما استاد گرامي
-
سلام
کامپوننت خیلی خوبی هست !
فقط دو چیز!
تو فارسی سایت راست به چپ هست و راست چین و شاید لازم باشد در انگلیسی چپ چین شود آیا همچین امکانی هست (من ندیدم)
دیگه اینکه میشه کلا قالب رو در حالت انگلیسی عوض کرد (اگه بشه شاید مکشل قبلی هم حل بشه ؟!)
-
سلام
از نسخه مشابه که JoomFish هست خیلی کاملتره .
قطعا باید این کارو انجام بدید . شما قرار دادن یک IF در قالب و چک کردن اینکه این زبان rtl هست یا ltr میتونید هر تغییری که خواستید بدید .
این کار در نسخه 4.6.2 با اضافه شدن تابع جدید moslsRTL به هسته به شدت ساده میشه ;)
یا علی
-
[quote author=فیروزمندان link=topic=6172.msg45349#msg45349 date=1186490070]
سلام
از نسخه مشابه که JoomFish هست خیلی کاملتره .
قطعا باید این کارو انجام بدید . شما قرار دادن یک IF در قالب و چک کردن اینکه این زبان rtl هست یا ltr میتونید هر تغییری که خواستید بدید .
این کار در نسخه 4.6.2 با اضافه شدن تابع جدید moslsRTL به هسته به شدت ساده میشه ;)
یا علی
[/quote]
سلام
میشه توضیح بیشتر بدین ؟!
rtl بودن زبان رو چطوری بفهمیم ؟ من این کامپوننت رو روی 462 نصبیدم.
هوووووم!
موقعی که توسط این کامپوننت زبان عوض میشه (یعنی در صفحه سایت مثلا روی زبان انگلیسی کلیک میشه (یا فارسی)) چه متغییری تغییر میکنه ؟ فکر کنم اون چک بشه حل باشه ! نه !؟
-
نقل قول:
این کار در نسخه 4.6.2 با اضافه شدن تابع جدید moslsRTL به هسته به شدت ساده میشه
برای این منظور فایل installation مامبو 4.6.2 رو چک کنید و ببینید چطور بعد از تغییر زبان فارسی به انگلیسی و برعکس RTL & LTR میشه ...
یا علی
-
-
ضمن سلام و خسته نباشید
فرض کنید سایتی می خواهیم داشته باشم که سه زبان عربی، فارسی و انگلیسی رو ساپورت کنه حالا با استفاده از این کامپوننت چطور میشه اینکار رو انجام داد. برای مثال من خبر به مدیریت محتوای مامبو خوش امدید رو خواستم به عربی و انگلیسی نشون بدم به مشکل برخوردم چون تو حالت translation کامپوننت ظاهرا میشه ی متن فارسی رو به انگلیسی ترجمه کرد و نمی شه که همون متن رو به عربی یا هر زبان دیگه ای ترجمه کرد. اگه ممکنه در این مورد راهنمایی کنید. ضمنا بعد از تغییرات زبان با ین کامپوننت وقتی کاربر از مازول مربوطه زبان رو انتخاب میکنه فرستنده مقاله و تاریخ به صورت کد دیده میشن. نسخه مامبو تست شده 4.6.2 هست
-
خوب شما 100% جایی اشتباه میکنید
در این سایت از همین کامپوننت و مامبو استفاده شده:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اما همینطور که میبینید این مشکلات نیست..
شما باید اول از تنظیمات این کامپوننت هر 3 زبان رو فعال کنی
بعد برای هر ترجمه در قسمت پارامترش زبان مورد نظر رو ضمن اینکه ترجمه رو میزارید انتخاب کنید..
-
سلام .
من وقتی که با استفاده از 1.6.1 nokkaew سایت رو چند زبانه می کنم ، ترتیب منو ها و قالب سایت کلا تغییری نمی کنه، چجوری می تونم قالب رو هم چپ به راست کنم؟!
-
[quote author=فیروزمندان link=topic=6172.msg45423#msg45423 date=1186553415]
نقل قول:
برای این منظور فایل installation مامبو 4.6.2 رو چک کنید و ببینید چطور بعد از تغییر زبان فارسی به انگلیسی و برعکس RTL & LTR میشه ...
یا علی
[/quote]
-
[quote author=حسین شکرزاده link=topic=6172.msg63075#msg63075 date=1203361160]
[quote author=فیروزمندان link=topic=6172.msg45423#msg45423 date=1186553415]
نقل قول:
یا علی
[/quote]
[/quote]
تابع moslsRTL کجاست؟ پیداش نکردم!
-
سلام
این تابع اضافه شده... تموم شده رفته :)
فقط باید ازش استفاده کرد تو قالب... که فایل های installation رو نظاره کنید!
یا علی علیه السلام
-
آقا دست شما درد نکنه مشکلم تقریبا حل شد ، فقط هنوز یه مشکل وحود داره و اون اینکه سایت دو زبانه شده و ltr , rtl درست شده منتها ماژول ها درست نشده ، مثلا اگر قراره تو ماژول منوی اصلی ، ایتم های مختلف تو حالت انگلیسی ltr باشه ، همون rtl باقی می مونه.
