خواهشا جواب من رو بدين!
من اين مامبو رو نصب كردم ميترا رو نصب كردم جوملا رو نصب كردم اما در همه شون فارسي كار نمي كنه يعني language روي فارسي هست ولي انگار نه انگار. در ضمن من phptriad رو هم نصب كردم.
نمایش نسخه قابل چاپ
خواهشا جواب من رو بدين!
من اين مامبو رو نصب كردم ميترا رو نصب كردم جوملا رو نصب كردم اما در همه شون فارسي كار نمي كنه يعني language روي فارسي هست ولي انگار نه انگار. در ضمن من phptriad رو هم نصب كردم.
سلام
شما کدام نسخه مامبو را نصب کردید؟!!!
یا علی/خداحافظ
همين نسخه اي در mambolearn گذاشتين 4.5.3h فوق حرفه اي.
سلام
شما می توانید مامبو فوق حرفه ای (mambo 4.5.3hp) را [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]حالا ببینید این فارسی هست یا نه
یا علی/خداحافظ
احتمالا شما هنگام نصب زبان رو انگلیسی انتخاب کردید.
آره! مگه فرقي داره؟
بله
شما باید فارسی رو انتخاب کنید.
الان هم به Global configuration برید و زبان رو به فارسی تغییر بدید وشکلتون حل میشه.
من الان اين كار رو كردم اما صفحه اول اين پيغام خطا بالاي صفحه مياد
Warning: Wrong parameter count for setlocale() in c:\apache\htdocs\mambopro\installation\language_de tection.php on line 301
در ضمن گفتم phptriad رو هم دارم
این کجا میاد؟
موقع نصب؟
شما مامبو رو از مامبو لرن دانلود کردید؟؟!!
سلام
شما زبان نصب مامبو را تغییر می دید ؟؟!! از کجا ؟!! مامبو فوق حرفه ای که زبان نصب فارسی نداره؟
[quote author=احمدزاده link=topic=652.msg3330#msg3330 date=1143020745]
سلام
شما می توانید مامبو فوق حرفه ای (mambo 4.5.3hp) را [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]حالا ببینید این فارسی هست یا نه
یا علی/خداحافظ
[/quote]
این هم برای این زدم که بگم مامبو فوق حرفه ای فارسی هست احتمالا مشکل از طرف شما می باشد
نسخه php برنامه phptriad را بروز کردید یا خیر ؟
یا علی/خداحافظ
من مامبو را از سايت mambo.ir و نسخه mambo 4.5.3hp را استفاده ميكنم.
موقع نصب مامبو(آخرين نسخه موجود) تمام قسمتها را فارسي انتخاب كردم اما موقع وارد شدن به مديريت اين پيغام را ميده:
Fatal error: Cannot redeclare adminLanguage::$A_COMP_CONTENT_BORDER in site\C:site\language\admin_farsi.php on line 766
PHP Fatal error: Cannot redeclare adminLanguage::$A_COMP_CONTENT_BORDER in C:\site\language\admin_farsi.php on line 766
ظاهرا مشكل از زبان فارسي است چون با زبان انگليسي به راحتي داره كار ميكنه از دوستان زبان فارسي سالم را دارند؟
لطفا راهنمايي كنيد براي حل مشكل.
نسخه ای که شما دانلود کردید مشکلات زیادی داره .
لطفا مامبو رو از سایت رسمی اون یعنی Mambolearn.com دانلود کنید . نسخ منتشر شده توسط ما این مشکلات رو نداره و در بعضی از قسمت ها حتی از مامبو انگلیسی هم کاملتر است .
لینک دانلود : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
برای ظاهر شدن لینک دانلود لطفا لاگین کنید .
من مامبو از مامبولرن طبق دستور شما دانلود كردم و برنامه زند را هم نصب كردم.حال كه مي خواهم وارد بخش مديريت شوم اين پيغام را ميدهد:
Fatal error: Cannot redeclare class mosmambot in C:\websites\nm453\includes\mambo.php on line 2742
PHP Fatal error: Cannot redeclare class mosmambot in C:\websites\nm453\includes\mambo.php on line 2742
شما ورژن php رو آپ گرید کردید؟
شما باید آخرین نسخه Php رو از سایت Php.net دانلود کنید - و در پوشه Apache بر روی پوشه Php نصب کنید
مشکلتون حل می شه
من از iis استفاده ميكنم
php 5
Mysql 5
phpmyadmin اخرين نسخه
جالب اينجاست كه به نسخه هاي قبلي مامبو مشكلي ندارم نصب ميشه و به راحي صفحات اصلي و مديريت باز مي شوند!!!
