سلام
در صفحه اصلی مدیریت من فقل عدم نمایش رو بلی کردم تا پیغام ارور رو ببینم ولی در کل سایت پرید و ارور 500 internal server error داده
در ضمن اینکه سرچ کرو و 20 تا جواب رو خوندم ولی نتیجه نگرفتم. :(
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
در صفحه اصلی مدیریت من فقل عدم نمایش رو بلی کردم تا پیغام ارور رو ببینم ولی در کل سایت پرید و ارور 500 internal server error داده
در ضمن اینکه سرچ کرو و 20 تا جواب رو خوندم ولی نتیجه نگرفتم. :(
در فایل configuration احتمالا تعداد keyword ها زیاده
با ادیتور باز کنید و همه رو پاک کنید
ساام.اين مشكل از چيه مي تونه باشه:
Fatal error: Class 'HTML_content' not found in /www/parsehgig.com/p/a/y/payadesign/htdocs/payadesign_mambo/modules/mod_latestcontent.php on line 161
کلاس HTML_content پیدا نشده ، این وب سایت شما رو باز کردم ولی یک چنین مشکلی ندیدم.
نام کاربری و کلمه عبور رو ارسال کنید بررسی می شه
موفق و پیروز باشید
یا علی
سلام. من يوزر و پسورد به شما فرستادم .مرسي اگه مشكل بگيد از چيه :'(
سلام اين مشكل مثل ويروس داره فراگير ميشه بعضي قسمت ها كه ميرم باز اينو مينويسه لطفا كمك كنيد
Fatal error: Class 'HTML_content' not found in /www/parsehgig.com/p/a/y/payadesign/htdocs/payadesign_mambo/modules/mod_latestcontent.php on line 161
سلام
تمامی مشکلات شما برمیگرده به اینکه مامبو رو روی پارسه گیگ نصب کردید که SAFE MODE = ON هست و ...
برای حل شدن تمامی مشکلاتتون بهتره یه مقدار هزینه کنید و هاستی مناسب برای مامبو تهیه کنید
یا علی
سلام مرسي. :'( :'( :'( بايد يه فكري براش بكنم. 8)
يه سوال داشتم چرا SAFE MODE = ON واسه چي off نمي كنند.
از مدیران سرورتون بپرسید!
ضمن اینکه هر شرکتی و ... برای خودش یک سیاست کاری داره!
حالا خوبه مجانی داده و ...
بفکر هاست مناسب و خوبی باشید!
سلام دوباره نمي دونم مشكل از هاست يا از اين mod_latestcontent چون وقتي اينو آن پابليش مي كنم درست ميشه. چرا؟ مرسي از وقتي كه براي پاسخ ميگزاريد
مشکل از سرورتون هست.
بعضی از کامپوننت ها و ... به یه سری حداقل ها نیاز دارند!
سلام من در قسمت نمایش این ماژول مشکل دارم در بعضی از صفحات این ماژول خطا میده
Fatal error: Class 'HTML_content' not found in /home/avamehr/public_html/fa/modules/mod_latestcontent.php on line 172
در ضمن من از آخرین نسخه مامبو که به صورت پیشفرض روش نصبه استفاده میکنم
با تشکر
چی کارکنم خیلی آبرو ریزی داره میشه
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
صفحه بالا خطایی که به بعضی از صفحات میده ممونم چی کار کنم ؟
این اشکال ربطی به کامپوننت نداره
در صفحات داخلی مثل لینک آور و لینک های زیر منو هم میاد که من غیر فعالش کردم
صفحه بالا نمونه ای از صفحات مشکل دار بوده
ورژن هم آخرین ورژن مامبو بوده و این ماژول هم به صورت پیشفرض بوده
گفتم که دوستان حرفه ای بدونن شرایط چیه تا راحت تر بتونن راه حل رو بگن ممنونم
*** دو پست شما یکی شد
سلام
یوزرنیم + پسورد هاست و مامبو رو به صورت خصوصی بفرستید چک میکنم .
یا علی
سلام به دوستان
منم به همین مشکل برخوردم. یه بخش نکته ها با استفاده از ماژول آخرین مطالب راه انداختم که توی صفحه ی اصلی و درباره ی من (یه صفحه ی محتوای خالص) نشون داده می شه، ولی تو صفحه ی لینکستان و جستجو و ... ارور زیر رو می ده:
Fatal error: Class 'HTML_content' not found in /home/bagherpo/public_html/modules/mod_latestcontent.php on line 172
باید به هاستم بگم که درستش کنه؟
من به میزبان هاستم گفتم، گفت از سرور نیست و گمون می کنه اشکال از کدها باشه. :-[ پرشین تولز که دیگه معتبره.
سلام
از چه ورژنی استفاده می کنید ؟
از سیستم >> اطلاعات سیستم و مامبو . چک کنید safe mode روشن هست یا خاموش ؟
ورژن 462
Safe Mode هم خاموشه. :'(
آدرس سایت رو لطف کنید با آدرس صفحاتی که ارور مشاهده میشه