ممنون.
البته دقت کردم فقط ماژول منو اصلی و سایر منو ها این مشکل رو داره ، وگرنه بقیه همه درست هستن!
** دو پست شما یکی شد
-
سلام
2 تا css بساز
یکی en و یکی fa
تو کد قالبت تعیین کن که اگر انگلیسی بود... اگر فارسی بود... :)
یا علی علیه السلام
-
آقا حسین واقعا متشکر از راهنمایینتون مشکل ها همه حل شد، فقط داشتم می گشتم که ببینم دیگه مشکلی نداره ، دیدم قسمت نظر سنجی radio box های مربوط به انتخاب ها ، در سمت چپ متن می افته همچنان ، تو css هر چی گشتم چیزی مربوط به این قسمت پیدا نکردم، شما می دونی چه کدی باید اضافه کنم برا این قسمت؟!
ممنون.
-
كلاس table.pollstableborder را ويرايش كنيد و direction را rtl قرار بديد مشكل حل ميشه.
اگه اين كلاس نبود خودتون ايجادش كنيد.
-
ممنون ، همه مشکلات حل شد! اما حالا چرا با rtl ? مگه نباید ltr باشه برا انگلیسی؟!!!!! ???
-
سلام، من با استفاده از کد زیر قالبم رو چپ چین کردم.
کد:
<?php if( mosIsRTL()==true) { ?> <link href="<?php echo $mosConfig_live_site;?>/templates/unico2008/css/rtl-template_css.css" rel="stylesheet" type="text/css" /> <?php }
else { ?> <link href="<?php echo $mosConfig_live_site;?>/templates/unico2008/css/ltr-template_css.css" rel="stylesheet" type="text/css" /> <?php }?>
درست شد، ولی با چپ چین شدن 2 تا ماژول مشکل دارم:
1- ماژول نمایش عناوین مجموعه ها (به چهار صورت) که از حالت Type Write استفاده می کنم و در حالت EN از همون پیشوند متن فارسی استفاده می کنه
2- ماژول JSCook Menu که این هم باز از همون آيكن زيرمنوي ثابت استفاده می کنه و لینک های موجود در اون هم چپ جین نمیشن و کلاً شکل سایت رو به این شکل در میارن!!!
[img width=640 height=144]http://i25.tinypic.com/2yyv8k2.jpg[/img]
آیا می شه برای رفع شدن مورد دوم از گرینه 2، یک پسوند کلاس برای ماژول تعریف کرد؟ و باید چه کلاس هایی رو براش تعریف کنم که دیگه از CSS خودش استفاده نکنه و از CSS قالب استفاده کنه؟؟؟
ممنون و یا علی...
-
مهدی جان دو راه داری شما :
1- ماژول مربوطه رو باز کنی و همون شرطی که برای CSS ست کردی در این فایل هم بکار ببری و هر جا که نیاز بود rtl کنی ...
2- راه دوم شاید یه مقدار ساده تر باشه اما طولانی تر .... شما به این ترتیب عمل کنید که :
در قالب شرطی که برای CSS گذاشتید رو بذارید که در صورت درست بودن شرط موقعیت USER1 رو نشون بده و در صورتی که شرط نادرست بود موقعیت USER2 رو نشون بده . حالا از ماژول مربوطه کپی بگیرید . ماژولی که با فارسی ست شده رو در موقعیت user1 و ماژولی که با انگلیسی ست شده رو در موقعیت user2 منتشر کنید
یا علی
-
با سلام و خسته نباشید خدمت مدیران و دوستان بسیار خوبم در مامبولرن
از بابت این کمپوننت بسیار خوبی که معرفی کردین بسیار ممنون و سپاسگذارم , برای استفاده از این کامپوننت کدی را که مهدی جان داده بودن رو برای قالب ja-sabina به فرم زیر تغییر داده و در قالب گذاشتم .
کد:
<?php if( mosIsRTL()==true) { ?> <link href="<?php echo $ja_template_path;?>/css/template_css.css" rel="stylesheet" type="text/css" media="screen" /> <?php }
else { ?> <link href="<?php echo $mosConfig_live_site;?>/templates/unico2008/css/template_css2.css" rel="stylesheet" type="text/css" /> <?php }?>
و سی اس اس قالب را هم یک کد direction:ltr در قسمت بادی اش قرار داده و با نام template_css2 در همان جا ذخیره کردم , اما هیچ اتفاقی نیافتاد , فکر کنم خیلی ساده فرض کردم موضوع رو نه ؟ :D , سپاسگذار می شوم دوستان یکمی بیشتر من رو راهنمایی کنند , آخه یک مدتی بود از مامبو دور بودم و الان برای یکی از همکاران قصد دارم از مامبو استفاده کنم .
با سپاس از شما
-
درود
من فایل install.php رو یکمی بررسی اش کردم و تنها کدی رو که دیدم به این قسمت مربوط می شد رو برداشتم و به شکل زیر تغییر دادم :
کد:
<link href="template_css<?php if($text_direction=='ltr') echo '_'.$text_direction ?>.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
بعد هم از این آدرس قالب ja_sabina نسخه انگلیش را دان کرده و فایل css اش را با نام template_css_ltr در پوشه ی css ذخیره کردم .