اگر فقط با این ورژن مشکل دارید حتما زند اپتیمایزر رو نصب نکردید.
من تمام اين مشكلات رو داشتم كه خوب همه اش حل شد با
1. آپديت php
2. نصب zend
3. و از البته همون phptriad
البته همين الان دارم با appserv و همينطور با iis هم تست مي كنم. چون من به شدت به perl و cgi احتياج دادم و phptriad نسخه 2.2.1 هيچكدوم رو نداره. وقتي هم پرل رو جدا نصب كردم باز هم نشد. البته نسخه جديد appserv امكانات پرل رو داره. ببينم چي ميشه. جوابشو مي نويسم ;)
من zend را هم نصب كردم(اگر نصب نباشه كلا مامبو نصب نميشه)
ممنون ميشم نتيجه را اطلاع دهدي ولي فقط iis از كار نيفته چ.ن تمام كار من با iis است
علتش اینه که نصب پرل به تنهایی کافی نیست.
باید ماژول آپاچی رو برای پرل نصب کنید.
سلام. من مامبو رو از لوکال به هاست تبدیل کردم. همه چیز درسته ولی فارسی نیست. زبان روی فارسیه اما فارسی نیست. از ورژن 4.6.2 استفاده میکنم.
چه جوری میتونم فارسیش کنم. ممنون
سلام
لطفا به صورت دقیق مراحلی که برای انتقال مامبو از لوکال به سرور طی کردید رو بنویسید تا مشخص بشه مشکل از کجاست .
یا علی
اصلا لوکال رو ولش کنید. من الان میخوام مامبو رو رو هاست نصب کنم. وقتی فارسی رو انتخاب میکنم هیچ تغییری نمیکنه
تو کنترل پنل کامپوننتها رو فارسی مینویسه ولی بقیه کنترل پنل انگلیسیه.
به قسمت ورود و خروج سایتم توجه کنید: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
gettext رو هاست شما فعاله ؟
این gettext چیه؟ چی کار میکنه؟ چه جوری باید نصبش کنم؟
دیگه واقعا گیج شدم :(
Gettext نصب نياز نداره. فقط ميتونيد در تنظيمات فعالش كنيد. به مدير سرور بگيد انجام بدن.
آخر واسه هاسته یا سرور؟
اگه منظورتون مدیر هاسته که خودمم این gettext رو هم نمیدونم چیه و چه جوریه؟
اگه منظورتون شرکتیه که ازش هاست رو خریدم اون تو شرکت تو انگلیسه !
اگه خودم میتونم کاری بکنم راهنمایی کنید
سلام
[ltr]
[/ltr]
Usually, programs are written and documented in English, and use English at execution time for interacting with users. This is true not only from within GNU, but also in a great deal of proprietary and free software. Using a common language is quite handy for communication between developers, maintainers and users from all countries. On the other hand, most people are less comfortable with English than with their own native language, and would rather be using their mother tongue for day to day's work, as far as possible. Many would simply love seeing their computer screen showing a lot less of English, and far more of their own language.
GNU `gettext' is an important step for the GNU Translation Project, as it is an asset on which we may build many other steps. This package offers to programmers, translators, and even users, a well integrated set of tools and documentation. Specifically, the GNU `gettext' utilities are a set of tools that provides a framework to help other GNU packages produce multi-lingual messages. These tools include a set of conventions about how programs should be written to support message catalogs, a directory and file naming organization for the message catalogs themselves, a runtime library supporting the retrieval of translated messages, and a few stand-alone programs to massage in various ways the sets of translatable strings, or already translated strings. A special GNU Emacs mode also helps interested parties in preparing these sets, or bringing them up to date.
اگر به اطلاعات بیشتر در مورد Gettext نیاز داشتید : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مدیر هاست منظور شخصی است که دسترسی ROOT داره که شما قطعا ندارید .
باید از شرکت انگلیسی که هاست گرفتید درخواست کنید Gettext رو فعال کنند .
یا علی
من با مدیریت هاست صحبت کردم. بهم گفت بطور پیش فرض gettext روی هاست نصبه. پس مشکل از چی میتونه باشه؟ >:(
لطفا یکبار دیگه به سایت من سر بزنید و به قسمت ورود و خروج توجه کنید: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
همش انگلیسیه.
در کنترل پنل هم غیر از کامپوننتها همش انگلیسیه