تنها اتفاقی که افتاد منوی اصلی و سایر منوها به سمت چپ رفتند و فونت ها همه بزرگ شدند .
اگر دوستی مشکل مارا فهمید , لطف کنه راهنمایی کنه , ممنون
-
دوست عزیز شما نیاز به دو تا template_css دارین ، یکی به نام template_css_rtl و یکی به نام template_css_ltr که باید rtl برا فارسی باشه و اون یکی برای انگلیسی ، پی تو حالت فارسی باید منو سمت راست باشه و تو حالت انگلیسی سمت چپ ( برای این قالب) رو این حساب باید css هارو تنظیم کنید . برا تعریف css هم می تونین از کد زیر تو قالبتون استفاده کنید:
کد:
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="<?php echo $mosConfig_live_site; ?>/templates/akowinterportal/css/template_css_<?php echo $text_direction;?>.css" />
فقط دقت کنید که از direction:rtl; فقط در جاهای لزوم استفاده کنید ، چون ممکنه بعدا همین شما را دچار مشکل کنه، یه نکته دیگه هم اینه که اگه می خواین جایی تو قالب ، قالب رو نشون بده ، باید با یه if, else اون رو برای حالت فارسی و انگلیسی جدا کنید ، برا فارسی از همون jdate معروف ...
بار هم اگه مشکلی بود بگین من در خدمت هستم ، البته فکر کنم توضیحات کامل بوده باشه...
-
البته حواستون باشه که کد نمونه بود و باید آدرس css خودتون را جاش قرار بدید...
-
علی آقای عزیز , ممنون
من دقیقا همین کد را با تغییر در نام قالب در صفحه index.php قالبم در لوکال قرار دادم , دو تا سی اس اس هم دارم یکی فارسی یکی هم که مال خود قالب انگلیسی است که نامش را به template_css_ltr تغییر داده ام اما بعد از ذخیره کردن , فونت ها بزرگ شده و جدول سمت راست ( در حال فارسی ) با انتخاب انگلیش به سمت چپ نمی رود و تنا یکمی منوی اصلی چپ چین می شود و فونت ها همه درشت می شوند . و دیگر با انتخاب هر زبانی هیچ تغییری نمی کنند .
آیا مشکل از لوکال بودن نیست ؟ تصاویر زیر را لطفا ببینید .
-
خوب این مسئله طبیعی هست ، 2 روش دارین ، یا می تونین direction:ltr رو برای انگلیسی اعمال کنین، یا اینکه داخل کد های index.php قالب دست ببرین و بگین اگر ltr بود بیاد و ماژول های انتشار یافته در اون جدول رو در سمت چپ انتشار بده به جای سمت راست. ( روش دوم را پیشنهاد می کنم )
در مورد فونت هم باید در css های مربوطه ( برای انگلیسی _ltr و برای فارسی _rtl رو ویرایش کنید) آموزش های css هم موجود هست یه نگاه بهشون بندازین ضرر نداره!!
-
با سپاس از شما علی آقای عزیزم
من این کد را ابتدا در بالای صفحه قالبم گذاشتم :
کد:
<html xmlns="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] dir="<?php echo $text_direction;?>">
بعد هم از این کد استفاده کردم :
کد:
<?php if( mosIsRTL()==true) { ?> <link href="<?php echo $ja_template_path;?>/css/template_css_rtl.css" rel="stylesheet" type="text/css" media="screen" /> <?php }
else { ?> <link href="<?php echo $mosConfig_live_site;?>/templates/ja_sabina/css/template_css_ltr.css" rel="stylesheet" type="text/css" /> <?php }?>
و درست شد , با تشکر و سپاس فراوان از شما دوست خوبم , اما فقط الا مشکلم اینه که جدول اصلی قالب در حالت انگلیش از سمت راست به چپ نمی ره و فقط ماژول ها چپ چین می شوند , این جا کجا رو باید تغییر بدم . ببخشید که اینقدر سوال می پرسم .ممنون
-
اما الان که این کد ها را روی سرور هم اضافه کردم همه چیز به هم ریخت , ببینید :
-
خوب شما اصلا روش مناسبی رو انتخاب نکردین ، اضافه کردن دایرکشن در تگ <html کار رو بعدا خراب می کنه ( الان متوجه نمی شین ، بعدا تو نمایش در فایرفاکس در برخی کامپوننت ها کارتون رو لنگ می ذاره...)
به منظور انتقال از سمت راست به چپ که گفتم باید یه شرط بذارین در قالب که در حالت انگلیسی این td باشه و در حالت فارسی اون td ...
-
گفتم که این روش کار رو خراب می کنه ، حالا شانس اوردین که همین حالا خودش رو نشون داد، تو بعضی قالب ها الآن درسته اما برا برخی کامپوننت ها مثل fireboard مشکل پیدا می کنه که اون وقت اصلا نمی فهمین چی شده...